Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Asmodus Bullseye Mech Mod - Skypumpen

Omtale: Asmodus Bullseye Mech Mod

Bullseye Mech Mod

Man skulle kanskje tro at markedet er oversvømmet av rene mech mods. Så nøyaktig hvorfor et høyteknologisk selskap som Asmodus skulle slippe enda en mech, ble et lite spørsmål for meg.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Asmodus Distribution for å lage en omtale. Produktet i seg selv har ingen annonseverdi, og mine uttalelser må tolkes som subjektivt. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet, og være rettet opp i nyere utgaver.

Jeg fikk 5 nye mods fra Asmodus rett før jul. De pusher ut nye mods i rekordfart og Snowwolf 2.1 har enda ikke gitt lyd fra seg. I mellomtiden så har de pushet ut mods som Helve og Minikin som er praktisk perfekte mods i form av konstruksjon og ytelse.. og så denne. Som rett og slett er en ren mech boxmod. Hvorfor? Fordi de kan, og gjør det i tillegg veldig bra og gjennomført.

Det kommer også en versjon i treverk, hvor de i tillegg har klart å gjøre selve boksen et lite hakk mindre. Asmodus har også en dual 26650 mech mod som heter Woody, og er en særdeles pen boks.

Pent klassisk utseende
Modden er utrolig pen og har en slags kurvet form i stedet for å være en store rektangulær form. Såvidt jeg kan se så er den tilgjengelig i 5 forskjellige farger. Den er kanskje litt stor, men den har en innsnevring på den ene siden som gjør at man likevel får et ganske godt tak. Modden er skråformet der hvor knappen er noe som gjør at tommelen hviler perfekt på knappen. Det er en stor og massiv 510 kobling i toppen som også ser veldig tøff ut og er skrudd på med 4 skruer. Det er en Asmodus logo på den ene siden, mens det står «Andy» på den andre siden.

At knappen er plassert på et slikt skråplan gjør den også mindre utsatt for å fyre i lommer f.eks.

Bullseye Mod innards

Blottet innmat
For å bevise at det er ren mech (altså ingen ledninger eller sikringer) så er det et lite vindu som kommer til syne når man tar av batteridekselet. Dette er en svært pent laget mod, og de har brukt kobberplater på en utrolig smart måte som sørger for lossless strømføring i lynrask og stabil hastighet.

Jeg skal innrømme at Mech ikke er et av mine sterkeste områder. Jeg vet at det i all hovedsak går ut på å utnytte kraften til batteriene i en veldig «rå» form uten at det blandes inn f.eks PWM, Boost eller andre effekter for å tukle med volt-output og effekt. Jeg vet også at Mech er praktisk talt 100% avhengig av at man har gode matchede batterier med svært høy ampere.

Litt av poenget med Mech er at det skal være enkelt å forholde seg til. Det er ingen innstillinger, skjerm lampe eller andre elementer som enten stjeler strøm eller fører til frustrasjon og forvirring.

På en Mech mod, slik som denne, så er det bare å montere en tank/dripper og så trykke på fyringsknappen. Output-volt vil deretter bli justert med henhold til volt-outputten på batteriene. Når batteriene begynner å bli tomme, så vil også volt-outputten synke. Dette kan bety at dersom man kjører litt krevende bygg, så har man kanskje batteriet som yter optimalt i en times tid, eller kanskje mindre ettersom hvor hyppig man tar den i bruk.

Det er paralell-koblede batterier uten noen som helst sikringer. Begge batteriene skal altså monteres i samme retning, og det er også merket svært tydelig at modden ei heller har Reverse Polarity Protection så det er ekstremt viktig at man monterer battteriene riktig.

P1000399_fixed

Enkel fyringsknapp
Fyringsknappen er helt ok. Den har en distinkt klikkelyd og kontakten er veldig god. Uten å ha tatt den fra hverandre så ser det ut som at Knappen/kontakten har to sølvflettede tråder som er koblet til en kobberplate som er i direkte kontakt med batteriene.

Det er vanskelig å si stort mer. Bullseye Mod imponerer til sitt bruk. Jeg synes den kanskje er litt stor, men sånn ellers så er det en knallsolid mod som trolig vil fungerere i flere tiår fremover. Jeg kan ikke anbefale denne til nybegynnere. Denne modden er for godt viderekomne brukere som er godt kjent med Ohms Lov og har høy batterisikkerhet og overvåkning.

Asmodus Bullseye Mod er nå tilgjengelig for allmenheten og koster $ 129 USD + frakt hos Asmodus.com

Features:

  • SILVPER™ Wiring
  • Screwed SS 510 Connection (Prevents 510 from become loose)
  • Copper Spring Loaded 510 Pin
  • Pulling Magnetic Sliding Battery Door
  • Full Copper Plates
  • Parallel Dual 18650 Batteries
  • Self Adjusting Negative Battery Contact
  • Pressure Controlled Firing Button

Specs:

  • 4.1 in. x 2 in. x 1 in
  • Able to support down to 0.1 ohms

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper