Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Aspire Cleito - Skypumpen

Omtale: Aspire Cleito

maxresdefault

Skorsteinsfri tåkelegger fra Aspire. Cleito tar i bruk nye metoder for å gi en så rå opplevelse som mulig.

Det har kommet mange gode tanker den siste tiden.. faktisk så gode tanker at det blir mulig å kunne sammenligne med effekten til en proffesjonelt oppsatt dripper. Crown, Steam-Engine Stentorian, Rafale og så .. denne.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for annonsevederlag fra Dampshop.no for å skrive en omtale. Mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver.

INTRODUKSJON
«Alle» vet at en dripper er det ultimate innen damping. Det er umulig å kunne konkurrere med den rå følelsen en ordentlig oppsatt dripper kan levere både på smak og mengden damp. Men drippere er ikke for alle. Det er rett og slett for mye styr og det kan virke som en møysom prosess med å coile, veke og så måtte dryppe for hver dampesession.

Akkurat dette er noe som produsentene ordentlig har begynt å jage. Det begynte vel med UD Zephyrus, så kom SMOK TFV4 og deretter Crown som ordentlig kunne konkurrere med effekten til en dripper. Jeg føler så absolutt at Cleito er litt i samme bane. Men med bedre effekt, så øker også utgiftene i forbindelse med dampvæske.. På både Crown og Cleito så kan jeg lett fylle på tanken 4-5 ganger daglig (!!) – Nå kan selvsagt effekten reguleres noe ved å enten ta i bruk fordamperhoder på høyere motstand eller ved å bare nedjustere watten noe..

>> Kjøp Aspire Cleito hos Dampshop.no for kun 269,- <<

Aspire Cleito Assembly

DESIGN OG UTFORMING
Aspire Cleito har et heldekkende glass og minimalistisk form, som er svært tiltalende. Både bunn- og toppseksjon har blitt minimalisert til å kun ha det absolutte nødvendige. Rett og slett en nydelig tank som har mange smarte løsninger.

Bunnseksjonen er 1 cm tykk, og har en lufventilering i bunnen. Fordamperhodet skrus inn som normalt i basen, men fordamperhodet blir ikke skjult inni en «skorstein» eller andre rare juiceflow-lignendene løsninger. Fordamperhodet i seg selv ER skorsteinen noe som skaper en totalt uhindret juicetilførsel og luftgjennomførsel fra base til driptip.. Dette gjør tanken ekstremt tørst, og også brukbar på svært tykk dampvæske.

Denne tanken har ingen juiceflow-funksjon. Altså muligheten for å justere juicekanalene ved å enten blotte eller stenge igjen juicekanalene.. noe jeg er veldig glad for. Jeg har ikke tall på antall ganger hvor jeg ved et feiltak har klart å stenge igjen juicekanalene og fått ekstreme dryhits og totalherpa fordamperhodet.

Aspire Cleito har toppfylling og er ekstremt enkel å påfylle. Topcappen som bare er noen millimeter tykk skrus enkelt av ved hjelp av den ribbede overflaten, og så heller man bare juice langs glasset og skrur på igjen. Jeg har ikke opplevd at fordamperhodet har skrudd seg ut under denne prosessen, men jeg ser nok for meg at det KAN skje.. så det er greit å bare ha det i minne og dobbeltsjekke at fordamperhodet sitter ordentlig fast.

Siden formen er såpass minimalistisk, så opplever jeg at det kan være noe vanskelig å skifte fordamperhode. Det er rett og slett så lite å holde tak i, at jeg er redd for å knuse glasset under demontering. Jeg måtte gå til drastiske skritt for å skifte fordamperhodet ved å ta i bruk en knipetang.

9ac18b21fac7a9f49a7d59bda5aabb

BRUK OG YTELSE
Det følger med to fordamperhoder, hvor det ene er på 0.4 ohm mens den andre er på 0.2 ohm. Begge to er laget av Kanthal A1 Clapton wire og gir en helt fantastisk smak og damp. Clapton er helt klart den nye «standarden» og er kort og godt en avansert combi-wire som har en hardnet kjerne, med tynn wrapping rundt, noe som resulterer i at coilen holder og fordamper betraktelig mer væske enn enkle løsninger.

0.4 fordamperhodet var helt ok. Helt grei smak og damp rundt 40-50w. Jeg begynte å oppleve en viss brentsmak rundt 55w. På langvarig bruk på 60w så måtte jeg ta vesentlig lengre pauser i dampingen for å unngå brentsmak. Fordamperhodet varte i ca 1,5 uker før jeg byttet til 0.2 ohm.

0.2 ohm fordamperhodet er helt sinnsykt. Jeg primet det ved å «presse» juice inn i juicekanalene og inn i «toppen» for å gjennomfukte bomullen før jeg tok den i bruk. Jeg måtte riktignok fjerne 0.4 fordamperhodet med knipetang, men det gikk ellers veldig greit å skru inn det nye.

0.2 ohm fordamperhodet på 60w.. oh wow. Nå snakker vi damp! Nydelig smak, og ellers store tunge skyer. 3,5 ml med væske blir lett borte på under 20 minutter med kjede-damping.

MEN… det er alltid noe å pirke på. Siden coilen er plassert såpass høyt oppe inni fordamperhodet, og juicekanalene er enorme.. så skal man ikke lenger ned enn til halv tank før fordamperhodet ikke trekker til seg nok juice raskt nok hvis man ikke lar den stå i fred mellom trekk. Ikke noe stort problem, men igjen.. veldig greit å være klar over.

En annen ting er at tanken blir helt ekstremt varm på høy effekt. Dette er forsåvidt noe som skjer på veldig mye annet også, som f.eks Crown eller TFV4. Jeg tror egentlig ikke at det er noe som lett kan unngås med mindre det tas i bruk et annet byggmateriale enn rustfritt stål eller aluminium.

Det følger ei heller med noen fordamperhoder for bruk til temperaturkontroll, noe som egentlig passer meg helt utmerket, men jeg har likevel venner som elsker TC.. så jeg vet at noen vil se på det som en skuffelse.

Aspire Cleito

KONKLUSJON
Kanskje en av de råeste tankene på markedet akkurat nå. Jeg har ingen betenkeligheter med å legge den i samme klasse som Uwell Crown, Steam Engine Stentorian eller SMOK TFV4. Eneste som skiller er at Cleito fungerer og opererer bra på vesentlig lavere watt enn de andre.

Alt i alt er jeg utrolig imponert. En liten og nett tank som tar seg godt ut på det meste. Et fullstendig uhindret trekk, med massive skyer selv på ganske lav watt. Aspire Cleito havner helt klart på en topp 5 liste akkurat nå. Aspire Cleito egner seg svært godt til folk som elsker mye damp og smak. Man trenger ei heller det mest avanserte utstyret for å ta den i bruk rett ut fra boksen.

Vær forberedt på å fylle tanken ofte!

>> Kjøp Aspire Cleito hos Dampshop.no for kun 269,- <<

Teknisk informasjon

Fordamper 0.2 ohm 0.2 ohm (55-70w) og 0.4 ohm (40-60w)
Standard 510
Materiale Rustfritt stål og glass
Størrelse 22mm x 58 mm (driptip 12mm)

Pakkens innhold

1stk Aspire Cleito Sub-Ohm tank
1stk 0.4 ohm clapton (montert)
1stk 0.2 ohm clapton
1stk Erstatningsglass
4stk Topcaps/chuffs
1stk Vapeband
 • May-Liss Kallekleiv

  Denne skal jeg prøve.

  • Jeg er rimelig sikker på at du vil like den :D Billig og effektiv tank, men tørst er den hehe

   • May-Liss Kallekleiv

    Jeg er vant til tørste tanker,så det skal gå bra. Var så god omtale at jeg bare måtte. Uwell Crown og Steam Crave er mine favoritter til nå.

 • InnerWar

  Vurderer å kjøpe denne etter å ha lest denne omtalen. Litt kjipt bare med så «liten» tank, er vant til min Subtank Plus med 7 ml. Har blitt litt bortskjemt med at ikke fylle tanken så ofte.

  Takk for en knallbra hjemmeside med mange bra omtaler, veldig intressant lesing! Keep up the good work.

  • Hjertlig takk! Kjempefin tilbakemelding! Det finnes en tank-extender til denne. En slags kjegleformet glass-seksjon som gjør at den holder 5 ml med væske. Men ellers svært tørst, så må påfylles ofte, men toppfyllingen funker fjell :D

   • InnerWar

    Så at Cleito 120 kom for en stund siden. Har du prøvd den? Er nysgjerrig på om den er like bra som den vanlige Cleito’en.

    • Ja, jeg har den også. Cleito 120 er helt sinnsyk. Den har også fått seg et spitback filter som gjør den mye mer behagelig å bruke. Litt klønete påfylling, men så lenge man er klar over det så funker det fint.

     • InnerWar

      Takk for svar! Da skal jeg kjøpe den! Håper det finnes en sånn der fat boy glass til den, som det finnes til vanlige Cleito så man får plass med mer E-juice.

 • Kenneth Svensen

  Ville heller ha sett på Griffin fra Geekvape, Gemini fra Vaporesso, OBS Crius og flere RTA’er i den kategorien. Geekvape kommer med en Griffin 25 (25mm diameter og 6-6,2ml tank). Coiler får man kjøpt ferdig hvis man ikke gidder å lage selv, bomull er lett å sette inn.

  Nå er en av de første TPD e-siggene kommet, når blir den testet?
  Joyetech eGO AIO https://www.fasttech.com/search?ego%20aio
  Ser ut som en veldig fin sak for nybegynnere. Vurderer en selv da jeg kun bruker utstyr som avgir lite damp og er munn til lunge når jeg damper inne.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper