Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Dot Mod Petri RDA v.1.0

Omtale: Dot Mod Petri RDA v1.0

Skypumpen Dot Mod

Et lite smykke på toppen av modden. Unike løsninger med gode byggmuligheter.

Instagram er som regel første ute med å vise nydelige bilder av kommende ting. Dot Mod Petri har vært en av de mest hypede dripperne på markedet, og mine forventninger var skyhøye. Nå er det riktignok v 1.5 som får all oppmerksomheten, men etter hva jeg har fått med meg så er det egentlig minimale forskjeller mellom v 1.0 og 1.5. Det brukes andre typer skruer på 1.5 som tillater at man kan skru dem ut med fingrene, og så er postholes bittelitt større.

Men ellers så er de helt identiske. Dot Mod er en utrolig pen atty, men det er en fordel at man vet hva man kjøper for det er et par elementer som kan irritere og overraske. Det finnes «svært få» drippere med 2 påler. Tror jeg kan telle dem med én hånd: Velocity, Velocity Mini (klone), Hobo v 3.0-3.1 og Dot Mod.

Fordelen med en 2-post dripper er at man får veldig mye større frihet til hvordan man kan bygge. En annen utrolig viktig faktor er at man kan dryppe gjennom munnstykket uten å dryppe ned på selve postene, men rett i bomullen, noe som forhindrer en type maskinolje eller metallisk smak.

Størrelsesmessig så er Dot Mod Petri RDA litt rar. Den er ca 20-21 mm, noe som gjør den litt for liten til å sitte tett inntil en 22mm mechmod. Jeg skjønner ikke helt poenget bortsett fra at den sitter som støpt på Dot Mod sin egen sylinder mechmod. Jeg regner det egentlig som en slags pirketing, men hvorfor de ikke bare har holdt seg til 22mm når det er «definert» som standarden forundrer meg.

skypumpen dot mod

Når man er inne på «feil og mangler» så må jeg også nevne at denne leveres uten munnstykke/driptip. Akkurat det finner jeg utrolig snodig mtp. at 2-300 kroners drippere ofte har 2 munnstykker og 2 forskjellige topcaps inkludert i pakken. På alle promo bilder fra Dot Mod så er det montert en egen Dot Mod Driptip som matcher resten av «serien», men denne følger altså da ikke med. Dripperen blir levert i en liten glasstube som er svært skjør. Med mindre du fysisk plukker den opp i en butikk, så er sjansen stor for at dette glasset er knust.

Jeg synes at posthole-løsningen er litt unødvendig. Jeg ser lite poeng i å ha to bittesmå postholes plassert horisontalt på postene Dette fører til at det kan bli svært begrenset med hva slags tykkelse på wiren man kan bruke. 22-23 virker som et absolutt max man kan ta i bruk uten at det egentlig er til bry for noen, men jeg føler det likevel er viktig å opplyse om.

En annen ting som kan begrense opplevelsen noe er at det ikke er noen regulerbare luftventiler. Men når det er sagt så er disse hullene av «perfekt» størrelse og en utrolig bra balanse mellom smak og damp. Brønnen er å betegne som relativt liten, men siden luftventilenee er plassert såpass høyt oppe, så får man rikelig med plass til juice på bomullen.

Dot Mod Petri er relativt dyr, så for å ikke gå på en skikkelig smell så er det utrolig viktig at folk er oppmerksom på hva man får, eller er jeg redd det kan bli en skikkelig nedtur.

Alt i alt, så er dette en helt ekstremt bra dripper som gir helt utrolig god smak og damp. Selvsagt litt avhengig av hvordan man bygger. Dersom man ønsker å ta i bruk ferdige typer wire som f.eks UD eller Wotofo Clapton wire, så bør man nok gå for de litt tynnere variantene for å få plass til selve wiren.

>> Kjøp Dot Mod Petri v.1.0  hos Dampshop for 949 kr <<

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper