Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SMOK Vape Pen 22 - Skypumpen

Omtale: SMOK Vape Pen 22

SMOK Vape Pen 22

Markedet får ikke nok av sylindermods. Populære blant nybegynnere og fremdeles førstevalget for mange på farten.

En gjenganger er at jeg hører folk si: «Jeg vil helst ikke ha noe for stort, eller for klumpete»… eller «Jeg vil ikke ha noe for komplisert». I slike tilfeller så pleier jeg å anbefale folk å ta en titt på eLeaf IJust Start, eGo AIO eller iStick Basic. Alle disse er utmerket til nybegynnere, men ingen av dem er spesielt gode for de som ønsker litt mer, eller varmere damp.

Produktet i denne omtalen ble levert vederlagsfritt fra NoSmoke.no. Alle uttalelser må anses som subjektive, og er basert på personlige erfaringer og preferanser.

>> Kjøp SMOK VAPE PEN 22 fra NoSmoke.no for 329,- <<

SMOK Vape Pen 22 tekniske detaljer

DESIGN OG UTSEENDE
SMOK Vape Pen 22 er en liten alt-i-ett sylindermod. Batteriet og tankseksjonen sitter fast i hverandre, men det er mulig å ta ut glasset for renhold av tankseksjonen. Den kommer foreløpig i to forskjellige farger: Metallic og sort. Det første som slo meg var at den egentlig ikke ser ut som et SMOK produkt. Hvis det ikke hadde vært for logoen så hadde jeg automatisk tenkt at dette var et Aspire-produkt. Selve tankseksjonen er utrolig lik Nautilus X og Aspire Cleito. Fyringsknappen som har en oransj pakning bidrar også til dette inntrykket.

Vape Pen 22 er TPD godkjent, har en lekkasjefri løsning og rommer 2 ml med væske. Luftjusteringen sitter i toppen og den har også toppfylling. Det er ei heller noe mellomrom mellom batteri og tank, så her eliminerer man f.eks kontaktfeil. Det positive er selvsagt at den blir enklere i bruk, og man slipper å tenke på søl i 510 kobling osv. Det negative blir jo da at det ikke er mulig å bruke en annen tank.

Men man skal så absolutt ikke kimse av tanken. Den er rett og slett knallbra, og gir en fyldig og god opplevelse.

Det er verdt å nevne at dette er en sub-ohm damper og er nok beregnet på de som tar direkte lungedrag, altså trekker dampen rett ned i lungene i stedet for å dra det inn i munnen først, og deretter ned i lungene. Luftingen er veldig god for akkurat dette formålet, men luftventilene kan ikke justeres eller gjøres trangere uten

Den er ellers 107 mm lang, 22mm bred og veier kun 90g uten dampvæske. Batteriet har en kapasitet på 1650 mAh.

>> Kjøp SMOK VAPE PEN 22 fra NoSmoke.no for 329,- <<

Vape Pen 22 Pakke

FUNKSJONALITET
Denne har alle standardsikringer som beskyttelse mot kortslutning, høy/lav ohm og høy/lav volt. Det er svært lite man egentlig trenger å tenke på. Ren plug-n-play og svært enkel å ta i bruk. Den kan skrus av og på ved å trykke raskt 5 ganger på fyringsknappen, noe som er utrolig viktig når man putter den i lommer eller vesker. Den kan lades med en USB-kabel og går fra tomt til fullt batteri på ca 3 timer. Batteriet har en ca levetid på 2-300 ladesykluser og batteriet holder overraskende lenge før det trenger å lades.

Fordamperhodene som følger med er på 0.3 ohm og er en dual-core løsning. Juicekanalene er såpass store at man fint kan bruke dampvæske med relativt høy VG-bestanddel. (Max 80% VG)

HELHETSINNTRYKK
Et sårt etterlengtet produkt. Den er kraftig nok til å bli en naturlig følgesvenn for de som ønsker en litt mer fyldig dampeopplevelse. Den produserer også såpass kjølig damp at den kan passe for nybegynnere som ønsker litt mer damp enn f.eks AIO, iJust Start og iStick Basic uten at det blir for voldsomt.

Denne er milevis bedre enn konkurrenter i samme kategori som f.eks iJust 2, eGo One, SMOK Micro Plus, Kangertech Subvod-serien.

Vape Pen 22 er uegnet for de som tar munn-til-lunge trekk, men det betyr ikke at den er uegnet for nybegynnere. Man er i såfall bare nødt til å lære seg å trekke på en annen måte. Direkte lungedrag er eneste «riktige» måte å trekke på om man ønsker større skyer. Hvis jeg skal være litt streng så er nok denne mest myntet på litt viderekomne brukere.

Jeg har ei heller noe å utsette på smaken. Pga den skorsteinsfrie løsningen som man også finner på Aspire Cleito og Nautilus X så får man en veldig direkte og god smak.

Hvis jeg må si noe som er negativt så er det at luftinntaket ikke kan justeres.

>> Kjøp SMOK VAPE PEN 22 fra NoSmoke.no for 329,- <<

SMOK vape Pen 22 påfylling

TEKNISKE DETALJER

 • 1650mAh Innebygget batteri
 • 107*22*90mm
 • Resistance Range: 0.1Ω – 2.5Ω
 • Stainless Steel & Glass
 • Micro USB lading
 • 8 sekunders auto-cut off
 • Lav/Høy motstand sikkerhet
 • Kortslutningssikkerhet
 • Lav/Høy volt beskyttelse

TANK DETALJER:

 • Glass Clearomizer
 • Toppfylling
 • 22mm Diameter

PAKKENS INNHOLD:

 • 1 x Vape Pen 22
 • 2 x 0.3Ω Dual Coil
 • 1 x Vape Band
 • 1 x Micro USB Kabel
 • 1 x Brukermanual på engelsk

 

 • Bjarte Ryland

  Som alltid, Jo: Godt arbeid! Men lurer på to ting: Kor er ladeporten plassert og korleis vurderer du denne opp mot Innokin Endura T18 og T22?

  • Ladeporten er plassert på nøyaktig motsatt side av fyringsknappen. Denne produserer langt kjøligere damp enn mye annet i samme kategori, og tanken/fordamperhodene grisebanker endura T18 og T22 også.

 • InnerWar

  Hvor lenge håller batteriet ca? Jeg er ute etter en praktisk sylindermod til å ha med ute på byen f eks, men må ha noen som håller noen timer da man ikke har mulighet til å lade.

  • Holder nok fint gjennom en hel dag ute. Spørs litt hvor mye man bruker den selvsagt. Jeg opplever denne som meget anvendelig i sånne situasjoner :)

   • InnerWar

    Nice! Bruker en RX200 og den er jo litt upraktisk å ha med seg ut på byen, haha.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper