Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Sigelei 90w Spark + Giveaway! - Skypumpen

Omtale: Sigelei 90w Spark + Giveaway!

sigelei90wspark_promo

En kort videopresentasjon og omtale av Sigelei 90w Spark! Kraftig mini-mod med Yihi SX Chip. + Giveaway av 3 stk!

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Asmodus Distribution for å lage en omtale. Alle uttalelser må anses som subjektive og er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være rettet opp i nyere utgaver eller være produksjonsfeil på min spesifikke enhet.

Sigelei er skikkelig i vinden for tiden og pumper ut modell etter modell med imponerende hastighet. Det er nesten sånn at jeg kunne ønske at de kunne bremse ned farte bittelitt.. Hastverk er lastverk, er et uttrykk som jeg er oppvokst med og som har brent seg fast.. Men den evige nølingen eller forbedringen er noe som går utover produksjonen og effektiviteten så det er en hårfin balanse.

Sjekk ut Skypumpens raske videopresentasjon her:

Spark er en ekstremt liten mod, men med kraft nok til å utkonkurrere det meste. Å pushe 90w på ett batteri er svært imponerende. Jeg har testet med 90w på både dripper og tank uten å merke en puls av noe som helst slag. Men at det er mulig er det ingen som helst tvil om. Nyere dual-18650 modder klarer jo fint å pushe 200w uten merkbar puls, så at ett batteri skal klare 90w burde ikke komme som noen stor overraskelse.

Den når 90w ved å pushe så mye som 7.5 volt på full guffe. Det sparker sånn skikkelig, og føyer seg dermed i rekken av en av de klart beste mini-moddene på markedet basert på ren ytelse.

P1000418_fixed

Utseende og design
Dette er en svært sexy mod. Den er laget i en sink-legering og er utrolig lett. Den er fin og blank, men den er til gjengjeld veldig glatt. Det er god luft-ventilasjon både til batteriet og til elektronikken. Et veldig stort minus er batteridekselet som jeg vil putte i en direkte «dårlig»-kategori. Dette coveret sitter utrolig løst og beveger seg bare om man tar et lett grep rundt modden. Coveret er festet med bare én magnet som er plassert i bunnen og den er ei heller veldig sterk. Det er noen spor/skinner som skal hjelpe til med sikringen, men uten å hjelpe noe stort.

Nå må det gjøres oppmerksom på at de enhetene jeg har mottatt er tidlige prototyper og kan ha feil eller mangler som ikke eksisterer i det ferdige produktet. Men med tanke på hvordan innmaten ser ut, så tror jeg det er lite sannsynlig at dette er noe som vil bli endret med det første.

Det er en 510 kobling i toppen som er fjærbelastet og som er kobberbelagt for best mulig kontakt.

I bunnen finner vi luftventiler og en USB-Port som både kan brukes til lading og oppgradering av Firmware.

P1000419_fixed

Funksjonalitet
Det sitter en Yihi SX Chip i modden. Nøyaktig hvilken vet jeg ikke, men det er nok hverken 350j eller 330. Den er uten forhåndsinnstillinger, men har temperaturkontroll på både nikkel og titanium. Modden skrus av og på med 5 raske trykk på fyringsknappen. Menyen blir tilgjengelig ved å trykke 5 ganger på fyrignsknappen, man blar seg så gjennom menyen ved å enkeltklikke på fyringsknappen igjen. Man kan så justere de ulike menyvalgene med justeringsknappene.

For å skru av modden så må man trykke 5 ganger på fyringsknappen og så bla seg frem til «System Off» og deretter trykke på + (opp) knappen. Dette kan være er en møysommelig og irriterende prosess. Det er mulig å låse motstanden ved å holde inne pluss og minus knappene samtidig.

Modden er svært stabil både i Power og Joule Modus.

P1000416_fixed

Mitt generelle inntrykk
Jeg er svært imponert av ytelsen og det hendige formatet. Men batteridekselet er en katastrofe. Med et silikonfutteral eller litt teip så burde dette ordnes, men det er er likevel en irriterende feil som helt klart trekker ned på det totale inntrykket. Ingen av de andre moddene fra Sigelei har dette problemet, så hvorfor de plutselig skulle gjøre det annerledes er ganske ubegripelig.

Chippen er veldig god og er nok årsaken til den svært stabile og høyte ytelsen. Skjermen kan oppleves som noe «blass» med litt for mye speilrefleksjon.

På tross av dette så er Sigelei 90w Spark en ekstremt kraftig mini-mod som imponerer stort.

Giveaway x 3!
Vil du ha en? Da gjør du lurt i å være med i Skypumpens Giveaway via konkurransemodulen under. Du får automatisk lodd ved å logge inn i appen. Du må også velge en ønsket farge, og her er det åpent for taktisk valg..

Jeg gjør oppmerksom på at dette er prototyper med «Sample» skrevet over den ene siden. Det følger ei heller med brukermanual, batteri, boks eller ladekabel og det er ingen kjøpsgaranti. Jeg har testet alle enhetene og de ser ut til å virke helt fint som de skal.

For å kunne delta i konkurransen så må du være over 18 år og ha bostedsadresse i Norge.

Sigelei 90W Spark Giveaway x 3!

Spesifikasjoner

Størrelse: 83*36.9*23 mm
Materiale: Zinc Alloy
Variable Wattage Range: 10.0W – 90.0W
Output Voltage Range: 1.0V -7.5V
Input Voltage Range: 3.2V – 4.2V
Joule Range: 10.0J-75.0J
The maximum current : 30A
Battery : Single 18650 high-drain battery
Temperature Adjustment Range: 100-300°C / 212-572°F

  • Torske

    4 gonger så mange som har meldt seg på konkuransen som har svart på høyringsforslaget. O hildrane du, for nokre gigantiske skoddehaukar! Lurer på kor mange som får seg ein GEDIGEN overraskelse i juni…

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper