Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Noisy Cricket 25 - Skypumpen

Omtale: Noisy Cricket 25

Noisy Cricket v2 25

Wismec har atter en gang lansert et revolusjonerende produkt i en svært attraktiv form og størrelse.

Jeg har gleden av å teste denne i litt over en ukes tid, og akkurat nå er det den eneste modden jeg bruker..

INTRODUKSJON

Wismec har stått i bresjen for innovative funksjonable produkter til en svært hyggelig pris det siste året. Med Jaybo og Joyetech på laget så har de fått til noe som ingen andre produsenter har fått til tidligere.. Dvs kombinert design med funksjonalitet i tillegg til å legge seg på en overkommelig pris for massene.

Noisy Cricket V1 ble elsket og hatet da den kom ut. Jeg gikk selv ut med en kraftig advarsel om hvor farlig den kunne være i bruk, og det har dukket opp svært stygge ulykker som følge av feilbruk. Noisy Cricket er fremdeles en mod som jeg fraråder «allmennheten» å kjøpe, men når det sagt så har det vært et vakum av mech/hybrid som leverer i nærheten av samme type kraft.

Da jeg hørte om Noisy Cricket V2 25 så ble jeg mildt sagt ganske entusiastisk.. MEN det er noen vesentlige forskjeller på V1 og V2 25, og dette er ikke lenger en mekanisk mod. I mangel av bedre sammenligninger så vil jeg omtale denne modden som «Noisy Cricket møter HexOhm».

>> Kjøp Noisy Cricket 25 hos PGVG.no for kun 499,- <<
BRUK RABATTKODEN SKYPUMPEN FOR 10% AVSLAG!

SE SKYPUMPENS OFFISIELLE VIDEOOMTALE HER

DESIGN OG UTFORMING
Utrolig minimalistisk og stilren. Laget i pent børstet stål og har runde behagelige kanter. Den er i et svært lommevennlig format og har fått en slags dråpeform som gjør den både ergonomisk og utrolig pen å se på. Det ble nødvendig å gjøre formen litt annerledes for å få plass til chip og ledninger, men den er fremdeles såpass liten at den ligner litt på forgjengeren.

Modden har ikke noe display, men har fått en utrolig pen bakbelyst fyringsknapp og et pot/volt-meter for å justere voltstyrken i serie-modus.

Toppen har et lite glassvindu med Wismec logoen under, noe som gjør at det er enkelt å se juicesøl. Den har fått en ordentlig 510 kobling som er fjærbelastet og alle kontaktpunkter er laget av kobber for best strømføring. Fordelen med en fjærbelastet 510 kobling er at den nå kan brukes med drippere og tanker som også har en fjærbelastet 510, noe som ble sterkt frarådet på førsteutgaven.

Batteridekselet sitter under og er av typen slide n pop. Noe som dessverre er lite gjennomtenkt siden det medfører en viss risiko for å skrape opp wrappingen på batteriene. Heldigvis så er det minuspolene som sitter nærmest dekselet, så det er ikke en like stor risiko om det var pluss polene som satt der.

>> Kjøp Noisy Cricket 25 hos PGVG.no for kun 499,- <<
BRUK RABATTKODEN SKYPUMPEN FOR 10% AVSLAG!

noisy25_03

FUNKSJONALITET
For meg som er en ren RDA-mann, så er dette en ordentlig drømmemod. Den har alt jeg ønsker meg i en mod, og den er kraftigere enn noe annet jeg har testet i min dampekarriere. Det nærmeste jeg kommer til sammenligning er nok en HexOhm eller en Surric X, men konstruksjonen på denne er så utrolig mye smartere. Den negative forskjellen til sammenligningen er at chip og ledninger er såpass godt skjult, at dersom noe skulle gå galt så er det ikke å bare «fikse» problemet med litt lim og teip som man kunne på HexOhm og Surric X.

Den virkelig store nyheten er at man kan selv skifte mellom paralell og serie-modus ved å bare flippe over en plate som sitter i batteridekselet. Den ene siden er godt merket med SS, mens den andre siden er godt merket med PP. I tilleg til dette så er det mulig å velge mellom Direct Volt Output og å kunne justere modden med Pot/Voltmeteret i SERIEMODUS. Man endrer mellom DVO og Potmeter ved å skru av modden, og derretter holde inne fyringsknappen i 5 sekunder. Fyringsknappen vil så endre farge og få et hvitt lys ved DVO og Rødt lys i Pot/volt-meter modus. Man kan så justere modden til å yte 2-6 volt. Det er ikke mulig å bruke Pot/volt meteret i paralellmodus.

Man skrur av og på modden med 5 raske trykk som har blitt vanlig på det aller meste av regulerte mods.

Det er ikke noe display på denne, så alt styres litt på feelingen. Dette er helt utmerket for de av oss som hovedsaklig brukere drippere og selvbyggertanker, men det gjør den mindre smart å bruke sammen med tanker/fordamperhoder som opererer best på svært lav watt.

Modden har fått en rekke sikringer som gjør den vesentlig tryggere å bruke. Sikring mot kortslutning, høy/lav ohm, høy/lav volt og den vil automatisk kutte strømmen om fyringsknappen holdes inne i mer enn 10 sekunder.

noisy25_08

BRUK OG YTELSE
Helt utrolig god kraft og utnytter batteriene til det fulle. Jeg vil påstå at denne egner seg best for de som hovedsaklig brukere drippere og selvbyggertanker. Den egner seg svært dårlig til enkle tanker som operere med svært høy motstand. Jeg vil også fraråde å bruke den med tanker som bruker ferdig-fordamperhoder rett og slett fordi det er vanskelig å vite nøyaktig effekt som tilføres fordamperhodet, noe som kan føre til en sikker død for coilen og ikke minst bomullen som sitter inni..

HELHETSINNTRYKK
Jeg er utrolig imponert. Nydelig mod, latterlig kratig og føles veldig godt i hånda. Det er to ting som jeg mener kunne vært løst på en bedre måte og det er batteridekselet og pot-meteret som kan være vanskelig å operere.

Ellers har jeg bare positive ting å si. Jeg har ikke vært så entusiastisk for noe siden HexOhm, Surric X og Brown Bess, men denne er i miniatyrutgave å regne i forhold.

>> Kjøp Noisy Cricket 25 hos PGVG.no for kun 499,- <<
BRUK RABATTKODEN SKYPUMPEN FOR 10% AVSLAG!

noisy25_10

Parametere

Størrelse (lengde x bredde x høyde): 48 x 25 x 87mm
Batteritype: High-rate 18650 Batterier  (ikke inkludert)
Gjengetype : 510 fjærbelastet tråd

Egenskaper

Oppdatert versjon av Noisy Cricket MOD
Valgfri krets serie og parallell
Utskiftbare 18650 Batterier
Unik design av justerbar spenning
Batterivisningsfunksjonen

Pakkeinnhold

1 xWISMEC Noisy Cricket II-25 MOD
1 x Advarsel kort
1 x Bruksanvisning

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper