Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SMOK oSUB Plus + Brit Beast - Skypumpen

Omtale: SMOK oSUB Plus + Brit Beast

SMOK oSUB PLUS 80

SMOK har hatt mange opp og nedturer det siste året. Noe har gått bra, men det aller meste har blitt en ganske stor salgsflopp. oSub-serien tilhører helt klart en opptur.

INTRODUKSJON
Noen husker kanskje at jeg tok SMOK til motmæle for ca et år siden. Jeg syntes at kritikken mot SMOK var uberettiget og at man ikke må dømme et helt selskap for noen tidligere fadeser. Blant oppturene så finner jeg SMOK Vape Pen 22, SMOK TFV4 og TFV8 og de tidlige sub-ohm damperene som f.eks VCT Pro..

På nedturene så finner jeg f.eks SMOK Micro Plus, Guardian v3, X-Cube 2 og til dels TFV4 Mini. Ikke direkte dårlige, men ikke så gode at de har holdt seg i min daglige rotasjon utover testukene.

De siste store oppturen var SMOK oSub Mini og ikke minst TFV8. Den er direkte nydelig og knappene er fine og taktile, og tanken (Helmet) er rett og slett knallbra. Det eneste jeg ikke var veldig fornøyd med var fyringsknappen som jeg opplevde som altfor løs og tildels skummel. Det var jo ikke mulig å løfte den fra bordet uten at den begynte å fyre med mindre man var svært oppmerksom og KUN holdt på sidene av modden.

Jeg var nesten litt forberedt på å gi SMOK oSub Plus stryk-karrakter om dette problemet ikke hadde blitt ordnet opp i.

Men la oss se hvordan oSub Plus gjør seg i test..

>> Kjøp SMOK OSUB Plus Kit hos NoSmoke.no til 695,- <<

SMOK Osub Plus

DESIGN OG KONSTRUKSJON
Først og fremst… wow! Denne er direkte nydelig. Den har en utrolig liten og hendig størrelse som gjør at den sitter utrolig godt i hånda. Den har rene pene linjer med buede kanter og den skiller seg klart ut fra mengden. Fyringspanelet er sterkt forbedret i forhold til oSub Mini. I stedet for å ha displayet BAK fyringsknappen.. så sitter den her «fast» og har en mye mer taktil følelse enn minien. Nydelige korte klikk som ikke autofyrer bare såvidt man er borti den. Dette er et enormt pluss i min bok.

Tanken har blitt byttet ut med en litt mindre clearomizer som bruker samme fordamperhoder som TFV8 Baby Beast som er glimrende til sitt bruk, men den er på ingen måte å sammenligne med beistet av en tåkelegger TFV8.. og det er i grunn ganske bra mtp. at oSub Plus har en makseffekt på 80w. Den har et ordentlig wide-bore munnstykke som er behagelig å ha inntil leppene, men som gjør den helt utelukket for de som ønsker et litt mer restriktivt trekk. Tanken har fått navnet Brit Beast og er en litt mindre variant av Baby Beast.

Modden kommer i en rekke nydelige farger. Alle fargene har en utrolig flott fargesammensetning og de lyser ikke «billig lakk» på noen som helst måte. Nydelig metallic body i ulike farger med et blankt og svært behagelig fyringspanel i noe som jeg lett kan kalle for «krom»..

Det er et utrolig classy-preg over hele modden, og den ser like bra ut i både manne- og damehender.

Denne har også en USB-port som både kan brukes til lading og til oppgradering av firmware.

Det er luftventiler plassert på undersiden, som gir relativt god ventilasjon for å senke temperaturen på innmaten.

Det er en 510 kobling og den er plassert akkurat slik at tanker med 24mm diameter akkurat får plass uten noe overheng.

>> Kjøp SMOK OSUB Plus Kit hos NoSmoke.no til 695,- <<

Smok OSUB PLUS MOD

FUNKSJONALITET
På dette tidspunktet så har jeg blitt en stor tempkontroll-motstander, men denne her operer på en utrolig høy frekvens og det blir mye jevnere trekk i temperaturkontroll-modus enn på tc-mods som ble lansert tidlig på året eller i fjor høst. Men altså… det er «ingen» som egentlig bruker temperaturkontroll på nikkel og titanium lenger. Jeg har lenge spådd at tempkontroll på nikkel og titanium vil fases ut nå som det finnes så utrolig mye bedre alternativer. Stainless Steel f.eks er et utrolig godt metall som gjør seg veldig bra på tempkontroll, og da aller helst 316L versjonen som takler varme utrolig mye bedre enn billigvarianten 316.

I tillegg til ulike temp-moduser så har denne mulighet for å endre initiell fyringsstyke og man kan velge mellom min, soft, norm, hard og max. Min, soft og norm er beregnet på de som kanskje bruker fordamperhoder eller tanker med relativt høy ohm og foretrekker kald damp. Hard og Max egner seg utrolig godt på drippere og mer avanserte tanker for å minimere ramp-up time. (tiden coilen bruker på å oppnå riktig varme).

Den har alle standardsikringer og har et veld av muligheter også for de som liker å eksperimentere med TCR både for stainless steel og andre typer metaller.

Modden kan stilles inn og justeres ved å trykke raskt 3 ganger på fyringspanelet, og LÅSES med 5 raske klikk. Hvis man ønsker å skru den helt av så må man først trykke 3 ganger på fyringsknappen og deretter navigere seg frem til «off» symbolet. Akkurat dette synes jeg er litt tungvint, men det blir egentlig ganske automatisk etterhvert.

smok_osub_plus_kit_80w_tc_vw_box_mod_with_brit_beast_tank_silver_authentic_1_

BRUK OG YTELSE
Jeg kan ikke si annet enn at jeg er svært imponert. Selve moden er nydelig og fungerer helt utmerket både i ren power modus eller på temperaturkontroll. Jeg er kanskje mest fornøyd med at følsomhetsgraden på ramp-up er såpass presis, og at det gir en merkbar forskjell på de forskjellige nivåene. (min-max).

Batteriet er på 3300 mAh noe som jeg kanskje kunne ønske var litt høyere. Dette betyr i all hovedsak at denne må lades hver dag om den er i konstant bruk.

Brit Beast er en relativt tørst tank og 0.4 dual core fordamperhodet så sluker den 2ml med væske på kanskje en times tid og da bare på 40 watt. Dette er svært positivt for skyene den produserer, og ikke minst smaken, men den er på ingen måte rimelig i bruk. Dette er overhode ikke ukjent for de av oss som er godt kjente med sub-ohm monsterne som har blitt produsert det siste året, men ta dette som en klar advarsel om at juiceforbruket ditt vil bli relativt høyt på denne tanken. Jeg kan ikke se det som veldig forsvarlig å ha juice tykkere enn kanskje 75% VG på denne tanken. Jeg prøvde med juice på 90% og da smakte det brent på få sekunder. Jeg er ei heller veldig enig i anbefalt wattstyrke som er på 40-80w på dette fordamperhodet. Jeg vil fraråde å gå stort høyere enn 55w om man vil ha et fordamperhode til å vare lenger enn et par dager.

SMOK OSUB KIT

HELHETSINNTRYKK
Flott mod.. god tank og svært god effekt. Jeg kan varmt anbefale den til de aller fleste som ønsker noe litt penere i samlingen sin. Jeg er spesielt glad for at fyringsknappen/panelet er så mye bedre enn den som sitter på oSub Mini.

Jeg kan ikke anbefale dette kittet til nybegynnere da den er altfor avansert og det er for mange moduser som kan fullstendig ødelegge dampeopplevelsen under feil bruk. Godt viderekomne brukere vil nok finne mange spennende funksjoner som gjør at man kan utforske litt. De av oss som er litt mer hardcore vil nok sette pris på at den fyrer såpass hardt på Hard og Max noe som gjør den godt egnet også for drippere.

Jeg liker også at modden kan firmwareoppgraderes, og det finnes allerede en firmwareoppgradering ute… MEN.. denne er kun tilgjengelig for Windows-brukere.

>> Kjøp SMOK OSUB Plus Kit hos NoSmoke.no til 695,- <<

Smok Osub 80w egenskaper:

 • Mod størrelse: 25 x 54.5 x 75mm
 • Mod vekt: 300g
 • Batterikapasitet: 3300mAh
 • Utgangsspenning: 0.8-9V
 • Utgangseffekt: 1-80W (VW)/Max. 80W (TC)
 • Motstandsområde: 0.1 – 3.0 ohm (VW modus) / 0.06-3.0 ohm (TC modus)
 • Temperaturområde: 100-315°C
 • Størrelse, fordamper: 24.5 x 43mm
 • Vekt, fordamper: 39g
 • Kapasitet: 2.0ml
 • Tilkobling: 510

Smok Osub 40w Kit inneholder:

 • 1 x Smok OSUB 80W Mod
 • 1 x Brit Beast Tank
 • 1 x V8 Baby Q2 Coil 0.4 ohm dual core coil (montert)
 • 1 x V8 Baby Q2 Coil 0.4 ohm dual core coil
 • 1 x USB kabel
 • 1 x Ekstra glass
 • 1 x Bruksanvisning på Engelsk
 • 1 x Pose med Reservedeler
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper