Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SMOK X CUBE II (2)

Omtale: SMOK X CUBE II (v2)

Muligens den mest kompliserte/avanserte modden jeg har vært borti til nå, men takket være den intuitive appen så blir den en lek å bruke.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Dampshop.no. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi. Mine uttalelser er derfor basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være subjektivt og kan også være rettet opp i nyere utgaver.

Dette er den tredje masseproduserte modden jeg sånn ordentlig har vært gira på sånn rent utseendemessig i år. De to andre var Joyetech eVIC VT 60w og Snowwolf 200w.

>>Kjøp SMOK X CUBE II hos dampshop for 799,- <<

Sjekk Skypumpens offisielle videoomtale her:

Utseendet
X Cube 2Den er stor og firkantet noe som insinueres av navnet. Den har et heldekkende metallic skall noe som gjør den ganske mottagelig for fingeravtrykk og kan også oppleves som noe kald i hånda. Den finnes foreløpig kun i to forskjellige farger: Sølv og Grå.

Den er 100 mm høy, 60mm bred og 24,5 mm i dybden. Dette betyr at du får plass til så og si alt av tanker. Den er nok laget spesielt med tanke på SMOK TFV4 som da går akkurat kant i kant. Den er relativt tung og veier 238.6 g uten batterier. Med batterier så havner den på 329 gram.

Sidene er noe avrundet så den er likevel god å holde, men for de som har litt små hender så kan den bli litt i største laget. Når det er sagt så er den mer eller mindre identisk i størrelsen som en Sigelei 150w eller en iStick 100w.

Den har et led lys som lyser når man holder inne fyringspanelet. Du kan endre fargen via appen eller via displayet. Du kan også skru den av om du synes det kanskje blir litt for glorete.

X Cube 2 specSMOK X XUBE II (v2) er noe jeg vil kalle en 3.generasjonsmod. Den har flere funsjoner, presets og features enn noen annen mod jeg har testet til nå. Men siden den også har Bluetooth og kan styres via mobiltelefonen så blir den samtidig utrolig enkel å bruke.

Begge justeringsknappene og skjermen sitter i toppen av modden. Dette ser utrolig tøfft ut, men det kan ha visse ulemper. Om man ofte er plaget av lekkasje eller liker drippere med store luftventiler så kan det medføre litt ekstra hodebry.

Nå er det riktignok ingen modder som liker for mye juicesøl, men her må man være enda litt mer påpasselig. Det finnes en rekke tiltak for å minske juicesøl, så det trenger egentlig ikke å være noe problem.

Det er ingen fyringsknapp, men et helt panel som må trykkes inn. Trykker du helt i toppen på den så er det en ørliten sjanse for at den kan henge seg opp litt i kantene. Dette blir en liten øvelsessak og trykker man midt på panelet så er det absolutt null problem.

>> Kjøp SMOK X CUBE II hos dampshop for 799,- <<

X CUBE 2 APP

Appen er utrolig intuitiv og enkel i bruk. Den er gratis nedlastbar i både Appstore og Google Play. Du skrur av og på Bluetooth ved å holde inne begge justeringsknapper samtidig.

16 presets med 5 følsomhetsgrader
Det er 3 forskjellige moduser; Watt, Temp og Memory. Memoryfunksjonen har så mye som 16 presets med 5 forskjellige følsomhetsgrader. Personlig så synes jeg dette er ekstremt overkill og jeg kunne ønske at det var mulig å skru dette fullstendig av via appen. Memory mode er foreløpig ikke noe man får kontroll over via appen heller så å pusle med dette på selve modden er fryktelig tungvint og har veldig liten hensikt.

Temp Mode – Betyr at den har temperaturkontroll. Den fungerer helt utmerket og er on par med det aller meste. Jeg opplever at jeg må ha den ca 5-10 grader celsius høyere enn andre temp-mods for å få omtrentlig samme type effekt. Det er også mulig at dette egenlig har noe med mine innstillinger å gjøre. Jeg har ikke funnet noen initiell utgangseffekt i forbindelse med tempmode på denne, men den har en annen funksjon for å justere effekten som heter «Temp Coefficient Rate». Jeg tolker denne funksjonen som utgangseffekt og desto høyere du setter den, desto høyere effekt vil den levere som utgangspunkt. Selve effekten vil regulere seg under bruk uansett så det har veldig lite å si.

Watt mode –  God gammeldags watt-innstillinger. Lar deg justere watten fra 5-160w med 0.1 intervaller. Dette er det eneste jeg sånn ordentlig stoler på og jeg opplever at det tar kortere tid å justere dette manuelt fra tank til tank enn å huske personlige presets fra tank til tank.

Det er også mulig å kjøre den med ren volt-output noe som du kan stille inn via appen. Det er mulighet for å lage flere presets også for denne funksjonen.

Følsomhetsgradene:
Min, Soft, Normal, Hard og Max – Disse bestemmer utgangseffekt fordelt på antall sekunder. På minimun så vil den gi en lav utangseffekt som heller jobber seg opp over 2 sekunder, mens på Max så vil den gasse på full effekt fra første sekund.

Dette er på ingen måte noen nybegynnermod. Normaltvis ville jeg ikke anbefalt den til førstegangs boxmod-brukere heller, men takket være den medfølgende appen så blir den godt over gjennomsnittlig brukervennlig. Den er likevel å betrakte som en boxmod for godt viderekomne med god teknisk innsikt.

X CUBE LED

LED funksjonen på SMOk X CUBE 2 – Lar deg velge mellom 16 millioner farger, men kan også skrus av om man finner det litt for glorete.

Batterilevetiden er nok godt over gjennomsnittlig kort. Jeg går gjennom 4 x 18650 batterier per døgn og må lade batteriene over 2 puljer om jeg kjører en snitteffekt på ca 50 watt. Batterilevetiden vil kortes ned eller økes ved ulikt bruk.

Du bør KUN bruke 18650 batterier uten nippel med minimum 30a strømstyrke. Jeg vil nok spesielt anbefale SONY VTC4. Du kan ikke lade modden med usb-porten. Denne er kun til bruk for firmware-oppgraderinger. Du må lade batteriene i en ekstern løsning. Nitecore D2 eller D4 er trygge løsninger som fungerer til det aller meste med diverse sikkerhetshensyn.

Generelt inntrykk
SMOK X CUBE 2Helt klart en av de peneste moddene jeg har i samlingen min. Ellers så leverer den såpass høy effekt at den passer helt utmerket sammen med mine mest krevende tanker. Fyringspanelet ser nok bedre ut enn det føles i hånda og det blir faktisk litt tungt i lengden. Siden dislay og justeringsknapper sitter i toppen så er den utelukket for bruk med drippere her. Denslags har jeg andre ting til som er litt mer egnet. (Sigelei 150w eller iStick 100w). Nå er det riktignok ikke alle som har det utvalget som jeg har, så det er fullt mulig å også bruke RDA på denne, men da må du være litt påpasselig med hvilken vei luftventilene peker.

160w er akkurat passe galskap. Nå er det utrolig viktig å forstå hva maxeffekt faktisk betyr. Det betyr ikke at man skal kjøre på så høy effekt uansett… Det betyr simpelthen at du har muligheten til å gjøre det. Batteriet vil tappe seg betraktelig raskere på høyere effekt. Det blir litt som en bil som har en toppfart på 260km/t. Du TRENGER faktisk ikke å holde toppfart hele tiden og du er nødt til å justere effekten utfra forskjellige tanker, motstand og juice.

De aller fleste sub-ohm tankene på markedet trives best innenfor 30-50w alt ettersom hvor høy eller lav motstand det er. Vanlige tanker som GS Air, og Aspire Nautilus bør alltid ligge på et sted mellom 10-15w.

>Kjøp SMOK X CUBE II hos dampshop for 799,- <<

Produktegenskaper:

 • Instillinger kan gjøres via Bluetooth 4.0
 • Stor OLED skjerm
 • Fjærbelastet 510 senterpinne
 • Flott design og stor fyreknapp
 • Beskyttelse mot kortslutning
 • Beskyttelse mot utladning
 • Produsert i rustfritt stål med sinklegering
 • OLED skjerm som viser batterikapasitet, watt og motstand
 • 3 forskjellige moduser: Temp modus, watt modus og memory modus
 • Justerbar LED striper (16 millioner forskjellige farger) – kan også skrues av
 • Temperaturkontroll fungerer med NI-200 og Titanium coiler
 • Temperaturkontroll: 200°F – 600°F
 • Størrelse: 100 x 60 x 24.5mm (H x W x D)
 • Variabel Wattt: 6W-160W
 • Volt: 0,35V-8V
 • Vekt: 239 gram

Teknisk informasjon

Batteri Følger ikke med
Fordamper Følger ikke med
Standard 510
Materiale Stål

Pakkens innhold

1stk Smok Xcube II TC 160W
1stk USB-kabel
1stk Brukermanual på Engelsk
1stk Smok bæreveske
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper