Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Goon RDA av 528 Custom Vapes - Skypumpen

Omtale: Goon RDA av 528 Custom Vapes

Goon RDA 528 Custom Vapes
Sannsynligvis årets mest innovative dripper til nå.

Goon er en dripper designet av coil-geniet @blueeyedgoon83 i samarbeid med 528 Custom Vapes. Goon har allerede rukket å bli legendarisk for sitt unike byggdekk og muligheten til å få fullt utbytte av «flate» avanserte coiler. Men koste litt.. det gjør den.

Produktet i denne omtalen ble levert av PGVG.no vederlagsfritt. Produktet i seg selv har ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver.

INTRODUKSJON
Som nevnt er denne designet av en av Instagram og dampeverdenens største genier når det kommer til coilbygging, men det betyr ikke at den passer like godt for alle. Jeg kan f.eks ikke anbefale denne til de som bruker svært enkle coiler eller pluss-ohm f.eks.

Man pleier gjerne å skille litt på termer når det kommer til ulike drippere. Cloudchasere, Tastechasere og Hybrid. Goon er nok absolutt en cloudchaser fremfor de andre tingene. Likevel så skaper den utrolig god smak selv med svært høy watt fordi den er utrolig god på å holde på kondensen som bidrar til en rik smaksopplevelse.

Kjøp Goon 24 hos PGVG.no for 599,-
Bruk rabattkoden Skypumpen for 10% rabatt

Se Skypumpens offisielle videoomtale her:

DESIGN OG UTFORMING
Goon finnes i en rekke ulike metaller. Jeg skal ærlig innrømme at jeg angrer litt på at jeg gikk for kobber-utgaven fordi den blir helt sinnsykt varm, og den passer egentlig ikke så godt sammed med mods som ikke enten er i samme fargenyanse eller er helt sorte.

Dripperen har en nydelig ingravering på «fremsiden» som kan minne litt om azteker-symboler eller illuminati om man er godt bevandret i de paranoide tankerekker. Luftkanalene er relativt store og gjør seg nok best enten som helt åpne eller «halvveis». Den plystrer litt «for mye» med bare det ene hullet blottet og blir egentlig aldri ordentlig «trang». Så de som liker typen munn-til-lunge så er denne helt utelukket.

IMG_5128__19377.1458617233.1280.1280

Den blir levert med en sort delrin driptip til alle fargene. Den er ikke spesielt bred, men gir likevel et veldig godt trekk. Dette er likevel en av de tingene som jeg misliker mest. Det er ikke mulighet for 510 driptip og det fulgte ei heller med noen 510 adapter. Dette er ikke veldig uvanlig når det kommer til dyre drippere. Dot Mod f.eks leveres jo helt uten driptip i det hele tatt… så det kunne vært verre.

Jeg fant noen nydelige driptips fra Relentless Modz på sidene til PGVG.no og det tok ikke mange hundredelene før jeg hadde bestilt i to ulike farger; Brun/amber og Lilla, noe som økte følelsen av eksklusivitet betraktelig.

Byggdekket er helt klart Goon sitt største salgsargument. Jeg har aldri sett noe lignende tidligere. I stedet for festehull (runde) så er det en «clamp-style»-løsning som gjør at man egentlig kan få plass til hva som helst. Det er ingen skrue som fysisk blir skrudd/skvist ned på coilen så det er ingen fare for at den får dårlig feste eller blir ødelagt.

Brønnen er veldig dyp og fin og får plass til massevis av bomull og juice. Jeg har bare 24mm utgaven, men 22mm utgaven er like dyp. (men mindre kubikkmål)

Goon i ulike farger

HELHETSINNTRYKK
En ting jeg oppdaget nærmest umiddelbart var at den var mye vanskeligere å håndtere enn man skulle tro. Denne «Clamp-style» løsningen kan være en liten utfordring å få til. Det er ingen fjæring eller annen mekanikk som gjør at disse «skivene»automatisk løftes når man løsner skruene. Min løsning ble derfor å snu den på hodet når jeg monterte de første coilene. Med litt øvelse og fiffig bruk av ymse verktøy så gikk det fint etter litt trening. Jeg anser meg selv som godt over gjennomsnittlig erfaren med drippere, og det tok meg kanskje 20-30 minutter å få det til. Min samboer som har har betraktelig mindre erfaring brukte nok noe nærmere 2-3 timer å få montert to coiler som glødet likt.

Rent sammenlignet med «enklere» type byggdekk som velocity eller wotofo Lush som har definerte festehull, så er denne å betrakte som «for viderekomne» og et godt hopp opp på vanskelighetsstigen.

Denne dripperen egner seg best om man har noen kreative flate coiler. Det er både enklere å feste og ser bedre ut. Ellers så er dripperen veldig god på smak selv om den har såpass åpen lufting. Jeg har fått noen nydelige coiler av Wolf Clouds å bruke i denne presentasjonen/omtalen.

Et stort minus er den medfølgende driptippen som føles «billig» sammenlignet med resten av dripperen.

Alt i alt er dette en helt fantastisk dripper for godt viderekomne byggere og dampere. Prisen er også svært overkommelig sammenlignet med andre «designer-drippere».

Kjøp Goon 24 hos PGVG.no for 599,-
Bruk rabattkoden Skypumpen for 10% rabatt
Pgvg.no har også goon i 22mm og driptips featured i denne videoen.

Coiler presentert i videoen er laget av Wolf Clouds. (Separat bildefeature følger)

Positivt:
– Svært god smak
– Meget luftig
– Pent og konsist design
– Stort og innvativt byggdekk
– Veldig god plass til alt

Negativt:
Mindre god medfølgende driptip
– Litt skeivt plasserte midtstolper
– Ingen medfølgende 510 driptip adapter
– Dårlige skruer

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper