Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: ONLY Q1 Startpakke! - Skypumpen

Omtale: ONLY Q1 Startpakke!

ONLY Q1 Starter kit

Det dukker stadig opp nye aktører og produkter. Jeg har aldri hørt om produsenten, Expran Group, men selve produktet ONLY Q1 imponerer ganske kraftig.

Norgessigaretten.com har fått nye eiere og er i disse dager i gang med å utvide webshoppen ganske kraftig og tenkt litt utenfor boksen ved å tilby utstyr som er litt mer avansert enn de typiske cigalike-produktene.

Produktet i denne omtalen er levert vederlagsfritt fra Norgessigaretten.com. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver. Alle uttalelser må også anses som subjektivt og er hverken en fasit eller fastslått dom.

INTRODUKSJON
Sylindermods er svært ofte inngangsporten til litt mer avansert damputstyr. Når folk går over fra røyk til damp så kan det føles svært unaturlig å gå rett på en boxmod med separat mod, tank + batterier og ekstern lader. Det er rett og slett for mye styr, og er altfor sjenerende. Dette er noe som avtar litt etterhvert, og når man er godt inni det med begge bein og armer så avanserer man gjerne og ser på det som helt naturlig. Mange glemmer hvor utrolig gresk alt høres ut, og råder gjerne nybegynnere til å hoppe rett på det utstyret som ga dem nok effekt. For noen så er ikke dette noe problem, og noen vil helst ha noe som ikke ser ut eller minner om røyk i det hele tatt.

En sylindermod er et lite steg opp fra en cigalike, og det finnes et hav av sylindermods med ulik effekt. ONLY Q1 er så absolutt i den mer viderekomne enden av skalaen innefor sylindermods, men likevel uten å bli altfor avansert. Jeg har måttet gå et par runder med meg selv om hvilken kategori jeg vil putte denne i.
Er den for ordentlige nybegynnere eller er den litt mer viderekommen? Det er innlysende for meg at den er 10-20 ganger mer effektiv enn f.eks en Evod og nikotinen kjennes ganske godt selv med relativt lav nikotin.

Norgessigaretten har et stort utvalg i sin nettbutikk hvor du finner alt fra cigalikes til mer avanserte boxmods og sub-ohm tanker fra kjente produsenter.

La oss bare ta en nærmere titt og så kan du vurdere selv..

>> Kjøp ONLY Q1 Startpakke med 2 flasker juice for 490,- hos Norgessigaretten.com <<

ONLY Q1 Sort

DESIGN OG UTSEENDE
En ganske tykk og tøff sylindermod. Dvs at den er rørformet og har et relativt langt batteri med 2200 mAh som holder en god stund. Den har en knalltøff «ring» helt nederst som lyser mens den er i bruk og lader. Den har bare én knapp som man må holde inne når man tar et trekk. Tanken som sitter på er en type clearomizer og rommer omtrentlig 2 ml med væske og er dermed TPD godkjent. Det står ONLY Q1 inngravert på tanken og det er svært lett å se væskestanden til enhver tid.

Det medfølger to typer driptips. Den ene har en ganske flat tupp med trangt trekk, mens den andre er en skråtype, men rund og fin og veldig luftig trekk.

Den har noen svært gode fordamperhoder med horisontale coiler hvor man har bra med innsyn til selve bomullen. De har også et spitback-filter som sørger for at man ikke får noen ubehagelige sprut-opplevelser under bruk. Juicekanalene er relativt små, så man bør nok ikke ha dampvæske som er svært mye tykkere enn 60% VG på det meste. Det medfølger to fordamperhoder hvor det ene er på 0.5 ohm (15-30w), og det andre er på 1.0 ohm (15-30w).

Det medfølger også en usb-kabel og en veggadapter. Modden har passthrough, så man kan bruke den mens den lader.

USB porten er plassert på undersiden, så den kan ikke stå mens den lader.

Det er ellers en 510 kobling som gjør det mulig å sette på en hvilken som helst tank dersom du ønsker å bruke den sammen med noe annet. Jeg vil fraråde å bruke denne med motstander under 0.4 ohm.

Den har god gammeldags bunnfylling, og fordamperhodet skrus inn i bunnbasen.

FUNKSJONALITET
Denne har ingen funksjoner utover av og på (5 klikk), og batteriindikator bak fyringsknappen. Denne er ikke laget for temperaturkontroll, og man må da under ingen som helst omstendigheter bruke en coil eller tank med ni200 eller titaniumscoiler. For trygg og sikker bruk så bør man holde seg til fordamperhoder og tanker som bruker en Kanthal A1 wire. (standard)

ONLY Q1

BRUK OG YTELSE
Svært enkel å bruke. Skaper ganske gode mengder med smak og damp. Man trenger ikke å tenke på watt eller volt. Batteriet vil automatisk justere strømstyrken utifra motstanden på fordamperhodet som sitter i. Den medfølgende tanken og fordamperhodene er svært drøye i bruk og er ikke av den tørste sorten. Dette gjør den veldig billig i bruk.

Jeg tror nok at man bør ha minst 8mg nikotin for at man skal kjenne et godt halsrøsk. Jeg bruker selv normaltvis 0-5mg nikotin og det ble litt for svakt på denne. Heldigvis fikk jeg med 20 flasker juice til denne med 8mg-18mg nikotin. (sendt fra latvia)

Luftventileringen er veldig god og man kan fint justere den fra lukket til relativt luftig. Den egner seg vel så godt for munn-til-lunge (1.0 ohm) med trang luftgjennomførsel, og for direkte lungedrag (0.5 ohm) med vidåpne luftventiler.

Jeg synes denne er bedre enn Joyetech eGo ONE f.eks. Den er litt mer kraftig enn f.eks en eLeaf Ijust Start, men har omtrentlig samme følelse. Jeg tror denne vil være svært tilfredsstillende for nybegynnere som ønsker et slags kompromiss mellom typiske nybegynnerkits og «noe litt kraftigere» uten å gi sub-ohm følelsen som kan bli for brutalt for mange i en nybegynnerfase.

Den avgir gode mengder med både damp og smak, men ikke i den grad at den blir veldig sjenerende for folk rundt. Denne kan trygt brukes ute blant folk uten å få stygge blikk.

Prisen er ikke så verst med tanke på at man får med 2 små flasker med juice. Jeg hadde nok kanskje sett at det gikk an å kjøpe denne UTEN denne påtvungne «gaven». Ting sendes fra Latvia så det kan ta mellom 4-10 dager å få det i postkassa. Det kan nok være lurt å kjøpe med noen ekstra fordamperhoder på første ordre.

>> Kjøp ONLY Q1 Startpakke med 2 flasker juice for 490,- hos Norgessigaretten.com <<

Produktspesifikasjoner:
Diameter: 19 mm
Batterikapasitet: 2200 mAh

«Gave:»

  • Vogell Apple mint 12mg – 1stk.
  • Vogell Aloe 12mg – 1stk.

 Settet inneholder:

  • 2200 mAh batteri – 1stk.
  • Fordamper – 1stk.
  • USB kabel – 1stk
  • USB adapter 100-220V – 1stk.
  • Drip tip/Munnstykker – 2stk.
  • Fordamperhode 0.5/1Ω    – 2st
  • Bruksanvisning  – 1stk.
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper