Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Kangertech Toptank Mini - Skypumpen

Omtale: Kangertech Toptank Mini

toptank mini kangertech

Toptank Mini er mer eller mindre Subtank Mini bare med toppfylling.

«If it aint broke, dont fix it» -Er et kjent og kjært uttrykk. Om det gjelder Toptank kan nok diskuteres. Subtank var en av verdens første sub-ohm tanker og har så absolutt fortjent sin plass i «Hall of fame». Toptank har mer eller mindre nøyaktig samme følelse som forgjengereren Subtank.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for annonsevederlag for å skrive en omtale av Vapes.no . Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi, og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting som påpekes som feil eller mangler må anses som subjektive og kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet, eller være rettet opp i nyere utgaver.

INTRODUKSJON
Kangertech er en av de store pionérene i bransjen, og har hatt mange store suksesser både innenfor tanker og mods. Subtank var en av de første, om ikke aller første sub-ohm tank med ferdig fordamperhoder. For bare litt over et år siden så var eneste mulighet for sub-ohm begrenset til selvbyggertanker. Siden den gang så har det dukket opp hundrevis av tanker som bygger på samme prinsipp.. altså en tank/clearomizer med et fordamperhode på under 1.0 ohm (sub-ohm).

Kangertech har hatt ekstremt stor suksess med sine nybegynnerprodukter som Evod, Emus og Emow, som mer eller mindre kom opp med eGo Standarden. I den senere tid så har de gitt ut produkter som Subbox, Nebox og Kbox som har vært myntet på litt mer viderekomne brukere.

DESIGN OG UTFORMING
imgrc0066084190
De som allerede er kjent med Subtank vil se en klar likhet. Den har en metallbody som forsterker og holder glasset på plass. Man får også full oversikt over juicestanden pga det heldekkende glasset. Den har synlige utskiftbare tetningspakker for å gi et lite fargespill. (Rødt, hvitt og blått)

Luftventileringen er helt grei og går fra lukket til middels luftig. Den har 510 standarder både i koblingen og for munnstykket/driptip. Toppfyllingen er ekstremt enkel å forstå, og man skrur bare av topcappen og «heller» dampvæsken i tanken. (langs sidene, ikke i hullet i midten)

Tanken rommer 4 ml med væske noe som holder i et par timer med de medfølgende fordamperhodene. (Kanthal A1 0.5 ohm og Ni200 0.15 ohm).

Tanken er 22 mm i diameter og 45mm lang.

>> Kjøp Kangertech Toptank Mini hos Vapes.no for 359,- <<

BRUK OG YTELSE
Toptank2
Denne føles egentlig helt lik som Kangertech Subtank, noe som både er positivt og negativt. Det positive er at det er en umiddelbar og gjenkjennelig oppgradering, og passer dermed utmerket for de som er glad i Subtank.

Det negative er at det ikke føles som noe nytt og at den ikke har like mye futt som nyere sub-ohm clearomizers som f.eks Uwell Crown eller Steam Engine Stentorian.

Det følger med en RBA-base som tillater en å vikle og veke egne coiler noe som kan være et besparende element i lengden, og gjør at man kan coile helt etter eget ønske. RBA-basen er optimalisert for 1 single.coil og det er god plass til en tynn clapton eller annen kombinasjonswire. Juicekanalene på RBA-basen er relativt tynne og kan gjøre det problematisk med altfor tykk juice. Men legger man inn naturlige pauser så er det absolutt null problem.

Rent generelt så synes jeg at Subtank og Toptank gjør seg best med ganske balansert VG/PG. Det tykkeste jeg føler er behagelig er rundt 70% VG.

Jeg er ikke veldig imponert av fordamperhodene. De når rett og slett ikke opp til dagens standard, men det har kommet så mange gode alternativer som f.eks Atom G Clapton, Vaporesso og annet som kan gi denne tanken den styrken som den fortjener. Fordamperhodene til denne tanken har fått navnet SSOCC, som står for Stainless Steel Organic Cotton Coil.. og er en ordentlig munnfull. Disse fordamperhodene er runde i stedet for firkantet.

Selv om SS Står for Stainless Steel, så er det kun selve konstruksjonen som er av rustfritt stål.

UT8bzWpXrlXXXagOFbXe

KONKLUSJON
En allround god tank som fungerer fint på relativt lav watt. Det eneste jeg egentlig kan se som en stor oppgradering er toppfyllingen, uten at det går utover smaken eller følelsen. Toptank vil også bli levert som standard i kits hvor subtank tidligere fulgte med.

Hva kan jeg si.. Toptank er nok «fremdeles» å regne som en 1. generasjons sub-ohm tank / Clearomizer. Den egner seg nok best for de som allerede bruker og trives med Subtank, men for de som har 3.generasjons clearomizere som f.eks Uwell Crown, SMOK TFV4 eller Steam Engine Stentorian så blir det en ganske kraftig nedgradering.

Her er det snakk om ren smak og behag. Denne egner seg ypperlig selv for mods med relativt lav makseffekt. Man trenger egentlig ikke mer enn 25-30w for å få denne til å fungere optimalt. Den er sparsommelig på juice kontra 2. og 3. generasjons clearomizere og blir dermed en god økonomisk løsning, og gir så absolutt nok smak og damp til å være tilfredssstillende for de aller fleste.

>> Kjøp Kangertech Toptank Mini hos Vapes.no for 359,- <<

PAKKENS INNHOLD
– Kangertech Toptank Mini 4ml / 22 mm
– SSOCC Fordamperhode 0.5 Ohm Kanthal A1 (Montert)
– SSOCC Fordamperhode 0.15 Ohm Ni200 (for Nikkel TC Modus)
– Mini RBA Plus base
– Japansk organisk bomull
– Ferdigviklede coiler til RBA
– Blå skrutrekker
– Ekstra skruer
– Brukermanual
– Garantikort
– Gaveeske

  • Torske

    Blååååå skrutrekkar! MMMMMmmmmm….. Trur eg skal klare meg med dei subbisane eg har. Så du meinar Atom Vapes/Vapressso er verdt pengane?

    • Atom Vapes sine G-Clapton coiler er rett og slett fantastiske. Vekket liv i det meste som er satt på hylla her. Det eneste jeg har å utsette på Atom Vapes sine fordamperhoder er selvsagt prisen.. MEN de varer til gjengjeld over dobbelt så lenge som originale fordamperhoder. Vaperesso sine keramiske coiler kan i teorien vare i månedsvis, såfremt man er snill med juicen. Litt lang innkjøring, men smaker fortreffelig!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper