Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Steamcrave Aromamizer RDTA

Omtale: Steamcrave Aromamizer RDTA

Steamcrave Aromamizer

Aromamizer RDTA er allerede en tidløs klassiker. Vil du ha kraften til en RDA og brukervennligheten til en clearomizer så er denne midt i blinken.

Først og fremst må jeg påpeke at Aromamizer RDTA er beregnet på godt viderekomne brukere. Men så lenge man har rutinene inne når det kommer til coiling og veking så vil du trolig finne mye nytte i denne saken.

Jeg var så heldig å få med meg 3ml utgaven fra VapeExpo Paris for å skrive en omtale. Dampshop.no som sponset turen ble også såpass overbeviste at de gjorde en god bestilling på direkten.

Du har helt sikkert hørt om eller vært borti andre RDTA løsninger. Selv testet jeg en ehPro Revel RDTA og var egentlig ganske fornøyd med løsningen, men etter å ha testet denne så banker den livskiten ut av «den typen RDTA».

Dette er mer en RTA som bruker RDA byggdeck med egen tankseksjon. Juiceopptaket skjer akkurat som om det skulle vært en vanlig RTA.. bare mye bedre. Disse juicekanalene er av «helt perfekt» størrelse, noe som gjør at du får tilført rikelig med væske uten å floode tankseksjonen. Det er selvsagt en øvelsessak å bruke riktige mengder bomull, men det er betydelig enklere enn tradisjonelle RTA løsninger.

Aromamizer 3 post deck

velocity steamSelve vekingen blir mer som å bruke en dripper. Det er en fordel å ha så mye bomull som mulig uten å tette eller stenge for luftgjennomførselen. Det smarteste du kan gjøre er å klippe av bomullen så den er akkurat kant i kant med tankseksjonen. Sånn at den bare såvidt treffer kanten. Men du trenger ikke å tenke på bomull i juicekanaler osv, siden juicetilførselen skjer nedenfra på en helt unik måte.

Siden man også kan bytte ut selve byggdecket så kan man variere setup ganske kraftig på en måte som aldri før har vært mulig. Personlig falt jeg veldig for 2 post-løsningen som bruker nøyaktig samme prinsipper som Velocity RDA. Denne delen må kjøpes utenom, men er virkelig verdt det.

Du kan også enkelt gjøre denne om til en ren RDA ved å bare droppe å sette på tankseksjonen.. (!!) Du setter da bare driptippen rett på skorsteinen.. og vips så har du en tradisjonell dripper!

Høy bruksverdi med endeløse muligheter.. er kanskje det som tiltrekker meg mest. Jeg ser for meg at denne vil være like aktuell om et års tid som den er nå. Siden den tar i bruk utskiftbare byggdeck, så åpner det muligheten for «billig» ekspansjon i det uendelige. Om det så skulle komme nye «revolusjonære» type byggdeck så er det nok kort vei til produksjon av disse for Aromamizer også. Jeg skulle til å bruke ord som «kloner», men det blir så utrolig feil, når denne tanken i seg selv er såpass nyskapende.

Her får man rett og slett kraften til en tradisjonell dripper med bruksvennligheten til en vanlig tank.

Ytelsen er 100% avhengig av hvordan man bygger coil. Både 3 og 2 post-løsningen har ganske store festehull som tillater også mer eksotiske bygg som f.eks Fused Clapton, eller Fused Staggered Claptons med 2-3 kjerner om man er på «DET» nivået. Personlig så skal jeg innrømme at det holder i massevis med ferdig clapton wire fra UD for å skape optimal smak og damp.

Aromimizer RDTA assembly

Luftreguleringen skjer med et silikonbånd som finnes i flere farger. I startpakken får man med en sort og en lilla variant. Disse brukes først og fremst for å stenge og åpne luftventilene, men de kan også brukes for å «suge til» et vakum for å hurtigere trekke til seg mer juice manuelt. Det finnes også silikonbånd som tetter til 2 av de 4 hullene for å skape et trangere trekk dersom man foretrekker det.

Det kommer også ferdigfordamperhoder til denne om ikke så lenge med både dual og single coil løsninger.. Så her får du helt utrolig mye tank for pengene.

Driptip med spitback protection er også en utrolig genial ting i seg selv. Utformingen er laget slik at man unngår «spruten» som ofte skjer om det har samlet seg opp større mengder kondens på coilene eller om man har vært litt dårlig med vekingen. Det går selvsagt an å bytte til en hvilken som helst annen 510 driptip dersom man foretrekker det.

Jeg har ikke vært så entusiastisk for noe siden TFV4. Denne banker livskiten ut av det aller meste.

>> SteamCrave Aromamizer RDTA hos Dampshop.no for 549,- <<

(mrk at andre deck enn 3 post, må kjøpes utenom)

 • Eivin Herfindal

  har prøvd flere builds nå men syntes denne er en stor skuffelse. kommer jo bare luft og ingen damp. isub g og goblin mini er mye bedre. like før jeg selger den. noen tips om hva jeg gjør galt

  • Hmm. Prøv et vertikalt bygg, så kveler du ikke sidene. Jeg tror du kanskje har for mye bomull. Men putt bomullen inni coilen, ikke pakk den utenpå. Sånn rent teknisk sett så er det ingenting som egentlig skal stå i veien for dampproduksjon, så eneste jeg tror at problemet må ha noe med coilingen og vekingen å gjøre :/

   • Eivin Herfindal

    jeg får ta den med på dampetreff på onsdag :)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper