Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Lanseringsproblemer - Ta en blås! - Skypumpen

Lanseringsproblemer – Ta en blås!

vape

Skypumpen.no skulle egentlig lanseres i all sin pomp og prakt i dag, men pga. uventede tekniske problemer så blir lansering utsatt til begynnelsen av Juni.

Skypumpen er et privat initiativ av Jo Chr. Rand, og er derfor også egentlig et enmannsprosjekt i likhet med en tradisjonell blog. All markedsføring, design, innhold og funksjoner ved selve nettstedet gjøres av én person. En tradisjonell nettavis eller bedrift har som regel minst én person til å gjøre hver oppgave og likevel så tar ting tid.

Noen har spurt meg hvorfor jeg bruker termene «prelansert» og «lansering» når nettsiden ligger ute. Vel, når det kommer til testing av stabilitet og funksjoner så er dette mye enklere å gjøre når man har et aktivt publikum og den operer på et fritt domene uten passordbeskyttelse. SEO (Search Engine Optimization) er praktisk talt umulig å gjøre uten å kunne aktivt jobbe med f.eks Google Analytics og Webmaster Tools.

Det er også flere segmenter som mangler, som blir svært vitale for nettstedets både utforming og funksjon deriblant medlemsprofiler. Det er et mål at skypumpen ikke bare skal levere mitt personlige synspunkt på ting, men også fungere som en slags «møteplass» uten å prøve å konkurrere med hverken Facebook eller Norsk Dampselskap sitt forum. Skypumpen sin medlemsprofil, skal fungere på en helt annen måte og kan bli et svært nyttig verktøy for å bli bedre kjent med både sitt eget, og andre sitt brukerutstyr.

Den andre delen som mangler er konkurransemodulen, som viste seg å være litt mer hodebry enn antatt. Ellers så er ordbok/wiki funksjonen ekstremt mangelfull.

En lansering blir altså først aktuell når selve produktet er verdt å markedsføre! Alle leverandører er klare over at dette er en prosess. Alt utstyr som blir levert, blir loggført og får en egen omtale som blir liggende på nett fra nå, og så lenge nettstedet er oppegående.

Trenger din hjelp!
Jeg trenger DIN hjelp for å holde nettstedet i live og får fortgang i sakene. All slags form for interaksjon er uvurderlig. Kommentering og deling av artiklene er utrolig viktig for å kunne både øke verdien av artiklene, men også av tekniske årsaker som går på respons /måling av statistikk.

En enormt stor takk til alle som har bidratt i prosessen, uansett på hvilket nivå. Vit at jeg setter stor pris på dere. Enhver Like på FB, eller kommentar er gull verdt!

Mer informasjon følger! I mellomtiden vil jeg fortsette å legge ut omtaler og videoer. Om du allerede er en fast leser, så har det nok liten eller ingen betydning om nettstedet er offisielt lansert. Det betyr bare at du er en trendsetter og forut dine peers!

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper