Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Full omtale: SMOK TFV4

Full omtale: SMOK TFV4

Den hissigste tanken jeg har vært borti uten sidestykke. TFV4 har allerede solgt særdeles godt. Setter helt nye standarder, og havner i en helt ny klasse og generasjon av tanker.

Jeg har allerede postet en ganske lang forhåndsomtale av denne som du kan ta en titt på her. Dette er en såpass avansert tank at det ble helt umulig å lage noen kort videoomtale. Dette er den mest inngående og omfattende omtalen jeg har måttet lage til nå.. og uten noe som helst dautid så klarte jeg ikke å korte ned mindre enn ca 20 minutter med knallharde fakta på rad og rekke.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Dampshop.no for å lage en omtale. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

>> Kjøp SMOK TFV4 fullt kit for 469,- hos Dampshop.no <<
>> Sjekk også ekstradeler til den her <<

Sjekk Skypumpens offisielle videoomtale her:

SMOK TFV er den mest avanserte tanken som har blitt lansert til nå. Bare i startpakken alene så snakker vi ganske heftig innhold som vil holde lenge bare du bruker det på en skikkelig måte.. For både triple og quad coilen kan kjøres helt opp til 130-140watt, men da krever det også en helt annen type inhaleringsteknikk enn man er vant til fra enklere sub-ohm løsninger.

1-2 sekunder på fyringsknappen er mer enn nok på de effektene der, og hvis du er litt uforsiktig og trykker litt for lenge så vil du brenne coilene og ødelegge de så og si permanent. Jeg anbefaler deg heller å gå ned til et sted mellom 70-80 watt for å kunne ta litt lengre trekk. Men selv på slike effekter så er du nødt til å gi tanken rikelig med tid til å trekke nok juice til å kunne levere et smertefritt nytt trekk.

TFV4

Innholdet i pakken
Forutenom tanken så er det 3 medfølgende fordamperhoder. Triple coilen er allerede fastmontert og her må du legge merke til at den ser litt annerledes ut enn den gjør på utsiden av boksen. På boksen så er den avbildet med 3 gjeller på sidene, men den endelige utgaven har 3 vertikale juicekanaler hvor bomullen er blottet. Jeg satt veldig stor pris på dette, siden det skaper en enda større forskjell mellom de ulike coilene.

Ellers så fulgte det med et erstatningsglass, 2 pynte-silikonringer, en ubrukelig skrutrekker, bomullstrips, et ekstra silikonlokk til toppfyllingen og en brukermanual.

Utseendet
Bigger is better.. er noe jeg tror at de hadde i minne.. for denne tanken er regelrett kjempestor. Den er så mye som 24,5 mm i diameter noe som er «litt» synd fordi at den får et lite overheng på det aller meste. Nyere boxmods som Snowwolf 200w og iStick 100w er forøvrig god forberedt og er 25mm i bredden. Selve tanken ser utrolig tøff ut og siden man lett og tydelig kan se fordamperhodene gjennom glasset så skaper også dette et utrolig tøftt design som det er enkelt å skille fra andre tanker.

>> Kjøp SMOK TFV4 fullt kit for 469,- hos Dampshop.no <<
>> Sjekk også ekstradeler til den her <<

tfv4 driptip

Genial driptip
Munnstykket har en indre tube som brukes til selve trekket, og så er det et slags kjølekammer som ompakker den indre tuben som har ventileringskanaler. Dette eliminerer den «sprut» effekten som VCT Pro f.eks introduserte.. her er det absolutt null sjanse for at det spruter noe juice eller kondens ut av disse luftventilene siden de ikke er i direkte kontakt med selve lufterøret. Resultatet er at du får en varm og kald følelse samtidig når du inahlerer. Dampen blir god og varm, og så blir kantene av munnstykket godt kjølt ned slik at du ikke får en fornemmelse av å bli brent på leppene.

Smart toppfylling
Denne er utrolig enkel å påfylle.. du bare vipper av topcappen, og så kommer det et hvitt silikondeksel til syne. Det midterste hullet er selvsagt luftehullet så her må du ikke fylle på noe juice. Det er et eget ganske bredt hull som du må bruke til påfylling, og denne holder seg overraskende tett om du så skulle legge tanken mens den er full på siden. Men sånn for sikkerhetsskyld så vil jeg nok alltid anbefale å la denne tanken stå oppreist i vertial posisjon.

Stor og romslig tank
Tanken rommer så mye som 5 ml med væske.. men om fordamperhodet er helt tørt så får du tvilsomt fyllt opp mer enn ca 4 ml. Men så må man ta de massive fordamperhodene med i betraktning og anslå at i hvertfall triple og quad coilene rommer ca 1 ml med væske i seg selv. Så om du bare venter litt og lar fordamperhodet trekke, så skal du få plass til den siste milliliteren med væske også slik at det blir 5ml totalt.

SMOK-TFV4-Replacement-Coil-All-3-Coils

3 medfølgende fordamperhoder:

Triple coilen sitter allerede i. Denne er bygget på en helt ny måte og den første i sitt slag. Den har tre vertikale coiler som sørger for helt uhindret luftgjennomførsel og de er plassert ved siden av hverandre og ser neste litt ut som en turbin. Dette er en patentert ny løsning fra SMOK og det fungerer helt utrolig godt. Denne er på 0.2 ohm og tåler effekter mellom 40 og 130 watt. En sweetspot for de aller fleste vil nok være ett sted mellom 70-80 watt avhengig av hva slags type juice man bruker. Du fint kjøre den på 130 watt også, men da trenger du å justere inhaleringsteknikken noe, til korte og kraftfulle lungedrag. 3-4 sekunder eller mer på fyringsknappen så vil du ødelegge fordamperhodet, siden den fordamper mer juice enn den klarer å trekke til seg på samme tid.

Quad coilen har noen morsomme gjeller på sidene. Den er helt overlegen når det kommer til dampproduksjon og dette er også den første i sitt slag. Her er coilene plassert vertikalt og over hverandre og ikke ved siden av hverandre som på triple coilen. Denne er på 0.15 ohm og tåler effekt mellom 40-140w.. igjen så må man justere inhaleringsteknikken ganske voldsomt om man ønsker å kjøre på full effekt.

RBA -fordamperhodet er helt OK. Selve løsningen er kliss lik Lemo 2 og den bruker to festehull og det er meningen at man skal plassere en single coil på toppen. Selve festehullene er ganske små så 22 gauge er nok det bredeste du kan peile deg inn på. Jeg fikk plass til én clapton coil og det ble rimelig trangt. Juicekanalene er veldig store så her må man putte litt bomull neddi juicekanalene når du veker den.

Trinnløs lufventil
Det er et særdeles godt trekk på denne, og om du så foretrekker trangt trekk eller svært luftige trekk så skal du få muligheten til det.. MEN med quad og triple coilene så bør luftgjennomførselen være ganske luftig for å få best effekt.

Totalt 11 fordamperhoder annonsert
Det kommer totalt 11 fordamperhoder til denne.. så potensielt så er dette den eneste tanken du noensinne kan komme til å trenge. RBA løsningen med mulighet for dual-coil er allerede hos norske forhandlere, og det vil komme ni200 fordamperhoder om man vil bruke den til temperaturkontroll. Det er også nevnt løsninger med 6 coiler (!!).. Så her snakker vi helt latterlig bra med utvalg. Det kommer selvsagt også fordamperhoder som er godt på + siden av skalaen opp mot 1.8 ohm.. som da kanskje egner seg litt bedre for de som liker trange munn-til-lungedrag.

tfv4_skypumpen

Krever bra utstyr
Jeg har testet denne på istick tc40, evic vt 60 og annet i omtrentlig den effekt-rangen.. men det blir rett og slett for puslete. For å få ordentlig utbytte av denne tanken så trenger du noe litt mer kraftig og modder som går opp til 100watt er nok nesten et absolutt minimum. I videoen så bruker og anbefaler jeg spesielt tre modder: eLeaf iStick 100w, Snowwolf 200w og Sigelei 150w.

Jeg har størst tro på modder som leverer ren kraft til denne. Man trenger en ganske høy, jevn strøm av effekt for at denne skal komme til sin fulle rett. Tempkontroll og avanserte chipset vil sluke for mye batteri i seg selv, og med konstant bruk av TFV4 så har jeg lett tappet Sigelei 150w med strøm i løpet av 1-2 timer. (På fullt batteri).

Oppsummering og konklusjon
Helt klart den hissigste tanken på markedet akkurat nå uten sidestykke. Genial driptip, genial påfylling, helt sinnsyke unike fordamperhoder som er verdens første av sitt slag. Sluker helt latterlige mengder med juice og krever ganske avansert utstyr.

Jeg kan ikke anbefale denne til sub-ohm nybegynnere og man bør nok ha minst et par 2. generasjons sub-ohm tanker fra før for å bare ha fått inhaleringsteknikken på plass med direkte lungedrag, og være kjent med sprakingen og varmen.

Det er en ganske lang rampup-time noe som medfører at det kan ta et trekk eller et par sekunder før coilene blir tilstrekkelig varme nok. Dette gjelder forsåvidt alle mer kompliserte bygg.. Når det er sagt så måtte jeg opp i en Quad-clapton coil løsning på en Velocity RDA for å komme i nærheten av mengden og tykkelsen damp som TFV4 quad og triple coil løsningene leverer.

Skypumpens ultimate seal of approval. Denne MÅ du ha.

>> Kjøp SMOK TFV4 fullt kit for 469,- hos Dampshop.no <<
>> Sjekk også ekstradeler til den her <<

Funksjoner og spesifikasjoner:

 • Toppfylling – så å si lekkasjefri
 • 2 forskjellige typer ferdige fordamperhoder
 • Fungerer optimalt mellom 40watt og 140watt
 • Enorm damp-produksjon og smaksopplevelse
 • Quad coil på 0.15ohm
 • Tripple coil på 0.2ohm
 • Driptip med varmebeskyttelse og ventilering
 • 2 forskjellige RBA dekk tilgjengelig
 • 5ml Kapasitet
 • Rustfritt stål konstruksjon
 • 24,5 mm i diameter

Teknisk informasjon

Type Sub-ohm tank
Volum 5 ml
Standard 510
Materiale Stål, Pyrex glass
Fordamperhode 0,15 eller 0,2ohm

Pakkens innhold

1stk SMOK TFV 4 tank
1stk Quad coil 0,15ohm
1stk Tripple coil 0,2ohm
1stk RBA kit – Single coil
1stk RBA verktøy (skrujern)
1stk Tankringer i sort og hvit
1stk Reserveglass
1stk Brukermanual på Engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper