Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Kangertech Sub-Tank Mini! - Skypumpen

Omtale: Kangertech Sub-Tank Mini!

Kanger SubTank MiniEn smartass vi kan like.

Folk som kan absolutt alt kan være et stort irritasjonsmoment. Men når det kommer til denne slags type tanker, så er det mer enn bare innafor. Det er faktisk helt «mad-crazy shit.» som Yosef helt sikkert kunne ytret på The Voice.

Det er mange ting som kunne trengt et talentshow, og damping er så desidert ett av dem. I første øyekast var jeg ikke veldig imponert av Kanger Sub-Tank Mini (og Nano) . Likte ikke fargene og selve konstruksjonen. Men etter å ha hatt den i et par måneder, så har den blitt til min «go-to» når alt annet blir litt kjedelig eller «komplisert».

Mer enn bare Sub-ohm

RBA Basen til Kanger Sub Tank Mini

RBA Basen til Kanger Sub Tank Mini

Denne omtalen måtte jeg poste både som Tank, RBA, Sub-Ohm og Vanlig fordi at den kan alt sammen. Pyrex glasset tåler meget høy varme. Dampproduksjonen er midt på treet, men smaken er helt fortreffelig. Du kan bruke den med 0,5 ohm, 1,2 ohm og den yter like bra (men til forskjellig formål). Det som også er helt genialt er at den leveres med en rba-base som gjør at du kan mekke egne coils. (Leveres ikke til nano-utgaven). Det finnes også noen «universal-fordamperhoder» hos Fasttech som er kompatibelt med denne med et langt større spekter på motstanden. (ohm)

Noe klønete påfylling
Da jeg skulle fylle på den første gangen ble det noe forferdelig styr. Det var vanskelig å sørge for at kun den delen man trenger å skru av for å fylle opp kom av uten komplikasjoner. Holder du på feil del når du demonterer så skrur du plutselig ut bare glasset, eller hele «stativet» som er inni der som beskytter og holder fordamperhodet på plass. Har du allerde en halvfull tank, så kan det være at du kaster bort flere ml. av godjuicen din fordi glasset løsner på feil sted. Med litt trening, så er dette selvsagt ikke noe problem. Jeg begynner å få et ganske latterlig antall tanker, så om jeg ikke har hodet på plass, eller ikke fått i meg morgenkaffen, så kan det likevel fremdeles by på problemer fordi jeg forveksler den med noe annet. Det gigantiske plusset er at du har meget god kontroll på hvor mye juice som er igjen.

God luftkontroll

Utskiftbare O-ringer til Kanger Sub Tank

Utskiftbare O-ringer til Kanger Sub Tank

Luftkontrollen er meget god. Den varierer fra ett middelt stort hull til en vid sirkulær form som gjør at luftinntaket burde tilfredsstille de aller fleste. Er du utendørs så er det best med det lille luftehullet, men er du hjemme og har en juice med høyt VG innhold så er vid-åpen kanskje den mest «morsomme» for å blåse noen mega-skyer.. bare fordi det er gøy.

Verdt hver eneste krone
Prisen på Kanger Sub Tank Mini ligger på omlag 340 kr og er verdt pengene. Jeg vil faktisk kalle den direkte billig fordi at du får så mye for pengene. I boksen på en Sub Tank mini finner du erstatningsglass, to gummiringer og kronen på verket; En RBA base for de som vil eksperimentere med RBA mulighetene denne tilbyr. (Noe som kan lønne seg betraktelig). Det følger med coil på både 0,5 og 1,2 ohm. Samt 5 ferdigvikla coils til RBA delen.

Du kan også kjøpe de «O-ringene» i forskjellige farger nå, så du trenger ikke uroe deg for at rødfargen ikke vil matche utstyret ditt.

Passer godt med:

 • iStick 30 og 50watt
 • eGo ONE (18mm)
 • Aspire CF Sub Ohm
 • Andre boxmods over 20 watt

Passer ikke til dampere som ikke kan yte mer enn 15 watt. Jeg vil heller ikke anbefale den til rene mek-mods da det er vanskelig å kontrollere og holde styr på effekten. Dette er en helt personlig preferanse fra min side, og det er så absolutt mulig å bruke den på en uregulert mek-mod, men jeg anser Sub-Tank som en presisjonstank og den er ikke like brukelig på en bred watt-skala.

Funksjoner og spesifikasjoner:

 • Fjærbelastet 510-kontakt
 • Glass Tank (Pyrex)
 • Produsert i rustfritt stål
 • Ny justerbar luftstrøm
 • Velg mellom RBA eller OCC
 • Coils med ogranisk bomull laget i Japan
 • 510 Drip tips kompatibel

Teknisk informasjon

Type Hybrid tank
Volum 4,5 ml
Standard 510
Materiale Stål, Pyrex glass
Fordamperhode OCC fra Kangertech

Pakkens innhold

1stk KangerTech SubTank Mini
1stk KangerTech OCC coil 0,5ohm
1stk KangerTech OCC coil 1,2ohm
1stk ekstra Pyrex glass tube
1stk Seal rings
1stk RBA Tip connector
1stk RBA Base
2stk Skruer
1stk Skrutrekker
1stk 4x RBA Coiler
1stk Manual på Engelsk

Hva synes du om Kanger Sub-Tank? Gi oss dine kommentarer i feltet under! Logg inn med Facebook, Twitter eller Disqus kontoen din for å kommentere!

 • Pingback: Omtale: Arctic Tank | Skypumpen()

 • Pingback: Temperaturkontroll – en total gamechanger? | Skypumpen()

 • Therese Dørum

  Ser du nevner at den kan brukes med istick 30 og 50 watt. Vil det si at den ikke kan brukes med den på 40?

  • Heisann! :) Jo, det kan den. Den kan også brukes med det aller meste annet som yter mer enn 30w. Da jeg skrev denne omtalen så hadde ikke iStick TC40 eller TC60 for den saks skyld kommet på markedet.

 • Gundvald

  Har selv denne tank, og fant RBA delen å være den beste for meg. INGEN problemer å bruke denne UNDER 30 watt. Bruker den selv på12 til 15 watt med coil på 1 til 1,4 ohm. Har hørt flere si at de bruker bare RBA delen. Må vel også nevne at jeg foretrekker MTL (mouth to lung) måte å dampe på.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper