Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Freakshow Tiny

Omtale: Freakshow Tiny

wotofo freakshow tiny

Wotofo er kanskje mest kjent for sine rimelige drippere. Freakshow Tiny er selskapets første boxmod og byr på både glede og frustrasjon.

Dampevarer.com er siste tilskudd av leverandører til Skypumpen.no. Jeg kom i kontakt med dampevarer først og fremst fordi de har et utrolig godt utvalg innen DIY Juice, men de har også et meget imponerende utvalg innen RDA og Mech-segmentene som er veldig appellerende til «litt mer avanserte» brukere. Når det er sagt så har også Dampevarer også enklere produkter i sitt sortiment.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag for å skrive en omtale. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Alle meninger må anses som subjektivt og det som kanskje skurrer for meg kan oppleves som svært positivt av andre. Feil og mangler kan være rettet opp i nyere utgaver.

Freakshow-Tiny-TC21Rent utseendemessig så er Freakshow Tiny «annerledes». Jeg gikk faktisk så langt som å kalle den «direkte stygg» i en VLOG postet for et par uker siden. Men til min overraskelse så var jeg faktisk alene om å ha den oppfatningen om jeg skulle tro tilbakemeldingene jeg fikk fra dampetreff hvor folk fikk muligheten til å ta en nærmere titt og kjenne hvordan den føles i hånda.

Saken med Freakshow Tiny er at den sitter utrolig godt i hånda. Rent produksjonsmessig så sitter den utrolig godt sammen og har en betraktelig smartere oppbygging enn det aller meste. Jeg har blitt mer og mer klar over at det alltid er en konflikt mellom designere og teknikere når de kommer til et elektronisk produkt laget for forbrukermarkedet, og i de aller flest tilfeller så vinner designerne.

Den skråstilte knappen f.eks er utrolig hendig og er meget rask og responsiv. Siden knappen er plassert på en skråning så minske det sjansen for at den skal autofyre i lomma f.eks. Ellers så er resten av modden ganske «firkanta» og får dermed mer plass til den interne wiringen og chip. En annen ting er at den ikke har noen «jukse-luftehull» Det har blitt en trend å plassere luftventiler på måfå bare for å få den til å virke mer «sikker», men sannheten er at luftventilene til batteriet ofte bare er en illusjon. Så lenge det ikke er en logisk luftgjennomførsel, så åpner det bare modden for ytre påkjenninger som juicesøl, eller tiltrekker seg støv. Luften må både bli presset ut OG inn for at det egentlig skal ha noen hensikt.

Knappene på modden er utrolig gode. Du finner en LED skjerm som er særdeles «crisp» og tydelig. Selv svaksynte skal kunne se displayet i fullt dagslys.

>> Kjøp Freakshow Tiny hos Dampevarer.com for 699,- <<

2985626Boost opp til 9v er kanskje noe av det mest spennende for denne modden, noe som betyr at den er godt egnet også for RDA. Det sier seg selv at dette er ganske stressende på ett 18650 batteri, så å bruke high drain batterier er eneste forsvarlige. Personlig så vil jeg anbefale LG HG2 batteriene som leverer 20a kontinuerlig og har boost/puls opp til 35a. Normaltvis så er det ikke mulig å oppnå 9v med étt batteri og har mer eller mindre vært forbeholdt løsninger hvor det er to 18650 batterier i en seriekobling eller Lipo-løsninger. Alle boost løsninger er meget stressende på et batteri, men det er overhode ikke uvanlig. Alle dual 18650 mods som yter over 100w har som regel en boost-løsning. Dette betyr forsåvidt at batteriene tappes ganske raskt for kapasitet, så det er en fordel å ha flere ferdigladede batterier tilgjengelig.

I ren watt modus så vil jeg si at Freakshow Tiny fungerer meget bra. Den er veldig presis og stabil, men i Temp-modus så er den svært upålitelig. Wotofo markedsfører Freakshow Tiny som en «Dripper-mod», og det er nok først og fremst pga. 9v muligheten. Men det er også her problemene starter. En RDA skal være ekstremt stabilt bygget for å ikke svinge litt i motstanden. Motstanden kan også bli feilrapporter ettersom hvor mye juice man har i bomullen. Dette gjør at den spør om det er en ny eller gammel coil praktisk talt ved hver dampesession. TC har også litt av samme typen feilrapportering så det blir veldig i «rykk og napp» hele veien. I tillegg så låser modden seg etter en viss periode uten bruk, så den må låses opp med 3 tastetrykk relativt ofte. Akkurat dette er egentlig en sikkerhet, men det kan oppleves som ganske frustrerende om man ikke ønsker å tenke for mye på innstillinger og foretrekker å bare dampe i blinde.

Wotofo hevder at dersom man setter temperaturen på 450 grader Fahrenheit så skal den kunne levere en konstant strøm, hvor man ikke blir avkuttet, og sier at dette er en «ordentlig» temp-kontroll mod, som faktisk justerer temperaturen på «riktig måte» i stedet for å svinge opp og ned på watten.

Det generelle inntrykket
For meg så havner Freakshow Tiny i en litt gråsone. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal bruke den til. Når det sagt så er det Firmware-update muligheter til denne, så det kommer forhåpentligvis en mulighet for å oppgradere til en litt mer stabil software senere. Jeg er nødt til å presisere at dette er en meget subjektiv omtale, og at alle disse sikringene egentlig er et positivt tiltak. Freakshow Tiny er helt ypperlig for de som ønsker så høy sikkerhet som mulig.

Jeg liker formen veldig godt. Med de rene overflatene så blir det mulig å «pimpe» den slik man vil med ulike sticker /wrap -løsninger. Fyringsknappen er helt genialt plassert så passformen i hånda blir helt perfekt.

Freakshow Tiny egner seg veldig godt for typen «oldschool RDA byggere». Brukes det en ganske tykk wire, som f.eks 5 wraps 20g så har man en tilnærmelsesvis perfekt mod.

Alle løsninger med en tynnere wire, vil få «problemer» og kan skape mye frustrasjon. Med clearomizere med ferdig-fordamperhoder så er den on par med det meste så lenge den er i watt-modus med vanlig kanthal. Prisen på 699,- er helt kurrant om man skal sammenligne med det generelle markedet, men jeg kan nok trygt si at Freakshow Tiny er for de helt spesielt interreserte.

>> Kjøp Freakshow Tiny hos Dampevarer.com for 699,- <<

Specifications

Spesifikasjoner Brand: Wotofo
Mod: Temperature Control Mod, VV/VW Mod
APV Mod Wattage: 60W
Voltage Range: 0.25 – 9.0V (±2%)
Temperature Control Range: 200 – 600F (±3%) / 90 – 315 centigrade degree (±3%)
510 Connector Type: Spring Loaded
Atmoizer Connector Diameter: 22mm
Features: VV / VW / TC
Battery Form Factor: 18650
Battery Quantity: One piece (not included in the package)
Battery cover type: Screwed
Charge way: USB
Material: Brass, Stainless steel
Dimensjoner og vekt Product weight : 0.120 kg
Package weight : 0.3 kg
Product size (L x W x H) : 2.3 x 4.6 x 8.4 cm / 0.90 x 1.81 x 3.30 inches
Package size (L x W x H) : 13 x 5 x 10 cm / 5.11 x 1.97 x 3.93 inches
Pakkens innhold Package Contents: 1 x Original WOTOFO Freakshow Tiny TC Mod
 • rctcpip

  Hva er vitsen med å bruke 20g på en regulert mod? At det tar 5 sekunder før coilen når arbeidstemperatur? Det må da være mye bedre å bygge den samme coilen(høyde, ID) med tynnere wire og høyere resistans. Det gir halvparten av coilmateriale å varme opp og mindre varmetap i den delen av wiren som går fra coil til posthull. Det gir raskere respons og mindre varmetap, man får mer damp med mindre batteribruk,

  60 Watt er 60 Watt uansett.

  • Du gir deg virkelig ikke med dette tullet :P At du ikke liker sub-ohm er helt greit, men det er direkte vranglære du kommer med. Det er fullstendig galt at det blir bedre damp og smak av så høy motstand som mulig. Og det tar på ingen måte 5 sekunder før det blir varmt med ordentlig wire. Det er enormt stort forskjell på 60w mods på markedet. Bare stabiliteten, volt output og den interne wiringen varierer såpass mye at det blir ekstremt store forskjeller.

   Det varierer tilogmed kraftig hvilket batteri du bruker, hva slags wire og bomullen som blir brukt, og som nevnt helt spesifikt i denne omtalen så er der en grunn for at typen tykkere wire blir mest stabilt på denne modden.

   Når man får litt større sammenligningsgrunnlag så blir det lettere å se disse tingene.

   • Torske

    Store ord for ein anonym. Det står verkeleg respekt av folk som kjem med kritikk som anonyme. Ballar av gelè!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper