Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Videoomtale: Aspire Triton

Videoomtale: Aspire Triton!

Aspire Triton river ned skillene mellom vanlig og sub-ohm tanker. Den egner seg nok best for de som foretrekker ganske kjølig damp.

Denne tanken så jeg veldig mye frem til, og hadde lest meg godt opp om den før den ble sluppet på markedet. Men med så mye opphausing og høye forventninger så ble desverre fallhøyden noe stor..

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag av Damping.no. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi, og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Sjekk videoomtalen her:

>> Kjøp Aspire Triton hos Damping.no for 449,- <<

De viktigste tingene å få med:

  • Særdeles enkel toppfylling
  • Smarte og effektive avkjølingssystemer
  • Medfølger 2 fordamperhoder; 1.8 ohm og ett på 0.4 ohm
  • Atlantisfordamperhodene er kompatible
  • Finnes ni200 fordamperhoder til bruk med temperaturkontroll

Tanken i seg selv er 73,5 mm høy og 22 mm bred noe som gjør at den passer sømløst på det aller meste av batterier og løsninger.

Noe nedsatt smak
På grunn av de ulike nedkjølingssystemene så blir smaken noe nedsatt. Dette gjør forøvrig at jeg har kunnet ta i bruk juice som kanskje har vært litt for skarp for andre tanker som fokuserer mer på selve aromaforsterkningen. Dette gjelder spesielt om man tar i bruk fordamperhodet på 0.4 og sammenligner med andre sub-ohm tanker.

Fordamperhodet på 1.8 er meget bra
coilhead
Dette er nok en tank som vil erstatte Nautilus først og fremst. Rett og slett fordi at man får et betraktelig bedre trekk, og ikke minst damp.. noe som vil tilfredsstille noen veldig enkle behov. Med dette fordamperhodet så ble det også mulig for meg å ta i bruk tanken på de minst høyteknologiske damperne som jeg hadde. Jeg fikk endelig dratt frem pipa mi igjen, og der kom den til sin absolutte fulle rett. Juicekanalene på disse fordamphodene er meget store og sluker derfor ganske ekstreme mengder med juice på kort tid.

Ikke gå i surr i fordamperhoder
Fordi at denne er kompatibel med såpass mange fordamperhoder så blir det ekstra mer viktig å faktisk være oppmerksom på hvilket fordamperhode som står i. Normaltvis så vil de aller fleste modder med skjerm vise hvor høy motstand fordamperhodet som er montert. Men slurver du litt og forveksler.. så er sjansen stor for at du kan ødelegge i hvertfall 1.8 fordamperhodet.

Aspire Atlantis sine fordamperhoder er fullt kompatible og det finnes også ni200 fordamperhoder som kan tas i bruk dersom du ønsker å bruke denne sammen med temperaturstyring.

RBA / CLR løsning
Det vil også komme en egen RBA elle CLR versjon av disse fordamperhodene, noe som kan gjøre ytelsen betraktlige bedre dersom man ønsker å selv vikle coil og veke etter egne preferanser.

rta triton

Mulig å «pynte» på samme måte som Nautilus og Atlantis
En av de store grunnene til at folk har valgt Nautilus og Atlantis over andre ting har vært muligheten for å bytte ut tankseksjonen til en «Webbed metallic» / Hollowed type stil. Dette blir også en muligheten på denne.. og man kan f.eks få tak i en Sugarskullvariant som er særdeles vakker. Om.. og når disse ekstradelene kommer vet jeg ingenting om.

>> Kjøp Aspire Triton hos Damping.no for 449,- <<triton hollowed
Les også forhåndsomtalen av Aspire Triton her

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper