Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Cuttwood - Unicorn Milk - Skypumpen

Omtale: Cuttwood – Unicorn Milk

Unicorn MIlk

Dette har blitt en nærmest ikonisk smak i Cuttwood sitt arsenal av høykvalitetsjuice. En custardaktig frisk jordbærsmak med vaniljekrem.

Cuttwood-serien fra The Sauce Boss har allerede rukket å få et veldig høyt renomne i dampesamfunnet. Deres ekstremt høykvalitetsjuice faller i smak hos de aller fleste, og er uten ekle bismaker som ofte er et resultat av billigversjonen av PG.

Jeg var så heldig å få muligheten til å teste deler av serien og må si at jeg er meget imponert. Jeg har egentlig sluttet å gjøre juiceomtaler selv og har delegert dette til andre i stedet. Fremover så vil jeg videresende juice til flere ulike juiceanmeldere som har sine preferanser. Dette for å gi juicen den oppmerksomheten som den fortjener. Juice er såpass subjektivt og individuelt at det ikke blir fair at én person skal rulle terningkast for ting de normaltvis aldri ville kjøpt eller dampet på.

Unicorn Milk er en type juice jeg aldri ville funnet på bestille på egenhånd av flere årsaker. Jeg holder meg som regel unna alt som har med frukt og bær å gjøre fordi jeg finner det altfor kunstig. Når det er sagt så liker jeg ikke godteri eller søtsaker generelt, så det blir veldig unaturlig for meg  å da dampe på lignende smaker.

Jeg ble derfor ekstremt overrasket over hvor godt jeg likte denne. Den smaker rett og slett Jordbær yoghurt-is. Minner veldig om den Frozen Yoghurt -isen som selges på 7 eleven. Det jeg kanskje aller mest ble overrasket over var hvor myk og kremete den var. Ingen rare eller skarpe bismaker hverken på innpust eller utpust. Rett og slett knallgod. Selve jordbærsmaken var også meget naturlig og akkurat passe søt. Smaken i seg selv vekker også barndomsminner fra hyttelivet på Tjøme på tider hvor man fikk kjøpt ekte norske jordbær for under 20 kroner fra veiselgere.

Er du glad i jordbærmilkshake, jordbær-yoghurt eller jordbær med vaniljesaus så er denne absolutt å anbefale.

Et annet ekstremt stort pluss er at man også får kjøpt denne juicen i ganske store flasker (120ml). 10 og 15 ml er ikke lenger hva det var pga. stadig mer og mer krevende tanker.

Det er utrolig enkelt å legge til nikotin selv, og smaken blir ikke veldig merkbart tynnet ut om man bruker 100mg/ml nikotin. Du kan kjøpe både VG og PG nikotinbaser så da kan du også finjustere juicen til å passe dine preferanser. Høyt VG innhold skaper større skyer, mens PG bærer smaken litt bedre og skaper et større halsrøsk. Du trenger en opptrekksprøyte og aller helst noen plastikkhansker når du opererer med nikotinbaser. Steam-Engine.org er en genial kalkulator for å regne ut nikotinprosenter.

Unicorn Milk fra Cuttwood har et blandingsforhold på 60/40 VG/PG

Kjøp Unicorn Milk hos Dampshop.no!  (Nikotinfritt)

Kjøp Unicorn Milk hos UKecigstore (Nikotinholdig)

 • Lisbet Supermainn Indersund

  I have to agree with what Dr. Farsalinos said about diacetyl and AM in an interview:

  My suggestion is not to use Diacetyl or Acetyl for any reason. The only reason that you would use them is that it tastes better than the Diacetyl and Acetyl free liquids, aside from this there is no reason for these ingredients to be contained in e-liquid. It isn’t worth the risk. Everyone can decide for themselves, I’m not here to implement or enforce any decisions, it’s a personal decision. We need to educate the users with what we know about Diacetyl and let them decide for themselves.

  hele intervjuet finner du her:http://blog.getvape.co.uk/exclusive-interview-dr-farsalinos-regulation/
  les gjerne også: http://www.scribd.com/doc/268974991/VaporShark-E-Liquid-Testing#scribd

  Etter min mening burde dampemiljøet være litt mer oppmerksom på denne diacetyl/AM-problematikken – hvertfall de som har tenkt å dampe lenge.
  I tillegg synes jeg at vi bør være bestemte i vår holdning til e-juice som er tilsatt fargestoffer! Vi vet allerede at fargestoffer kan gi til dels store plager og burde derfor ta avstand fra slike dampevæsker.
  Jeg tror ikke at det gagner dampesaken å overse disse tingene!

  • Er det den rare bismaken på visse ting som du tenker på når du nevner dette? Cuttwood bruker ikke fargestoffer lenger forøvrig. Unicorn Milk pleide å være helt rosa, men nå er den relativt blank :)

   • Roger M

    sender deg litt info jeg :-)

  • Ahhh.. AP nivået ja! Er et relativt lavt AP nivå kontra verstingene. AC er ikke-eksisterende på Cuttwood serien. Men ja, det er absolutt noe som juiceprodusenter bør strekke seg etter. Hvis vi skal fortsette å forsvare dampen som et skadereduserende nytelsesmiddel så er det absolutt en fordel at både vi som forbrukere og produsenter blir mer oppmerksom på slikt.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper