Juice: LiQua Cappucino

Kaffesmaker er en av de mest utbredte blant nye dampere sammen med tobakkssmak. Jeg tester LiQua Cappucino.

LiQua CappucinoLiQua er et solid og trygt merke. Likevel opplever jeg ganske stor variasjon av hvor korrekt smaken er i forhold til navnet. LiQua Cappucino stemmer ikke helt overens etter hvordan jeg liker min cappucino.. MEN den er en av mine absolutte favoritter likevel på enkle vanlige tanker.

Capuccino best reflects the one of our best coffee drinks. After the first taste your senses take over. This flavour impresses by distinctive giving you a strong bold coffee taste couple with velvety soft aroma of creamy soft milk. You are instantly relaxed!

Slik lyder produktbeskrivelsen hos GoCigarette.co.uk. Jeg klarer ikke helt å kjenne selve kaffesmaken, og føler kanskje at selve «kremen» og sjokoladen er mest fremtredende. Den er litt søt, men på en veldig avslappet måte. Det er en viss skarphet til smaken, som kan minne om kruttsterk espresso. For mange er dette selve definisjonen på Cappucino, og jeg kan ikke si meg uenig..

Smaken er likevel såpass diffus at jeg ikke hadde klart å skille den ut blant andre kaffesmaker i en blindtest.. Denne egner seg ikke i sub-ohm tanker, den smaker fort ganske brent og trives best på 1,6 ohm og under 9 watt. Hvis jeg skulle satt et annet navn på denne juicen så måtte det ha blitt : Kaffe med Krem.

Blandingsforhold: 70/30 Pg/VG

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper