Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Psyclone Hadaly - Skypumpen

Omtale: Psyclone Hadaly

Hadaly er trolig en av de mest spennende smaksdripperne på markedet. 2016 var et forrykende år når det kom til nyvinning og konkurransen tilspisset seg.

2016 var året for utskiftning på godt og vondt. Året startet der hvor 2015 sluttet i det konstante jaget etter det «ekstreme». Alt var fokusert på enorme skyer og latterlig høy watt. Jeg er blant mange som datt litt av lasset når det kom til «ferdigtanker». Det ble rett og slett for «mye» og gjerne litt unødvendig. Da jeg startet opp Skypumpen så var vi såvidt i startgropa av sub-ohm-tanker generelt. Veldig mye har forandret seg siden dengang.

Selvbyggertanker og ikke minst drippere ble stadig mer intelligente, og tok noe som tidligere var forbeholdt svært avanserte brukere til et mer «folkelig» nivå. Jeg tror at endringen og fokuset skyldes den enkle tilgangen på avanserte ferdiglagde coiler og wire. Til å begynne med var det svært få ting som egentlig skilte drippere fra hverandre. Det var kanskje litt forskjell i luftingen og dybden på brønnen, men det føltes egentlig ganske likt. Mulig det bare er meg som har blitt mer kvalitetsbevisst.. Sannsynligvis er det en kombinasjon + at sammenligningsgrunnlaget mitt har ekspandert i alle retninger.

Produktet i denne omtalen ble levert vederlagsfritt fra PGVG.no for å skrive en omtale. Alle meninger og uttalelser må anses som subjektive og reflekterer personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet, eller er rettet opp i nyere utgaver.

Psyclone Hadaly RDA er en unik single-coil dripper med smarte festeløsninger, mulighet for squonking, og en fantastisk aromaproduksjon. Pga den lettere begrensede luftingen så havner den i en helt klar tastechaser-kategori fremfor å være en cloudchaser.

>> Kjøp Psyclone Hadaly RDA hos PGVG.no for 799,- <<
Bruk rabattkode: Skypumpen for 10% avslag

UTSEENDE
Hadaly har et ganske distinkt utseende. Det finnes ikke mange lignende hverken utvendig eller innvendig. Jodda, den har en 510 driptip, luftehull, gravering og er 22mm, men der slutter likheten til det meste annet som finnes. Selve graveringen er virkelig nydelig utført og metallet i seg selv er børstet, forseggjort og har noen små men essensielle detaljer. En av de første tingene man legger merke til er luftingen som er låst og plassert ganske langt nede. Dette gjør at aromaproduksjonen blir ekstra god og får en svært kort reisevei uten omveier eller «utvanning» med luft.

Selve byggdekket er midtstilt og har en utrolig smart festeordning som presser wiren ned, uten å fare for å klippe over den med en skrue. Man kan også bruke svært bred eller tykk wire siden det ikke er noen tradisjonelle festehull. Det er også et veldig lite, men utrolig viktig lite «hakk» «bak» festordningen for enkel avkutting av wire helt inntil festeklampene.

Brønnen er utrolig dyp, men luftehullene er plassert såpass langt ned at det ikke blir mulig å fylle den helt uten at det regelrett renner ut eller tetter igjen luftinntaket. Nå skal det sies at det følger med en squonker-pin til dripperen og det er til akkurat dette bruket at Hadaly ordentlig kommer til sin fulle rett. Men for all del, Hadaly er glimrende som en ren dripper også uten en squonker. Selve dryppingen er utrolig enkel siden coilen er midstilt og rett under 510-hullet i topcappen. Man kan selvfølgelig bare ta av topcappen og dryppe rett i coilen, men det kan være litt tungvint å hele tiden måtte sørge for at luftehullene er riktig plassert for å treffe luftinntaket i basen. Det er ei heller mulig å justere luftinntaket annet enn å kanskje ha de litt på skrått for å strupe gjennomstrømmingen noe.

Det eneste negative punktet jeg egentlig har funnet er at den medfølgende driptippen er skrøpelig og har dårlige tetningspakker. Jeg ble nødt til å bytte den ut med noe annet etter bare noen få dager i bruk, men det er ikke noe stort problem siden det er en veldig standardisert 510. Det eneste man må være litt påpasselig med er at man ikke kan ha en driptip med veldig lang bunn. De kan ei heller være av et materiale som smelter siden de er plassert rett over coilen som kan bli veldig varm. En stainless-steel driptip ble også altfor varm og ubehagelig i bruk.

>> Kjøp Psyclone Hadaly RDA hos PGVG.no for 799,- <<
Bruk rabattkode: Skypumpen for 10% avslag

HELHETSINNTRYKK
Jeg har sjeldent vært mer fornøyd med en dripper. Den oppleves som helt unik og banebrytende. Prisen er relativt drøy, men for byggekvaliteten, smaken og det unike utseende så vil jeg påstå at man får mye for pengene. Det er fullt mulig å plassere to coiler med litt kreativitet, men det er så absolutt ment at man skal bruke én feit coil for å havne på en «ansvarlig» motstand med fokus på smak fremfor dampproduksjon. Man trenger egentlig ingen avansert coil heller. På mech-mod eller Squonker med single 18650 så har jeg f.eks fått en svært god opplevelse med en single SS316L coil på rundt 0.1-0.25 ohm. På regulerte modder så har jeg en preferanse på 0.4-0.6 ohm.

Ellers er jeg nødt til å si litt om PGVG.no som jeg fikk denne fra. Selskapet har hatt en eventyrlig vekst det siste halvåret. Fra å være relativt anonyme i oppstarten så har de karvet seg til en utrolig høy ranking og kundetilfredshet. De får inn nyheter rekordfort og legger seg på svært gode priser. Dette viser en genuin interesse for feltet, og at de ordentlig følger med i timen på hvilke produkter som er i produksjon, planlegging og handler deretter. Jeg var så heldig å møte på dem i Oslo under premieren til A Billion Lives og kan ikke si annet enn at de er utrolige ålreite karer. I tillegg til å ha highend nisjeprodukter, så har de også basisvarer til svært fordelaktige priser samt et imponerende utvalg av DIY innenfor både juicemiksing og coilbygging.

Siste store nyhet fra PGVG er også Norse Series som er et delvis kundetilpasset highend-produkt med et norrønt tema produsert av norske Wolf Clouds.

>> Kjøp Psyclone Hadaly RDA hos PGVG.no for 799,- <<
Bruk rabattkode: Skypumpen for 10% avslag

SPESIFIKASJONER

  • 22mm Ytre diameter.
  • Rustfri stål konstruksjon.
  • Peek Insulator
  • Luftventiler under coilen
  • CCS gir god tilkobling for både watt og tc modus damping.
  • Dyp juice brønn med god plass til bomull.
  • Designet for alle forskjellige måter å dampe på. (mtl og dl)
  • Svart Delrin Drip Tip inkludert.
  • Squonker pin inkludert.

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper