Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Juiceomtale: Milkman - Churrios

JUICEOMTALE: THE MILKMAN CHURRIOS

Milkman Churrios

Det er The Vaping Rabbit, som eies og drives av en Barbara Villegas, står for produsering av The Milkman. Alt fra denne produsenten lages i små batcher i Los Angeles. Firmaet ble etablert tilbake i 2014. Dette er en engasjert dame, som ønsket å lage e-juice av smaker som sto hennes hjerte nært. Hun startet med en «hookah bar» (vannpipe) i 2006 og en ekslusiv iskrembar i 2010. Med dette som bakgrunn, ble The Vaping rabbit til.

Nina Snapp er en av flere juicetestere for Skypumpen. Juicen i denne omtalen ble levert av vapeclub.co.uk uten annonsevederlag for å skrive en omtale. Alle uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

CHURRIOS – Fluffy churros sprinkled with sugar and cinnamon, and doused with signature fresh milk.

Når en ser innpakkningen på denne juicen, skjønner en jo at dette dreier seg om melk. Den kommer i en søt melkekartong med flasken inni. Flasken er laget av plast. Noe som både kan være en fordel og en ulempe. Dette er også en max VG og egner seg derfor veldig bra til dripper.

VG Står for Vegetable Glycerine og er en veldig tyktflytende væske. VG er den delen av innholdet i en ejuice som hovedsaklig står for dampen.

Skjermbilde 2015-11-13 12.43.40

Det første som slår meg når jeg luker på denne, er julegrøt. Nesten så jeg hører julemusikken. Det lukter en deilig blanding av søt melk og kanel.

Denne ble først testet på dripper. 1,1 ohm claptoncoil 21-25 watt. Det smaker mye melk. Kan minne om julegrøt. Synd at lite av kanelsmaken kommer gjennom. Lukter helt klart mer enn det smaker. Melkesmaken sitter lenge i munen. Det lille av kanel som er der, kommer på utpust gjennom nesen.

Har også testet den i noen dager på Kangertech Subohm 1,5 vertikalcoil. Fremdeles er det den kvalmende melkesmaken som tar overhånd.

Så konklusjonen på denne, er at for min del, ble dette alt for mye melk…… og hvor de har gjort av frokostblandingen….vet jeg ikke…..

2015-08-27_17-45-52_large

Kommer i 6mg, 3 mg og nikotinfri

Sjefspumpens kommentar:
Jeg er storfan av den originale «Milkman» altså den som har en hvit kartong. Denne derimot ble for «kakete» for min del, i tillegg så har den et bittelite innslag av kanel som gjør at den faller helt utenfor mine preferanser. Amerikanerne elsker sukker, kanel og dypper gjerne kakene sine i melk. Jeg har aldri likt smaken av melkete våt bakst, men samtidig så vet jeg at andre elsker det, og at Churrios også er en av de beste av sitt slag.

Kan kjøpes hos vapeclub.co.uk

NB! Husk tollgrense på 350,- inkl frakt

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper