Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Double Vision RDA av CompVape - Skypumpen

Omtale: Double Vision RDA av CompVape

Double Vision RDA

Double Vision er laget av utviklerne bak Twisted Messes og byr på løsninger vi ikke finner på noen andre drippere.

Double Vision har et 2-post design og har ekstra store ovale festehull som gjør at man får plass til dual-coil løsninger med svært tykk wire eller kombinasjonstråd. Det følger også med en ekstra base som er kompatibel med en rekke andre drippere, som f.eks Twisted Messes.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Dampevarer.no for å lage en omtale. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler må anses som subjektivt og kan også være rettet opp i nyere utgaver.

Sjekk ut Skypumpens offisielle omtale her

 

Double Vision bruker hex-skruer og har ekstra dype spor. Hex-skrutrekkeren som følger med er en anelse tykkere enn lignende løsninger. En annen ting er at det også følger med hex-skruer i ulik størrelse som er svært praktiske om man enten bruker en veldig tynn eller tykk wire.

Brønnen er på 6mm og gir plass til rikelige mengder med juice og bomull.

Det følger med to luftventileringsringer som kan justeres fra lukket til luftig, og du kan «låse» disse ved å skru til topcappen. Et bittelite minus siden det ikke følger med 510 driptip eller topcap. Dennen dripperen går nok i en klar cloudchaser kategori, men kan justeres i retning smak ved å skru igjen luftventilene litt. Det er forøvrig mulig å mix-n-match med delene til Twisted Messes RDA og også da få tak i 510 topcap og driptip om man foretrekker det.

Jeg tror at denne vil bli den nye Instagram-favoritten og slik jeg ser det så troner den over det meste vi har sett i år, inkludert Velocity, DotMod og Hobo v.3.1

Dripperen er 22mm i diameter.

Jeg ville ikke ventet med å bestille denne. Jeg tror den kommer til å bli utsolgt overalt veldig kjappt.

Double Vision finner du til 549,- hos dampevarer.no

 

 • Torske

  Måtte til med smikke, sikkelet berre renn. Bankkortet måtte eg berre hive på gangen, det bråkte så fælt at ikkje eingong innpakking i japansk bomull hjelpte. Bankkontoen fek totalt nervesamanbrot, Truleg kjem eg meg ikkje gjennom helga utan å trykke på payPal knappen. Verkar jo utruleg gjennomtenkt den beibien.

  • Denne har tatt tronen for min del, ikke bare pga. byggdecket, men også fordi den er av perfekt størrelse som gjør at den skaper varmere og mer nøyaktig smak. Høyden på en dripper kan ha helt vanvittig mye å si for aroma-produksjonen og ventilasjonen inni tanken. Veldig kjekt med en ekstra base som kan brukes i flere andre løsninger. Dette blir likevel trolig en av de ordentlige store som vil nevnes i samme ordlag som Velocity, Hobo v3.1, og DotMod v.1.5. – Det enste jeg egentlig ikke liker er designet utenpå, men med den sorte luftringen, så blir den litt mer diskret.

   Jeg har testet en del drippere den siste tiden, og jeg har blitt ganske kresen. Jeg har forsåvidt ingen tvil om at denne blir den neste «store». Neste ut blir en VaperzCloud Temple, som jeg også ser frem til å teste. Men festehullene på denne vil sette en ny standard :)

 • Jan Arild Gjemble

  Hvordan tror du den vil fungere for enkle «bygg ala 24awg og 7 wraps f.eks? Hvor «trang i trekket» kan den bli uten at det blir ubehagelig/vanskelig å få noe ut av den?

  Må si jeg likte godt den korte høyden på den :)

  Eneste er at jeg syns driptip er uhorvelig lang :)

  • Luftventilene er laget omtrent som et åttetall, så om man drar luftentilene til et ganske trangt trekk så får man en sirkel som kanskje er et sted mellom 1-1.5mm, så man kan få det ganske trangt! Driptippen er veldig lang, den er nesten like lang som dripperen selv, men til gjengjeld så er den svært behagelig mot leppene. Et bittelite problem jeg har lagt merke til er at veldig tynn wire kan kile seg på sidene av skruene og ikke under. På ingen måte negativt for kontakt, men kan være litt irriterende med kombinasjonswire eller paralell-løsninger under selve monteringen.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper