Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: eLeaf iJust 2

Omtale: eLeaf iJust 2

Da det ble klart at iJust 2 kom på markedet så lurte jeg fælt på om den var bedre enn en eGo ONE fra Joyetech. Nå vet jeg endelig svaret.

iJust 2 med grønn neon silikonring.. Burde være ganske enkel å se.

iJust 2 med grønn neon silikonring.. Burde være ganske enkel å se.

Det tok litt tid før jeg fikk denne i hus. Men bedre sent enn aldri? En ting jeg har «lært» meg de siste månedene er at første batch/utsendelse av ting ofte har en del problemer. Men det er heldigvis mer ett unntak enn en direkte regel. Likevel så er det noe som skjer og kan være en svært irriterende greie.

Som anmelder og «profesjonell» damper, så får jeg stort sett produkter for testing tidlig, eller før det slippes på markedet. Dette har resultert i at jeg har mottatt en del defekte varer. Men det kan likevel ikke sammenlignes med de større YouTube-folka som får ting lenge før meg.

Dette er noe som jeg oppfordrer folk til å være litt oppmerksomme på bare. For min del så går det ca 1-2 uker med på testing av et produkt. Jeg har svært sjelden mer enn 14 dagers kø i omtaler. Men når det kommer til Grimm Green, Phil Busardo og Todd, så snakker vi månedsvis.. Og hvis de gutta nevner feil eller mangler, så kan man nesten garantere at det er fikset opp i nyere utgaver.

Så det kan faktisk være en fordel å anskaffe et produkt 1-2 mnd etter at noe har blitt sluppet på det allmenne markedet.

iJust 2 har vært en trofast følgesvenn i 2 uker allerede

iJust 2 har vært en trofast følgesvenn i 2 uker allerede.

iJust 2 er et helt fantastisk kit. Kombinasjonen av et kraftig batteri og en god tank gjør den svært anvendelig. Dette har blitt min go-to mod når jeg er ute på farten. Før jeg fikk kloa i en iJust 2 så var det en iStick TC40 som alltid hang rundt halsen som min nummer 1 reisekompanjong. Nå skal det nevnes at jeg svært sjelden beveger meg noe sted uten 3-4 mods i ryggsekken, så jeg har også kraftigere boxmods og drippere med meg dersom jeg finner sted og anledning til å ta en SKIKKELIG blås også.

Jeg prøver å unngå cloudchasing ute i det offentlige. Folk flest er rett og slett for uopplyste, og skjærer alltid grimaser om det kommer en litt for stor luftbåren sky deres vei. Men sånn i utgangspunktet så er denne skyen helt ufarlig, men så lenge det ikke finnes noe ordentlig godt offentlig organ som opplyser om hvor ufarlig det er, så er det en umulig kamp med mannen i gata.

Nok digresjon…

>> Kjøp iJust 2 hos Dampshop for 349,- << (Fullt kit)

ijust2_01_1_1iJust 2 som fullt kit produserer en god del damp. Den er milevis bedre enn eGo ONE startkittet hvis man skal sammenligne disse to. Selve batteriet tør jeg påstå er ganske identisk, men det er visse forskjeller likevel. Mens eGo ONE pusher ut noe rundt 30w på det meste, så leverer iJust 2 helt opp til 100w.. Men dette er egentlig ikke noe som du vil merke. Du kan ikke regulerere watten selv eller «se» disse tallene noe sted. Hovedsaklig så betyr dette bare at du kan bruke så og si hvilken som helst tank på den, og så vil iJust 2 levere rikelige mengder med volt for å gi fullt utbytte.

Jeg merker egentlig ingen stor forskjell på eGo ONE og iJust 2 batteriet. Men siden det er en ganske vesentlig forskjell på maksimal effekt, så føler jeg meg mye mer tryggere på å anbefale iJust 2 til de som foretrekker å kjøre ting på ganske lav motstand. Det er ingen tvil om at iJust 2 batteriet er mer egnet for sub-ohm enn eGo ONE.

Jeg har testet iJust 2 med f.eks Aspire Nautilus og GS Air og de fungerer også helt utmerket på selve iJust 2 batteriet. Modden gjør som den skal, og regulerer ned volt-outputten selv basert på motstanden på fordamperhodet. eLeaf har selv spesifisert at iJust 2 leverer mellom 30-100w, så dette var egentlig ikke noe jeg tok som en selvfølge. Jeg har valgt å se litt på den offisielle informasjonen med en klype salt, men jeg kan ikke gå ut med en «anbefaling» som er på tvers med det produsentene selv skriver.

For å avrunde detaljene om selve batteriet, så vil jeg gå ut med følgende anbefaling:
Jeg vil først og fremst anbefale batteriet til bruk med ganske lav motstand. iJust 2 tanken med 0.3 fordamperhodet ser ut til å fungere veldig mye bedre enn ting som har høyere motstand. (0.5 +) Dette batteriet er såpass kraftig at det er i stand til å drive ganske ekstreme løsninger. Hvis du har som hovedformål å bruke batteriet til løsninger med høyere motstand. (høyere enn 1.0) så vil jeg nok anbefale å gå til innkjøp av en eGo ONE Mega i stedet.

Fyringsknappen på iJust 2 er helt ok. Den føles litt «wobbly» og skrangler litt om man rister på den, men den er både rask og responsiv og har enda ikke hengt seg opp. Bank i bordet.

Formen på iJust 2 er helt genial og er praktisk talt identisk til eGo ONE Mega. Rent utseendemessig så er det bare noen små detaljer som skiller. Mens fyringsknappen på en eGo ONE Mega er firkantet og har USB porten nederst, så er iJust 2 knappen «diamant»-formet og har USB-porten plassert ganske høyt oppe. De har begge et innebygget LED lys bak knappen som har en batteriindikator.

5 trykk på fyringsknappen vil låse modden og du ser at lampen blinker 5 raske ganger. For å låse den opp igjen så følger du bare samme prosedyre.

>> Kjøp iJust 2 hos Dampshop for 349,- << (Fullt kit)

iJust2_08

Tanken til iJust 2 er rimelig rå. Den er ekstremt mye bedre enn en eGo ONE Mega. Selve følelsen minner meg veldig om Melo 2 bare uten toppfylling. Likevel så er det visse utfordringer med denne tanken. En ting jeg har lagt merke til er at selve batteriet gasser på full guffe ganske tidlig. Dette medfølger at fordamperhodet/coilen også blir utrolig fort varmt. Konsekvensene av dette er at man skal være litt forsiktig med hvor lenge man holder knappen inne. Jeg har lagt merke til uvaner hos folk at de kanskje trykker inn fyringsknappen i 1-2 sekunder før de tar setter munnstykket mot leppene. Å gjøre dette med en iJust 2 er noe som vil og kan føre til brent coil raskere enn toget.

Så vent med å trykke inn fyringsknappen til du er klar for å inhalere på direkten. Hvis det er en stund siden du har tatt den i bruk og for å unngå et ubehagelig «smell» rett i munnen, så kan du fint bare ta et test-trykk først, men ikke gjør det før hvert trekk under en dampesession.

Du bør holde deg et sted mellom 50-70% VG på iJust 2 tanken. VG og PG er to hovedingredienser i e-væske og det kan være en utfordring å finne informasjon om blandingsforhold, men det er flere måter å «gjette» seg frem til blandingsforhold. Bare husk at VG er en veldig tyktflytende væske, mens PG er veldig tyntflytende. En liten dråpe på håndbaken vil gi deg en viss indikasjon. Blir dråpen veldig rund og nærmest geleaktig, så er det garantert høy VG. Dersom dråpen bare renner fra håndbaken og nedover hånda… så er det med altfor høy PG til bruk på sub-ohm generelt.

Tanken rommer så mye som 5.5 ml med væske. Både tank og batteri er på 22 mm. ø

For å unngå brentsmak på denne tanken, så er det både juice og antall sekunder på fyringsknappen som spiller inn. På 0.3 fordamperhodet så bør du ikke holde fyringsknappen inne i mer enn maks 2-3 sekunder. Jeg har selv svidd av og ødelagt coiler til denne, og det er også en ting jeg har lest at andre også har slitt med. Men følger du disse reglene som nevnt her, så er det absolutt null problem.

Luftventileringen bruker en silikonring. Akkurat dette er en smule irriterende og ser forferdelig dårlig ut. MEN.. funksjonaliteten til denne ringen er faktisk utrolig god. Den er betraktelig enklere og mer behagelig å justere. Den forhindrer også lekkasje på en svært mer forutsigbar måte når du har den i lomma.. men du MÅ også sørge for at du har åpnet luftventilene før du tar et trekk.. For å ta trykke på fyringsknappen og ta et trekk mens lufteventilene er blokkert kan være svært uheldig og føre til brent fordamperhode.

Alt i alt så er dette en veldig god mod. Den har visse begrensninger og den egner seg veldig mye bedre til sub-ohm enn til andre ting. Batterilevetiden er helt ok og holder stort sett gjennom en hel dag. Tanken er rimelig rå, og gir en helt fantastisk smak så lenge man ikke misbruker den. Rent utseendemessig så får den et lite fratrekk pga. den stygge silikonringen.. men denne kan både byttes ut til andre farger og rent funksjonsmessig så er den svært vesentlig og gjør den betraktelig mer brukervennlig og sikrere enn andre lignende løsninger. Det er også mulig å fjerne silikonringen helt, men da vil du ikke kunne regulere lufttilførselen. iJust 2 er veldig mye kraftigere enn en eGo ONE og har mer enn nok kraft til å også drive f.eks drippere.

Så på spørsmålet om iJust 2 er bedre enn eGo ONE Mega. så er svaret; JA. Til Sub-ohm og drippere så ligger den hestehoder foran. Men rent tilpasningsdyktig til ting med høyere motstand, så er nok eGo ONE bedre. Som et fullt kit så banker iJust 2 eGo ONE ned i støvlene.

Hvis du er på jakt etter noe som er litt mindre (tynnere) så sjekk også ut SMOK eGo Cloud.

>> Kjøp iJust 2 hos Dampshop for 349,- << (Fullt kit)

 

Liste over funksjoner

 • Batteriindikator
 • Sub-Ohm
 • Munnstykke i metall
 • Stor batterikapasitet
 • Fjærbelastet senterpinne
 • Sikkerhet mot overladning
 • Sikkerhet mot kortslutning
 • Kutter ved for lav spenning
 • Vanlig ladetid er på ca 3 timer

Teknisk informasjon

Batteri Eleaf 2600mAh
Fordamper 5,5ml tank
Tank feste 510
Materiale Rustfritt stål

Pakkens innhold

1stk Eleaf 2600 mAh batteri
1stk Eleaf iJust 2 Tank 5,5ml
1stk Eleaf iJust 2 0.3 ohm fordamperhode
1stk Gummiring for luftjustering
1stk USB-Ledning
1stk Munnstykke i metall
1stk Manual på Engelsk
 • Villmarka

  Har 3 stk av dette settet. Er meget fornøyd med batteriet, men tankene ga ikke meg den store wow-følelsen. Men bruker alle batteriene daglig med Herakles og Arctic-tanker med 0.2ohm på coilen. Bruker man høyere enn 0.3ohm, så burde man egentlig velge en annen mod. Veldig kjekt at moden også er veldig billig, mener jeg ga rundt 250,- uten tanken for den siste jeg kjøpte hos norsk forhandler. Man får veldig mye for pengene hvis man ønsker seg en mechmod med innebygd sikkerhet.

  • Oh yes! Jeg har en Wotofo Sapor RDA på min nå, ser rimelig tøfft ut det også :D

 • Tor_Arne

  Har hatt den i 1,5 mnd nå, er fortsatt like fornøyd.

 • Eirik Ulven

  Batteriet er det klart beste i denne pakka. Jeg bestilte fra det som sannsynligvis var 1. batch inn til Norge, og bruker den daglig fra mellom jobb og buss. Bruker det normalt sammen med Kangertech Subtank mini med 0,5 ohm hode. En kombinasjon som er veldig bra.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper