Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Hva er Skypumpen? -Trenger din hjelp!

Hva er Skypumpen?

Skypumpen
Det har kommet til et punkt hvor jeg blir tvunget til å definere nøyaktig hva Skypumpen er.. og hva det ikke er.

CLICK HERE FOR INFORMATION IN ENGLISH

Først og fremst så er Skypumpen et privat initiativ av Jo Christian Rand. Jeg er en av veldig få norske anmeldere med egen hjemmeside, youtube kanal og facebook side. Jeg er klar over at det finnes langt mer etablerte bloggere i Norge, men som skriver på engelsk. Skypumpen startet som en enkel blog rundt mars/april 2015, men har utviklet seg til å bli et fullblods web-magasin om damping.

I tillegg så har vi en felles organisasjon, Norsk Dampselskap som tar for seg selve politikken som jeg oppfordrer absolutt alle å melde seg inn i, og da snakker jeg om selve organisasjonen og ikke bare facebooksiden. Selv om jeg er et aktivt medlem i organisasjonen, så representerer jeg på ingen måte NDS. Mine/skypumpens meninger er fullstendig mine egne. Skypumpen mottar ingen midler fra NDS heller, bare så det helt klart.

Skypumpens oppgave er å øke nordmenns forbrukerbevissthet rundt dampeprodukter som har blitt sluppet på det internasjonale allmenne markedet.

En sjelden gang i blant så vil Skypumpen bli brukt til å fremme dampens sak, om det så er på vegne av forbrukerne eller forhandlerne.

Skypumpen i stort underskudd
Det er ikke direkte billig å holde Skypumpen i live. Klart at jeg sitter på en haug med dampeprodukter, men det i seg selv betaler på ingen måte mine regninger eller dekker utgiftene jeg har i forbindelse med nettsiden. Jeg ser da helt bortifra domener og webhotell. Dette er to relativt lave beløpe som må betales én gang i året. De største utgiftene har vært på teknisk utstyr som kamera, mikrofon og en egen arbeidsmaskin som takler HD video -og lydredigering. Denne slags type redigering krever ekstremt mye av selve hardware, og min normale arbeidsmaskin taklet ikke lenger dette arbeidet og tok kvelden..

Så må man nesten ta tiden til betraktning. Hvert produkt jeg skriver en omtale om tar mimum 3-4 dager å forberede. Bruken i seg selv er som regel en ganske fornøyelig sak, og jeg vil nå si at det er en del som jeg absolutt ikke kan klage på.

Neste ledd i prosessen er selve filmingen som til tider kan være ganske krevende på utstyret jeg sitter med, og spesielt med lyd så er det mange rare faktorer som spiller inn. Et klipp som totalt lander på 10 minutter tar som regel 2-3 timer å filme.

Selve videoredigeringen er kanskje det meste krevende aspekteret og det går minimum 3-4 timer med på denne prosessen, og som nevnt så ble dette for mye for min normale arbeidsmaskin som rett og slett tok kvelden som følge.

Jeg mottar ingen annonsekroner fra mine leverandører av damputstyr pr. dd. Så for de som tenker at jeg er verdens heldigste mann, som får teste alt dette. Så ha det også i minnet at jeg ofte bruker en hel dag på filme, skrive og redigere en video om en produkt som kanskje koster noe rundt 349,- Noen ganger litt mer, men da går det også eksponensielt med flere timer/dager på å både sette meg inn i produktet, og få dekket mesteparten av de ulike funksjonene og virkemetodene.

Jeg er kun én person. Selv om jeg har fått med meg noen få gjesteskribenter, så er absolutt alt av administrativt arbeid, kontakt med produsenter, leverandører, forbrukere.. gjort av meg alene. Det samme gjelder alt som har med skriving, filming, videoredigering og ting tilknyttet akkurat dette.

Skypumpen er rett og slett en heldagsjobb, uten lønn.

Knappene i høyre kolonne er gitt til de leverandørene som har levert produkter til en verdi av 1500,- eller mer i løpet av en 30 dagers periode. Prisen på denne knappen vil øke etter 1. September til 1500kr i produkter + 1000 kr i administrativt gebyr for en 30 dagers periode.

Selve omtalene er ikke direkte tilknyttet disse knappene. Når det kommer til produktomtaler så er det førstemann til mølla. Leverandører får som takk en lenke til det aktuelle produktet i selve omtalen fritt for vederlag. Skypumpen tjener pr. dd ingenting på å videresende denne trafikken.

Jeg har kommet til et punkt hvor jeg kjenner at jeg bruker så mye tid og ressurser på å holde liv i og videreutvikle Skypumpen, at jeg er nødt til å be om helt frivillige og uforpliktende donasjoner. Absolutt alle beløp hjelper..

Jeg vil også be dere om å vennligst deaktivere Ad-Block på Skypumpen.no slik at de få ørene jeg får per visning blir godskrevet.

Uansett.. så vil jeg takke alle som har bidratt på ferden. Ting som også virkelig hjelper meg er Liker-klikk på postene som blir publisert på Facebooksiden til Skypumpen, og kommentarer om det så er på Skypumpen.no eller på Facebook. Hvert enkelt liker-klikk sørger for at omtalen også blir synlig for dine venner, og på den måten utvider den totale virale kringkastingen.

Vi har en utfordrende tid foran oss… og vi trenger alle de stemmene vi kan få når det kommer til å bevare våre rettigheter og friheten til å kjøpe og bruke vårt damputstyr innenfor norges grenser.

Skypumpen vil fortsette sin misjon om å spre nyttig informasjon, nyheter og omtaler og generelt øke den allmenne forbrukerbevisstheten rundt damputstyr.

Takk for oppmerksomheten. Keep Calm, Vape On!
Jo Christian Rand
Innehaver av Skypumpen.no

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper