Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: EQCigs Pro Kit - Skypumpen

Omtale: EQCigs Pro Kit

maxresdefault

Billig og greit startkit for nybegynnere eller for de som ønsker å ta et lite steg videre fra Cigalikes.

EQCigs er et svensk selskap med verdensomspennende distribusjon.

Produktet i denne omtalen ble levert vederlagsfritt av EQCigs.no. Alle uttalelser må anses som subjektive og ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver.

INTRODUKSJON
eGo/Spinnere/sylindermods er gjerne en god inngangsport for de fleste bare for å forstå nyttegraden av e-sigaretter. De er et lite hakk over cigalikes, og er enkle å ta i bruk. Disse type startsettene leveres gjerne som en komplett e-sigarett med batteri, tank og ferdigmontert fordamperhode. Alt man trenger utenom er som regel bare dampvæske.

Det er ikke allverdens med smak eller damp, men sammenlignet med en vanlig sigarett så er det betraktelig mer damp enn en sigarett produserer røyk. Hovedpoenget er likevel selvagt at det er et meget helsebringende alternativ til den tradisjonelle sigaretten. Man slipper tjæren som røyk produserer, og man inhalerer damp i stedet for røyk. (Damp kommer av at en væske fordamper, mens røyk kommer når noe fysisk brenner opp). En vanlig sigarett inneholder mellom 4-7000 kjemikalier og er dokumentert opp i mente som en uvane og avhengighet som tar millioner av liv. Man har alt å vinne på å prøve å gjøre en overgang til e-sigaretter, og selv om dampen bare kan erstatte 2-3 sigaretter til daglig så er det likevel en stor vinning.

Dampen fra e-sigaretter er hverken farlig for deg eller dine omgivelser og den etterlater ikke vond lukt eller misfarger f.eks gardinene.

Det finnes ekstremt mange startsett for nybegynnere, og i denne kategorien er det svært lite som egentlig skiller.

>> Kjøp EQCigs PRO KIT for 299,- her <<
Bruk koden: SKYPRO for 100 kr rabatt!

DESIGN OG UTFORMING
Pro-Kitv3-e1458497399120EQCigs PRO Kit er mer eller mindre identisk lignende løsninger fra f.eks Kangertech. Det er en lang tynn sylinderformet mod i 2 hoveddeler. Batteri og tank. Batteriet har en kapasitet på 900 mAh og motstanden på fordamperhodet i tanken er på 2.2 ohm som er å betrakte som relativt høyt. Resultatet blir en helt grei damp og smaksproduksjon og du får en god del trekk ut av den før du enten må lade eller etterfylle tanken.

«PRO KIT» er kanskje litt misledende i den store sammenhengen, for PRO KIT refererer nok kun til de øvrige produktene til EQCigs som stort sett er cigalikes, som har litt lavere damp og smaksproduksjon. Sammenlignet med det større kommersielle markedet innenfor damputstyr så er det helt on par med de fleste andre lignende nybegynnerløsninger.

E-sigaretten har et veldig mykt og godt belegg som kanskje gjør den litt glatt, men den føles ikke like kald som f.eks EVOD eller Vision Spinner. Det er sannsynligvis et slags gummieloksert belegg som er børstet og gjør at den ikke blir dekket av f.eks fingeravtrykk.

Det er bare én knapp og man kan skru batteriet av og på ved å trykke 5 ganger på fyringsknappen. Knappen er rund og har en veldig fin følsomhetsgrad med distinkte klikk. Knappen er bakbelyst og vil lyse blått når man holder den inne. Når batteriet er tomt så vil den begynne å blinke rødt og deretter skru seg av.

Koblingen fra batteri til tank er av typen ego/510 og man kan i teorien bruke batteriet sammen med en hvilken som helst annen eGo kompatibel tank.

Battery-Pro

Tanken/Clearomizeren har en veldig pen gjennomsiktig tankseksjon av hardplast som gir en full oversikt over juicestanden. Man kan også se juicekanalene til fordamperhodet. Et lite tips er å se etter noen små bobler etter at man har tatt et par trekk. Bobler betyr at fordamperhodet trekker til seg mer juice og kan være en fin pekepinn på helsa til selve fordamperhodet og når det er på tide å bytte.

Tanken rommer 2 ml med dampvæske.

Skjermbilde 2016-04-29 14.26.44Fordamperhodet sitter inni tanken og er den delen som sørger for at væsken fordamper. Man kan kjøpe ekstra fordamperhoder her, og det er svært enkelt å skifte ved å skru av den nederste delen av tanken og deretter skru ut fordamperhodet og bytte til et annet. Det er nok en stor fordel å legge til en 5-pakning med fordamperhoder på første ordre.

Det er snakk om et veldig enkelt fordamperhode med relativt tynne juicekanaler. Det betyr i all hovedsak at det er en fordel at juicen er ganske tynn. Den medfølgende juicen og all øvrig dampvæske som er tilgjengelig hos EQCigs er kompatibel. (over 50% PG) På viskositeten alene så antar jeg at det er så mye som 70% PG.

Munnstykket sitter fast i tankseksjonen og er både positivt og negativt. Det negative er at dersom noe skulle sette seg fast i munnstykket som støv eller annet rusk så er det en smule vanskeligere å få dette løs, enn om den var avtagbar og kunne utskiftes.

FUNKSJONALITET
Veldig enkel plug-n-play. Man lader ved hjelp av en usb kabel med eGo gjenger. Bare én multifunksjonsknapp som må holdes inne når man tar et trekk. Dette er ikke en slik løsning hvor man bare kan inhalere og så kommer det automatisk damp. 5 raske klikk på fyringsknappen skrur den av eller på, noe som er svært viktig å huske på om du tar den med deg på tur i lomma eller i vesken.

BRUK OG YTELSE
Helt kurrant og ganske on-par med andre lignende løsninger. I denne sjangeren så er det svært lite som skiller. Fordamperhodet er på 2.2 ohm noe som er ganske høyt. Dette betyr at det trengs mindre watt/volt for at den skal yte maksimalt og gjør at både batteriet og dampvæsken vil vare lenger.

Denne egner seg best for munn-til-lunge inhaleringsteknikk pga det restriktive trekket. Det går ikke an å justere luftventileringen, så den kan nok bli litt for trang for de som foretrekker direkte lungedrag.

IMG_2262

KONKLUSJON & HELHETSINNTRYKK
Jeg har testet mange lignende løsninger. Det er svært lite som egentlig skiller. Når det kommer til batterikapasitet, fordamperhode og tanken i seg selv så er den helt ok. Den gjør så absolutt jobben, og det er ikke så verst dampproduksjon heller. Smaken blir tydelig og nikotinvæske på 16-24mg nikotin kjennes helt greit. Når motstanden er såpass høy (2.2 ohm) så trenger man relativt høy nikotin for at opptaket blir tilfredsstillende. På mer avanserte løsninger så må man kraftig ned på nikotinen for at det skal bli behagelig.

Jeg har prøvd juicen på andre mer avanserte ting og da ble selv 12 mg altfor mye, men smaken er god og det blir ganske små/moderate mengder damp pga. blandingsforholdet.

Kittet får noe fratrekk siden munnstykket ikke kan skiftes ut og fordi det ikke er mulig å regulere luftinntaket.

Ellers så er det et helt kurrant startkit som fungerer utmerket rett ut fra boksen. Det er også svært hendig at det leveres med en liten flaske dampvæske som på akkurat dette startkittet burde vare i minst en ukes tid.

Startkits med nikotin sendes fra Sverige og kan ta 3-4 virkedager fra bestilling til det er i postkassa.

>> Kjøp EQCigs PRO KIT for 299,- her <<
Bruk koden: SKYPRO for 100 kr rabatt!

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper