Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: HeatVape Coiler RDA / RBA verktøy

Omtale: HeatVape Coiler

Det begynner å dukke opp mange fine verktøy som hjelper deg på veien til en optimal coil. Jeg har testet HeatVape sin spin på «coil-winder».

Produktet i denne testen ble levert av Dampoteket.no fritt for vederlag. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

HeatVape Coiler er en litt mer avansert type coil-winder og det tar litt lenger tid å konfigurere den. Her er det 2 deler som du må skifte ut for hver gang du justerer størrelsen på coilen din. Du har først og fremst 5 forskjellige typer «bits» som leverer ulike diametere. De som følger med er i 3.5mm, 3.2mm, 2.5mm, 1.6mm, 1mm. Disse størrelsene er helt greie å jobbe med og du får bygget det aller meste med disse målene.

Den andre tingen som du må justere er «hullet» som din «bit» sitter i. Disse har korresponderende størrelser slik at coilingen blir så nøyaktig som mulig.

heatvape coiler

>> Kjøp HeatVape Coiler for 79,- hos Dampoteket.no <<

Ta den i bruk for første gang
Den har mange løse deler, og det er ikke så enkelt å forstå hvilke ting som er lagret hvor. Første gangen jeg tok den i bruk så datt det ut diverse deler og forsvant litt under kontorpulten og sofaen. Etter litt øvelse så legger man merke til at det er 2 oppbevaringsrom i dette verktøyet. I det ene rommet finner man de ulike bit-størrelsene, og i det andre oppbevaringsrommet så er det de utskiftbare festehullene.

Første gangen du skrur den fra hverandre så sørg for at du har et underlag hvor ting ikke kan trille avgårde.

HeatVape coiler

Hvordan den fungerer

  1. Du velger ut en bit-diameter som du ønsker å jobbe med.
  2. Finn korresponderende festehull og montér denne.
  3. Tre wire gjennom hullet ovenifra og gjennom til siden.
  4. Sett på toppseksjonen og la wiren ble hektet opp av skruen.
  5. Du kan snurre coilen både mot og fra deg, helt avhengig av festehullene på din rda eller rba.
  6. Når du har snurret ønsket antall omganger så tar du av toppen igjen.

Vips så har du en ferdigsnurret perfekt coil. Gjenta så prosessen om du lager en dual-coil eller enda mer avanserte løsninger.

Generelt inntrykk
Jeg er veldig glad for at festeskruen som man bruker for å hekte på wiren sitter godt fast. På min Vaportech Coil-Winder så var det en bitteliten skrue som for lengst har blitt borte. Jeg synes det kanskje var litt unødvendig med de utskiftbare festehullene til bits’a, men dette er i utgangspunktet et verktøy for å gjøre ting så presist som mulig, så det er egentlig en veldig positiv ting.

Denne sørger for å gjøre jobben med coilingen presis og grundig. Det tar litt lenger tid enn å snurre ting manuelt på en coiljig f.eks, men det blir til gjengjeld et helt perfekt resultat gang på gang.

Dette er så absolutt et verktøy jeg kan anbefale. Sørg for at du har gode oppbevaringsløsninger, for denne vil du ikke miste!

>> Kjøp HeatVape Coiler for 79,- hos Dampoteket.no <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper