Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: eGrip OLED RBA Base

Omtale: eGrip OLED RBA base

eGrip RBA

Helt ærlig så har jeg lagt eGrip litt i glemmeskuffen. Selve konseptet er genialt, men det blir lite futt for en hardcore sub-ohmer. RBA-Basen gir derfor et helt nytt liv til alt-i-ett damperen.

En ting som er verdt å merke seg er at Joyetech eGrip OLED går helt opp til 30w, så rent teknisk skal den ha nok kraft til å drive litt mer krevende coiler. Den vil også fyre av helt ned til 0.4 ohm, så det er fullt mulig å lage noe langt mer spennende.

eGrip RBA-basen fikk jeg tilsendt fra Dampoteket fritt for vederlag. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttallelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

eGrip_Oled_04Hva kan man si. Både CS og CL coilene har sitt bruk. CS er betraktelig mer kompatibel med mer krevende type juice. CL har altfor små juicekanaler etter min smak, noe som betyr at man må ha en ganske tyntflytende væske for at det skal smake noe godt.

RBA basen er genial på veldig mange måter. Den er relativt lett å bygge på takket være noen smarte festehull til selve wiren. Selve decket minner veldig om Lemo 2. Juicekanalene er likevel noe begrenset, men det er ikke noe problem å drille litt større hull dersom man først er praktisk anlagt og har riktig verktøy for å gjøre noe slikt. Jeg vil nok ikke anbefale å gå stort større enn 2mm ø ellers så vil man møte på et vekeproblem.

>> Kjøp Joyetech eGrip RBA basen hos Dampoteket for 99,- <<

eGrip påfylling

eGrip i seg selv er en utrolig praktisk sak. Man har et alt-i-ett damper som er diskrét og enkel å ta med seg. Den har visse begrensninger endog, og det er spesielt på selve airflowen. Jeg har også opplevd ganske kraftig lekkasje med CLR coilene. (eGo ONE)… av den plutselige typen og så gått rundt med en stor våt flekk i lomma altfor nærme skrittet… som regelrett nekter å «tørke».

Joyetech eGrip RBA baseDen dedikerte RBA basen er definitivt et «smartere» valg for de som foretrekker litt mer trøkk, men som samtidig ønsker en hendig mod på farten.

Det er fastmontert en coil på 1.2 ohm på rba-basen som egentlig fungerer helt utmerket. Denne gir betraktgelig mer futt enn både CL og CS coilene i seg selv, så jeg så ingen stor grunn til å byttet ut denne før jeg i det minste hadde testet den med 2-3 påfyllinger. Etter å ha lekt meg litt så bygde jeg en coil som havnet på 0.45 ohm og kunne pushe watt opp til 25-27w. Noe som skapte særdeles mer damp og smak.

RBA basen gir rett og slett et helt nytt liv til en ellers begrenset mod. Jeg vil ikke anbefale den til nybegynnere generelt, men har du en eGrip og i det minste har et ønske om å komme i gang med RBA så er dette en utrolig god kombinasjon som øker nytteverdien en god del hakk.

>> Kjøp Joyetech eGrip RBA basen hos Dampoteket for 99,- <<

  • rctcpip

    Hva er poenget med å bygge med lav resistans på en regulert mod? Den har maks 8 Volt som betyr at man kan bygge opp til ca. 2 Ohm og få full effekt. Coilen blir bedre om man kan bygge høyt.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper