Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: iStick Basic - Skypumpen

Omtale: iStick Basic

P1000486_fixed

eLeaf iStick Basic er en genial anretning til nybegynneren eller de som har relativt enkle dampebehov.

Sub-ohm tankene og moddene generelt blir mer og mer brutale. Det introduseres nye teknologier i rekordfart og selv jeg som jobber med slikt på daglig basis må anstrenge meg skikkelig for å henge med utviklingen. Det er derfor svært forfriskende når det dukker opp noe enklere som jeg trygt kan anbefale nybegynnere eller de med grunnleggende enkle behov.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra MyVapors Europe. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet og være rettet opp i nyere utgaver.

Først og fremst så må jeg beklage for en veldig sen omtale. Denne ble egentlig sendt fra MyVapor i begynnelsen av Desember, men pga. surr i postsystemet så tok det over en måned før produktet var meg i hende. I mellomtiden så kom det inn 8 nye mods og 4 tanker av det mer krevende slaget. iStick Basic druknet litt, og ble ved et uhell ryddet vekk fra arbeidspulten..

P1000492_fixed

iStick Basic er en alt-i-ett damper som er svært enkelt å forstå. Den har et innebygget batteri på 2300 mAh som holder i dagesvis til akkurat dette bruket. Den tar også i bruk en ny smart tank fra eLeaf som i stedet for gjenger, holdes fast til modden med en kraftig magnet. Tanken heter GS Air 2, og er bare 14 mm bred. Den har et overraskende godt trekk, og egner seg derfor også veldig godt til de som foretrekker direkte lungedrag. Luftjusteringen er veldig god, men det er vanskelig å få den ordentlig trang for de som foretrekker det.

iStick Basic er en uregulert mod, hvor volt-outputten bestemmes av batteriet. Med andre ord så er det ingen justeringsknapper eller innstillinger man trenger å tenke på. Watt vil automatisk tilpasses hvert enkelt fordamperhode, men det er anslått at den har maks-effekt på 20w, og støtter motstander mellom 0.4 og 3.0 ohm.

Man lader modden via USB-porten (1A), og så har man bare én knapp å forholde seg til. På denne måten så er den egentlig mest å sammenligne med f.eks en Evod eller andre vaping-pens. Det hendige formatet gjør at den passer og skjules godt inni hånda.

iStick-basic-kit-02

Tanken kan enkelt bare «dras» ut og man slipper å fysisk skru noe fra hverandre. Dette minsker sjansen for slitasje og lekkasje betraktelig. GS Air 2 sitter fast til modden med en kraftig magnet som holder den svært godt å plass med hjelp av den formtilpassede «holderen». Det er vanlig bunnfylling hvor man må skru ut basen på tanken for å fylle på e-væske. Det er også «vanlig» bytte av fordamperhoder, hvor fordamperhodet sitter fast i basen. Det finnes et lite, men greit utvalg av fordamperhoder tilgjengelig for denne. GS Air fordamperhodene er kompatible, men modden i seg selv støtter ikke wire som er laget for temperturkontroll. (Nikkel og titanium).

Det ER mulig å sette i andre tanker som f.eks Evod 2 eller lignende så lenge de holder seg under 14mm i diameter. Det følger med et magnet/eGo adapter som gjør at du kan sette på en slik type tank dersom du skulle foretrekke det.

Det er egentlig svært lite mer å si om iStick Basic. Den er utrolig enkel i bruk og egner seg ypperlig som en tur-mod eller en «stealth-device» som lager beskjedne mengder med damp.

iStick Basic finnes i 5 forskjellige farger og har avrundede kanter for optimal komfort.

iStick-basic-kit-01

I startkittet finner vi:

 • 1 x iStick Mod
 • 1 x GS Air 2 tank
 • 2 x GS Air fordamperhode 0.75 Ohm
 • 1 x 510 magnet adapter
 • 1 x eGo magnet adaper
 • 1 x Micro USB ladekabel
 • Brukermanual og garantikort

Spesifikasjoner:

 • Batteri: 2300 mAh innebygget Li-On
 • Størrelse: 39,5 mm x 23 mm x 81 mm
 • Motstand: 0.4-5.0 ohm
 • Kobling: Magnet m. medfølgende adapter for ego og 510
 • Tilgjengelige farger: Sort, sølv, grå, rød, rosa og blå

Veiledende pris: 395,-

 

 

 • Kenneth Svensen

  Fin liten sak. Rimelig var den også.
  Har gått til innkjøp av en Kangertech NeBox for å ha en «alt-i-ett» som passer fint i lommen. Venter på at 18650 batterier og lader skal komme, så den er ennå ikke testet. Liker at den har 10ml juice kapasitet.

  Har du tenkt å teste NeBox?

  • Jeg har ingen planer sånn med det første. Er allerede mange gode omtaler, og den er ganske «rett frem». Aktualiteten for den når det kommer til en omtale har nok gått litt over :/ Det jeg leser og ser av spesifikasjoner er interresant! At den holder så mye væske og gir en ordentlig sub-ohm følelse gjør den ordentlig unik :)

   • Kenneth Svensen

    Fikk prøvd Kanger NEBOX med 80/20 VG/PG og jeg har nå plutselig en del utstyr til overs. Vet ikke hva jeg skal gjøre med 2stk iJust2 + 2 ekstra tanker nå. På tide å donere utstyr og hjemmelegd e-juice til røykere jeg kjenner….:)
    Herlig sak. God smak, bra med trekk og MASSE damp.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper