Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Indulgence Mutation X v4 RDA

Omtale: Indulgence Mutation X v4 RDA

Indulgence Mutation X v4

Jeg har en ting for drippere. Jeg elsker rutinene med å bygge coiler, veke og så bare kose meg utover dagen med å dryppe et par edle dråper med juice rett i bomullen.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for verderlag fra Dampevarer.no. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og alle uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Mutation X v4

Idéen bak Mutation X v4 er rett og slett genial. Ikke unik, men likeledes genial. Men som alle andre genier så er den ikke nødvendigvis veldig praktisk. Mutation X v4 har litt av samme prinsippet som en Kennedy RDA, eller en Nixon RDA. Dvs. at den har luftventiler plassert på selve decket under der hvor coilen skal/kan sitte.

Dette i seg selv gjør at man får et helt sinnsykt trekk med masse smak og enorme mengder med damp, men det gjør det samtidig veldig begrenset. Problemet med slike løsninger er at man ikke kan dryppe i blinde Erfarne RDA-brukere pleier som regel bare å skvette noen dråper rett gjennom driptippen uten å ta av topcappen. Dette er noe som blir relativt umulig dersom man har luftventilene i bunnen åpne.

Det følger med en sealing plug som kan brukes til å tette luftventilene i bunnen på utsiden, og ikke innsiden som jeg først skrev.. Ellers vil det bli brent plast og forferdelige grimaser..

>> Kjøp Indulgence Mutation X V4 hos Dampevarer.com for 289,- <<

Mutation X v4

Jeg påpeker forøvrig ikke disse tingene som en direkte feil, mer som en begrensning. Men om man er av typen som faktisk tar seg tid til å ta av topcappen og dryppe juice på strategiske steder, så er det egentlig ikke noe problem. Eneste man må være litt påpasselig med dersom man har luftventilene i bunnen åpne, er å ikke overfylle.. da vil det rett og slett renne tvers gjennom.

Decket har totalt 4 stolper med hvert sitt hull. Dette gjør at du får plass til ganske tykk wire eller mer eksotiske løsninger, men som med alle andre løsninger med 4 stolper så kan det være en utfordring å få senterjustert coilene ordentlig. Luftventilene i decket er plassert nøyaktig midt på, så det er en fordel å få coilene så nærme disse som mulig.

Hvis man lukker lutventilene i bunnen så blir dette forøvrig en veldig god smaksdripper. Den henter da luften ovenfra og kjøler ned dampen ganske kraftig før du får inhalert.

I pakken så får du med 2 topcaps, en til en bred driptip og en annen med 510 kobling. Du får også med en plast-tank som du kan plassere mellom tankseksjon og topcap for ytterligere nedkjøling. Dette gjør at denne RDA’en egner seg veldig godt for de som foretrekker kjølig damp.

En helt OK dripper, men overhode ikke beregnet på nybegynnere.

>> Kjøp Indulgence Mutation X V4 hos Dampevarer.com for 289,- <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper