Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SMOK eGo Cloud

Omtale: SMOK eGo Cloud

SMOK ego Cloud

Det har vært relativt stille rundt sylinderformede mods. I hvertfall om man ser på det i sammenligning med hvordan boxmods og TC-teknologi har utviklet seg.

Det begynner å bli ca 1-2 uker siden jeg fikk en eGo Cloud i hus. Den initielle testingen var meget lovende. Det var helt umulig å ikke sammenligne den med f.eks. eGo ONE, så jeg sørget for å teste den sammen med Joyetech eGo ONE og eGo ONE Mega og iJust 2. Nå er riktignok de to sistnevnte litt kraftigere, men de har likevel samme konsept, så det blir likevel relevant å trekke en viss paralell.

eGo Cloud er mer å sammenligne med en vanlig eGo ONE XL. Dvs. at den er 19 mm i diameter og har en batterikapasitet på 2200 mAH. Dette bør holde gjennom en hel dag med intensiv bruk.

Rent utseendemessig så er denne utrolig lekker. Den har noen fiffige designelementer som jeg tror kan falle i smak hos de aller fleste. Slank, shiny og med kurver på alle de rette stedene. Fyringsknappen er rask og responsiv og har et led lys som fungerer som batteriindikator, eller som varsellampe dersom batteriet er fullt, du har en kortslutning eller om motstanden er for lav/høy.

Den medfølgende tanken rommer 2,5 ml med væske, noe som kan oppleves som litt lite, men det er ikke verre enn å bare fylle på når man går tom. Den har en helt standard bunnfylling og jeg har ikke opplevd noe søl i det hele tatt. Juicekanalene på fordamperhodet er noe begrenset, så her må man være litt påpassselig med hvor tykk juice man tar i bruk. Jeg vil si at det mest ideelle er å finne en juicetype som holder seg innenfor 50-70% VG. Går du høyere eller lavere i andel VG så vil du oppleve brentsmak relativt fort.

>> Kjøp SMOK eGo Cloud hos Dampshop for 359,- <<

Rent ytelsesmessig så er denne helt ok. Jeg er hverken veldig imponert eller skuffet. Jeg tør påstå at denne er ganske on par med f.eks eGo ONE. Tanken i seg selv er milevis bedre, så om kjøpsvalget skulle stå på denne eller en eGo ONE XL, så hadde jeg helt klart foretrukket denne.. i hvertfall tanken, men når det kommer til batteriet så er jeg ikke helt ovebevist.

Fyringsknappen er rund, og i tillegg til ha et backlight på selve knappen, så er det også en liten LED lampe rett over fyringsknappen som hjelper en med å holde styring på et omtrentlig batterinivå.

Det er en standard 510 kobling på denne. Dvs. at du kan sette på så og si hvilken som helst tank. Det eneste som begrenser en litt er at dette først og fremst er en sub-ohm damper. Dvs. at du MÅ bruke et fordamperhode som holder seg innenfor 0.3-1.0 ohm. Avvik kan gi svært ubehagelige følger. Sånn sett så er den en god del mer begrenset enn en eGo ONE batteriet som også trygt kan brukes sammen med f.eks Aspire Nautilus, GS Air serien og andre ting med fordamperhoder helt opp til 5.0 ohm..

eGo Cloud er rett og slett et rent sub-ohm batteri og best resultat oppnås med den medfølgende tanken. SMOK Atta (19mm) er også en helt utmerket tank å ta i bruk på denne uten å få noe stygt overheng. Du kan også helt fint bruke Kanger Subtank Nano som også vil få en helt perfekt passform.

Batterikapasiteten er på hele 2200 mAH noe som bør holde gjennom minst et helt døgn. Den har et innebygget batteri, så du slipper styret med å ha eksternt batteri eller ekstern lader. Lading skjer enkelt og greit via en usb-port som sitter i bunnen. Det vil lyse en rød lampe så lenge batteriet lader. Når den er ferdigladet så vil lampen slukkes. Den tar i bruk en passthrough-funksjon noe som betyr at den kan brukes mens den lades. eGo Cloud er et type batteri som bør «klattlades». Dvs. at du bør og kan lade batteriet når du har anledning, og ikke bare når det går helt tomt.

Jeg vil anbefale dette startsettet til førstegangs sub-ohm brukere. 0.5 ohm er en veldig fin introduksjon til sub-ohm og direkte lungedrag. Jeg vil ikke si at denne egner seg godt for de som foretrekker munn-til-lunge, men å lære seg direkte lungedrag er egentlig en veldig enkel sak. Det er samtidig viktig å gå ned til maks 6mg nikotin ellers så vil det det bli svært ubehagelig. 6mg på denne blir omtrentlig å sammenligne med 18 mg på en vanlig type «spinner / vaping pen».

Min konklusjon er at dette kan være et helt utmerket startsett så lenge man er inneforstått med begrensningene når det kommer til kompatibilitet. Slik settet er rett ut av boksen er det beste oppsettet til denne. Den egner seg kjempegodt om man er ute og farter, men 2,5 ml kan bli litt lite, så husk å ta med deg en påfyllingstube.

>> Kjøp SMOK eGo Cloud hos Dampshop for 359,- <<

Liste over funksjoner

  • Sub-Ohm
  • Passthrough funksjonalitet (Damp mens du lader)
  • Batterikapasitet på 2200mAh
  • Batteri passer perfekt til andre 19mm tanker
  • Munnstykke i pyrex glass
  • Trinn-løs luftjustering

Settet inneholder alt du trenger for å dampe, med unntak av dampvæske som må kjøpes i tillegg.

Teknisk informasjon

Batteri Smok 2200mAh
Fordamper 2,5ml tank
Tank feste 510
Materiale Aluminium

Pakkens innhold

1stk Smok 2200 mAh batteri
1stk Smok Ego Cloud Tank 2,5ml
2stk Micro OCC fordamperhode 0.5ohm
1stk USB-Ledning
1stk Munnstykke i pyrex glass
1stk Manual på Engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper