Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SMOK Guardian E-Pipe 2 - Skypumpen

Omtale: SMOK Guardian E-Pipe 2

Det er noe helt eget å patte på ei ordentlig trepipe. Vi garanterer deg minst 20 IQ Poeng mer med en slik i hånda når du diskuterer.
Det er vel nå omtrent 2 måneder siden jeg kjøpte meg denne, og blir rett og slett ikke lei. Dette er en «mekanisk» mod fra SMOK med variabel watt. Rent teknisk er vel dette en hybrid siden den har både ei lampe, og antagelig noen ledninger her og der. Termer til side, så er dette først og fremst en fantastisk vakker pipe. Den har alle de karakteristika som gjør noe pent. Den har en god tyngde og ligger veldig godt i hånda. 510 koblingen er på 22mm og passer dermed det aller meste. Den har en lakkert finish som gjør den til nostalgisk pynt på stuebordet uansett hvem som er på besøk.

Wattkontrollen går likevel kun opp til 15w, noe som betyr at du kan utelukke alt som har med Sub-Ohm å gjøre, og helt personlig så er jeg meget fornøyd med det. Vil jeg blåse enorme skyer så gjør jeg det på en annen mod. Dette er damperen du vil bruke som rent kos når du ser en film eller tar deg en pils sammen med gutta.. Å peke på din motdebbatant med en trepipe gjør deg automatisk til bordets midtpunkt og øker IQ poengene dine betraktelig.

Ha minst 2 ekstra batterier liggende
SMOK Guardian v2 bruker ett stk 18350 batteri som skrus inn i hovedkroppen til pipa. Du kan bruke både batterier med og uten nippel. Ved heldagsbruk så bruker jeg nok 3 fullt lada batterier, men er den bare en del av min daglige rotasjon så holder et batteri i omtrent 2 dager.

Jeg bruker en webbed Aspire Nautilus metalltank på, og dette er en meget god kombinasjon. De går hånd i hånd når det kommer til ytelse. Stort sett holder det et sted mellom 11 og 12 watt og du vil få full ytelse fra tanken.

Pipa har ikke villet fyre av noen av mine rda eller rba builds. Lampa «blinker» bare for å si i fra at den ikke er fornøyd med koblingen. Skulle du likevel få koblet denne med en RBA av noe slag så er jeg meget interresert i å høre om det.

Prisen er helt kurrant. Dette er et solid stykke kunstverk du vil elske.

Liste over funksjoner

  • Variabel Watt opp til 15 watt
  • Passer perfekt til 22mm tanker
  • Justering via hjul på toppen av pipeskålen
  • Kan tilpasses eget behov

Teknisk informasjon

Batteri Følger ikke med
Fordamper Følger ikke med
Tank feste 510
Materiale Aluminium og tre

Pakkens innhold

1stk SMOK Guardian E-pipe II
1stk Eske
1stk Brukermanual på engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper