Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Atom Vapes G-Clapton Coil OVC - Skypumpen

Omtale: Atom Vapes G-Clapton Coil OVC

P1000769_fixed

Ny tank her og ny tank der. At damping kan bli dyrt er det liten tvil om. Det er derfor det er forfriskende når det kommer noe som gir nytt liv til gammelt utstyr.

Mengden av damputstyr baller på seg, og stort sett så er det snakk om minimale forskjeller som skiller. Det er mange faktorer som gjør en clearomizer god eller dårlig. Jeg tror ikke det er et eneste selskap som ønsker å gi ut et dårlig produkt. Slik jeg ser det så er damputstyr utviklet med tanke på én spesiell retning, og havner i et hav av underkategorier som folk flest ikke klarer å skille fra hverandre.

Produktet i denne omtalen ble levert av Dampshop.no uten annonsevederlag. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet, og være rettet opp i nyere utgaver.

Atom Vapes har tatt saken i egne hender og har derfor gjenoppdaget hjulet ved å gi liv til eksisterende produkter med noe så enkelt som fordamperhoder..  Jeg må være dønn ærlig og innrømme at jeg så på det som kloneaktivitet til å begynne med. Normaltvis vil jeg fraråde folk å kjøpe etterligninger av fordamperhoder, b-varer eller uoriginale fordamperhoder fra andre produsenter. Jeg vet det finnes et hav av «falske» fordamperhoder hos f.eks Fasttech og fra ymse selgere på eBay.

Atom Vapes Clapton Fordamperhodene er et aldri så lite unntak, for her snakker vi om svært høy kvalitet og øker bruksområdet drastisk. De prøver ikke å imitere noe som helst, og det de gjør er mer en hyllest til de originale produsentene.

Kort fortalt: Atom Vapes G-Glapton OVC er høykvalitets fordamperhoder med gullbelagte koblingspunkter og Clapton coils for å skape en overlegen god smak og damp som forbigår de originale fordamperhodene med klar margin.

>> Sjekk ut utvalget av Atom Vapes G-Clapton fordamperhoder hos dampshop <<

En clapton coil består som regel av en hardnet kjerne med en tynn wrapping rundt. Resultatet blir at coilen i seg selv er i stand til å trekke til seg, og holde på mer væske enn én enkelt wire kan gjøre. Dette fører til en større samlet overflate og at det fordampes mer væske, som blir svært merkbart på både mengden damp og smak. Clapton coiler kommer i veldig mange ulike materialer, som også kan gi forskjellig effekt, men det skal jeg ikke gå noe mer inn på i denne omtalen.

I stedet for å utbrodere for mye, så har Atom Vapes laget fordamperhoder til et hav av forskjellige tanker og produsenter, så i all hovedsak så er teorien enkel. Hvis du vil ha clapton-fordamperhoder av høy kvalitet, så kan det være at det er tilgjengelig. Om de er bedre enn produsentenes egne clapton-løsninger vil jeg ikke uttale meg om. Men stort sett så er dette clapton-løsninger til tanker som ikke har clapton som original -og medfølgende tilbehør.

P1000766_fixed

Hvert enkelt fordamperhoder er vakumpakket i en totalt forseglet liten «godtepose».

P1000768_fixed

Gjenger og selve formen er identisk til de originale fordamperhodene til de ulike produsentene. Gullbellegget har en viss funksjon på koblingspunktene, men er stort sett usynlig inni selve tanken, så utseendet har egentlig veldig lite å si, annet enn hva de er kompatible med.

P1000770_fixed

Det er et lite «lokk» over coilen og bomullen. Dette bidrar til å forsterke aromaproduksjonen noe, og er en liten detalj som ser bra ut og er svært gjennomtenkt.

P1000772_fixed

Koblingspunktene er gullbelagte, noe som gir overlegen sliteevne og bedre koblingspunkt mellom base og fordamperhode.

P1000769_fixed

Det er godt merket på sidene av fordamperhodet størrelsen på wire, motstand og anbefalt watt-område. Juicekanalene er ellers mer eller mindre identiske til originalversjonene. Det brukes japansk organisk bomull og trenger god tid på å trekke til seg væske. (20 minutter). For å være på den sikre siden så er det også lurt å dryppe bomull direkte inn i disse juicekanalene før man monterer de i tanken.

>> Sjekk ut utvalget av Atom Vapes G-Clapton fordamperhoder hos dampshop <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper