Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: eLeaf iJust S - Skypumpen

Omtale: eLeaf iJust S

iJust S

Enda en ny sylindermod i iJust-serien med 3000 mAh og 24,5 mm tykkelse.

Jeg føler meg litt lurt av S’en bak iJust. Jeg tenkte etter navnet å dømme at det var en liten iJust med sub-ohm muligheter. Så feil kan man altså ta..

INTRODUKSJON
eLeaf har uten tvil vært en av de mest inntektsbringende selskapene i dampeverdenen. Det er ikke noe annet selskap som produserer så mange enheter, og mtp. på de høye salgstallene så er også feilprosenten av det minimale. eLeaf er «som kjent» en del av Joyetech-paraplyen som stadig blir større.

Det begynner å bli en god stund siden vi så den første iJust’en. Den slo aldri an i Norge, men etterkommeren iJust 2 ble svært godt mottatt. iJust Start er også en glimrende sylindermod som er både drøy i bruk og kraftig nok til å tilfredsstille både nybegynnere og godt viderekomne brukere.

Sylindermods er fremdeles nybegynnerne sitt førstevalg og en naturlig følgesvenn for de som er mye på farten.

Markedet har endret seg enormt mye det siste året. Vi har begynt å gå litt bort fra standardstørrelsene 16 og 22mm, og det har dukket opp flere og flere tanker som er 24,5 og 25mm i bredden. For de litt mer viderekomne brukerne så har dette vært en velsignelse siden de ofte rommer mer væske eller har et større byggdekk om vi snaker om selvbyggertanker. (RBA/RTA/RDTA)

iJust S er løsningen for de som ønsker å bruke nettopp disse tankene.

>> Kjøp iJust S til 395,- fra NoSmoke.no <<

ijust_s_kit_1

DESIGN OG UTFORMING
iJust S måler hele 24,5mm x 139mm og er sylinderformet. USB-Ladeporten er plassert på siden på motsatt side av fyringsknappen. Det er en stor iJust S og eLeaf Logo nederst på modden. Det har også kommet et serienummer som står over ladeporten for å lettere identifisere kloner, og holde orden på eventuelle suport/garanti-henvendelser.

Selve batteriet har 3000 mAh noe som er en betydelig økning fra det øvrige sylindermods-markedet.

Tanken som sitter på rommer 4ml med væske og har en stor flott glass-seksjon, toppfylling og 510 driptip. I kjent iJust-stil så kan man ikke justere luftventilene uten å ta i bruk den medfølgende silikonringen. Denne har toppfylling og man kan enkelt skru av topcappen for påfylling.

Fyringsknappen er firkantet med en ribbet overflate. Knappen stikker betydelig ut fra batteriet, noe som forhindrer at den skal henge seg opp.

ijust-s_12

FUNKSJONALITET
Dette er en ren plug-n-play pakke. Den kommer med nok strøm til å ta den i bruk med en gang ut fra boksen. Alt man trenger å gjøre er å skru den på med 5 raske trykk på fyringsknappen, fylle på tanken og så bare sette i gang med dampingen. Det er ikke mulig å justere effekten på noe som helst vis. Effekten vil «automatisk» bli justert i forhold til motstanden på coilen som sitter i fordamperhodet.

Dette er en «direct output voltate»-mod, og den vil ha en gradvis synkende effekt ettersom batteriet blir tomt og før den ikke lenger vil fyre.

Den har ellers alle standardsikringer som beskyttelse mot høy/lav ohm, lav/høy volt og kortslutning. Den lades fra tomt til fullt på 4 timer med en ladestyrke på 1A. Selve batteriet har en anslått levetid på 2-300 ladesykluser, men kan og vil trolig vare veldig mye lenger om vi skal se på levetiden til tidligere iJust produkter.

Det medfølger 3 fordamperhoder 0.3 EC Ka1 (montert), 0.5 EC Ka1 og 0.18 ECL (SS)

iJust S kan levere opp til 100 watt basert på fordamperhodet/tanken og når batteriet er fulladet.

>> Kjøp iJust S til 395,- fra NoSmoke.no <<

569_2_large_eleaf-ijust-s-startkit-3000-mah

 

HELHETSINNTRYKK
Jeg må innrømme at jeg ikke er helt overbevist. Dette er min personlige mening og basert på hva jeg synes er «praktisk». Når man kommer opp i 24,5mm så er det som regel ikke noe problem at ting er såpass stort, så om jeg vil ha noe som kan drive 24,5 mm tanker så bruker jeg heller en boxmod av noe slag. Jeg synes at størrelsen gjør den både tung og upraktisk å drasse på.

Men om vi skal vri litt på det, så sitter vi igjen med en kraftig sylindermod som har mer enn nok kraft til å drive fordamperhoder på svært lav motstand. Tanken produserer rikelige mengder med smak og damp, kanskje med selve dampmengden som en svært positiv faktor. Smaken er også god, men ikke helt på høyden med smaksbomber som Cleito 120 eller TFV4/8 for den saks skyld.

Sammenlignet med iJust 2 så føles den egentlig veldig lik. Jeg ga iJust 2 svært gode skussmål da den kom på markedet og iJust S er så absolutt en verdig etterfølger.

Det er noen få ting som irriterer meg. Det kan bli en svært klissete opplevelse å bruke toppfyllingen om man ikke tetter igjen luftventilene. Dette er en ganske kjent problemstilling med tanker som har toppfylling, så det er på ingen måte unikt for akkurat denne. Det som gjør det litt mer irriterende på denne er at man nettopp er nødt til å ta i bruk silikonringen som de av oss som foretrekker luftige direkte lungedrag ikke vil ta i bruk sånn ellers.

Jeg skulle ønske det kom en ny standard med toppfylling. Reverse threading hadde løst mye for å ikke skru ut feil seksjoner ved et uhell.

Jeg kan anbefale denne til de som allerede har flere lignende sylindermods i 22mm og som vil ha noe større med mer batterikapasitet, og mulighet for å drive tanker opp til 24,5mm (uten overheng).

>> Kjøp iJust S til 395,- fra NoSmoke.no <<

Teknisk informasjon:

 • Materiale: Rustfritt stål og glass
 • Batterikapasitet: 3000 mah
 • Tank: 4 ml med 510 tilkobling og toppfylling

Innhold i esken:

 • 1x iJust S drip tip
 • 1 x iJust S Batteri 3000mAh
 • 1x Ijust S tank med toppfylling (4ml)
 • 1x Fordamperhode 0.3 Ohm (Montert)
 • 1x Fordamperhode 0.5 Ohm
 • 1x Fordamperhode 0.18 Ohm
 • 1x USB ladekabel
 • 1x Gummiring for luftjustering

 

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper