Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Steam Engine - Stentorian (Wotofo) - Skypumpen

Omtale: Steam Engine – Stentorian (Wotofo)

P1000535_fixed

Nydelige detaljer med ribbet kant for enkel demontering og justering. Inngravert logo i topcap/juiceflow-kontroll.

Steam Engine – Stentorian er laget av Wotofo-teamet og er en slags clearomizer utgave av Wotofo Serpent som bruker ferdigfordamperhoder.

Det har kommet mange gode tanker den siste tiden. Uwell Crown er vel den største publikumssuksessen siden SMOK TFV4. Men er det én tank som har potensiale til å banke dem begge så er det Steam Engine Stentorian. Nøyktig hvorfor er jeg litt usikker på, men den har så mange positive faktorer at dette er en tank man absolutt ikke bør gå glipp av.

Produktet i denne omtalen ble levert av Dampevarer.com fritt for vederlag. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på min enhet, og også være rettet opp i nyere utgaver.

Wotofo har vært et utrolig stabilt selskap i lang tid nå. Det eneste jeg ikke har likt har vært deres første boxmod; FreakShow Tiny. De har akkurat lansert en ny boxmod; Chieftain 220w som jeg håper er en stor oppgradering og litt mer matnyttig. Bortsett fra den, så har jeg vært positiv til alt annet.

Steam Engine – Stentorian har blitt lansert under et eget merkevarekonsept, og har ingen Wotofo-logo noe som helst sted på boksen eller inni brukermanualen… Dette tyder på at de ønsker å lage et eget merkenavn for produkter som ikke nødvendigvis passer overens med deres eksisterende produktsortiment. Absolutt ikke et ukjent fenomen, og det behøver ikke å bety at det er et dårligere produkt. Joyetech f.eks har jo datter/søsterselskaper som eLeaf og Wismec som begge har hatt stor suksess med sine produkter

>> Kjøp Steam Engine – Stentorian (Wotofo) hos dampevarer.com for 319 ,- <<

P1000543_fixed

Solid kontstuksjon i rustfritt stål med regulerbart juiceflow, enkel bunnmontering av fordamperhode og isolert driptip.

Design og form
Steam Engine – Stentorian, er mer eller mindre kliss lik Wotofo Serpent utenpå. Samme type metallkonstruksjon og lange rektangulære «vindu» med avrundede kanter. Topcap, og driptip er også praktisk talt helt likt. De har også samme type toppfylling hvor man bare skrur av topcappen og så kommer det noen store påfyllingshull til syne.

Denne tanken rommer så mye som 6 Ml med væske, noe som går unna i en formidabel hastighet. Det er også mulig å justere juicetilførselen ved å skru på topcappen. Da vil man se at juicekanalene enten blir fullt blottet eller helt skjult. Dette er veldig kjekt om man enten har veldig tynn eller tykk juice. Jeg er egentlig ingen stor fan av juiceflowkontroll, siden det er et ekstra ledd man må «tenke på». Det er ingenting verre enn å kjededampe med monster-trekk og så plutselig oppdage at juicekontrollen er satt til «stengt»..

Denne har en gullbelagt 510 kobling som er et mye bedre alternativ enn kobber. Dyrere, men bedre. Kobber er veldig fint for å lede strøm, men som konstant kontaktpunkt så medfører det «slitasje» og dårligere kontakt over tid. Gull leder strøm vel så bra og har en mye større sliteevne.

Tanken er 22 mm i diameter og passer derfor perfekt til det aller meste. Den er litt høyere enn «normalt» siden den rommer 6 ml med væske.

Luftventileringen er veldig god og går fra lukket til meget luftig.

P1000539_fixed

Svært enkel toppfylling. Vi vil nok anbefale at man alltid fyller på med en tube med spiss for å unngå søl i luftehullet.

Fordamperhodene til Stentorian er av en annen verden. De er alle like tørste og produserer fantastiske mengder med både smak og damp:

 • 0.25 Paralell Coil – Dette er kanskje den kjedeligste etter min smak, men tåler svært høy effekt og har en veldig rå/ren type damp. Den er veldig forutsigbar og er et trygt valg for de aller fleste og trives godt mellom 40-60w.
 • 0.7 Clapton – Er et helt utrolig fordamperhode som trives godt på 30-50w. Veldig uventet så ble dette min store favoritt på denne tanken, og skaper en helt fantastisk smak.
 • 0.25 flat kanthal – Er også en utrolig bra coil som knitrer godt. Den kan trives godt mellom 40-70w og blir derfor den mest allsidige.

Alle disse fordamperhodene har tålt effekt opp til 100w uten noen som helst brentsmak, men jeg vil likevel ikke anbefale noen å kjøre på høyere watt enn nødvendig. Jeg har ikke opplevd ett eneste dryhit i løpet av de 2 ukene jeg har hatt denne til testing. Men nå har jeg også sørget for å ha juiceflow-kontrollen helt åpen og holdt meg på 80-90% VG.

Det anonyme utseendet gjør likevel at det er vanskelig å forstå hvorfor denne tanken er så god. Den har noen fantastisk pene detaljer om man ser den på kloss hold, men i en nettbutikk med små bilder i en oversikt så er dette en tank det er lett å bare scrolle forbi.

Mitt generelle inntrykk
Jeg er en stor tilhenger av minimalisme, rene overflater og brukervennlighet. Steam-Engine Stentorian var en ekstremt stor overraskelse, og jeg hadde ikke ventet meg at den skulle være så god. Den er litt stor, noe som kan være litt visuelt negativt, men som brukshensikt så er det helt genialt.

Med juiceflow-kontrollen helt åpen så er den ekstremt tørst, så selv om den rommer 6 ml med væske så må den påfylles 1-2 ganger i løpet av dagen. Eneste ulempen med dette er at det er fort gjort å glemme å justere juiceopptaket noe som kan medføre ubehagelige opplevelser.

Alt i alt så er dette en helt fantastisk tank som skyter til topps på min favorittliste i sub-ohm kategorien. Jeg er også utrolig glad for at det ikke følger med noen «TC» fordamperhoder som hverken Nikkel eller Titianium.

>> Kjøp Steam Engine – Stentorian (Wotofo) hos dampevarer.com for 319 ,- <<

Product Features:

 • 22mm Diameter
 • 6ml Tank Capacity
 • Dual Function Top Cap
  • Independent Juice Control Adjustment
  • Top Fill Capability
 • Traditional Bottom Fill Capability
 • Enormous Dual Adjustable Airflow Slots
  • 19mm by 3mm Each Airslot
 • Dual Insulated Drip Tip
  • Minimizes Heat Transfer
  • Removable Outer Sleeve
 • Three Coil Structures
  • 0.25 ohm Parallel Coil – 40 to 60W
  • 0.7 ohm Clapton Coil – 30 to 50W
  • 0.25 ohm Flat Coil – 40 to 70W
  • Japanese Organic Cotton Utilized
 • Gold Plated Contact
 • High Quality Stainless Steel and Glass Construction
 • Minimal and Clean Look

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper