Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Kanger Sub-Ohm kit OHM / watt bruksanvisning - Skypumpen

Kanger Sub-Ohm kit OHM / watt bruksanvisning

Jeg har enda ikke fått tak i et Kbox Startkit, men jeg ser at omtalene begynner å komme hos de største Youtuberne i bransjen.

En liten fiffig detalj som jeg la merke til var at det følger med en enkel «conversion-chart» i bruksanvisningene. Denne forteller oss omtrentlig hva slgs type juice du trenger, og hvor mye watt som skal til for at tanken skal fungere optimalt med et spesifikt blandingsforhold på juice. Det er desverre ikke vanlig at produsenter oppgir nøyaktig blandingsforhold, men det er noe som stort sett kan gjette seg til når man er litt mer erfaren.

Sider som VapeClub.co.uk som sammen med TMAX juices leverer juice til Skypumpen for testing oppgir blandingsforhold for alt de produserer og selger. Så to tomler opp!

Tilbake til regningstabellen..
Watt ohm juce Conversion

Her ser vi hvordan Kangertech gir oss noen tips for å få best mulig damp/smak. F.eks Liker du å ta lungedrag så er en en juice med f.eks 80-100% VG best egnet på 0,5 ohm med en watt-styrke på mellom 15 og 40 watt. (Element Drippers, Suicide Bunny, True Vape, Tmax Snake Oil High VG m.fl) eller på 1,5 ohm med en watt på mellom 10 og 18!

Ellers sier denne tabellen veldig klart at du trenger lavere watt om du har en coil med høyere motstand (ohm) noe som samstemmer helt med min egen oppfatning.

Dette var et veldig nyttig vedlegg og innspill fra Kangertech, så takk for det!

 • pernille

  jeg har prøvd ganske mange forskjellige e-cigaretter… men jeg syns det smaker så rart jeg blir kvalm av smaken… har du noen forslag om det finnes noen andre jeg kan bruke jo som jeg ikke blir kvalm av?

  • Veldig individuelt, men start på noe enkelt. (Ikke en cigalike) En Evod 2 som startsett og en hvilken som helst juice fra http://electrocigarette.se er nok trygt. For å unngå at ting blir for søtt og kvalmt så er det nok greit å velge en tobakkssmak. RY4 er en veldig fin smak :)

   • pernille

    tusen takk for svaret jo christian :) jeg skal kjøpe den du anbefalte…

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper