Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Juiceomtale: Mystique - Prometheus

JUICEOMTALE: MYSTIQUE PROMETHEUS

Mystique Prometheus

Mystique lages av Space Jam Juice og holder til i Orange County, CA. De produserer kun Highend Juice. Dette er en 50/50 PG/VG.

Mystique is the e-liquid of choice for the esoteric vaping elite. The privileged few, those who have indulged in this mythical essence for many millennia, have chosen to liberate man from the bonds of the uninspiring and commonplace e-liquid and lead them to the extraordinary and uplifting. Open your mind to a mystery that is like none you have ever experienced: the enigma that is Mystique Vapor. It will change your perspective on e-liquid, exposing a whole new level of vaping you never before thought possible. Welcome to Mystique, the Rorschach test of e-liquid.

Nina Snapp er en av flere juicetestere for Skypumpen. Juicen i denne omtalen ble levert vapeclub.co.uk for å skrive en omtale. Alle uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

Denne serien ser mystisk ut. Den har et eksotisk og eksklusivt utseende med sine flotte sorte esker og sorte flasker. Du forventer at dette er bra. Men klarer de å oppretteholde dette når det kommer til smak?

Det er vanskelig å sette fingeren på hva dette lukter. Kan det være en form for likør? Kokkos? Banan? Melk? Vanilje? Det lukter foskjellig hver gang. Og det er vel også hele poenget til produsenten. De vil heller ikke fortelle deg hva det er du skal smake. Hva du skal lete etter. Derfor er denne luktet på og smakt mange ganger i løpet av noen dager.

mystique-eliquid-wholesale-uk-1

Den ble først testet på dripper. 1,1ohm claptoncoil, 25 watt. Igjen er det nesten umulig de første trekkene å vite hva dette smaker. Ingen trekk er det samme. Det smaker søtt da. Smaken sitter lenge i nesen. Nesten litt besk. Får også en opplevelse av å bli veldig tørr i munnen. Kan det være varm melk? Mulig litt banan. Kan svi litt i nesa på utpust.

En ting er sikkert, smaken, om en ikke vet hva dette egentlig er, den sitter lenge! Og at det er en dessertkake, er det ingen tvil om.

Jeg måtte rett og slett fylle denne på en tank og dampe på den i noen dager. Jeg ville finne ut hva det var jeg smakte. Den ble fylt på en Kangertech Subohm 1,5 ohm vertikalcoil. Startet på 15 watt og jobbet meg oppover.

Da klarte jeg å sette fingeren på det. Det smaker som Banoffee kake! En Britisk dessertkake. Banan, krem, kjeks, karamell og peanøtter. Det forklarer hvorfor hvert trekk er så forskjellig. Sånn er det jo med kaka også. Ingen bit er lik. På 15 watt er det karamellsmaken som er mest fremtredene. Den brenner litt i munnen og svir i nesa. Ikke behagelig.

Men derimot når den skrus opp til 17 watt, kommer en deilig myk smak. Igjen forskjellig på hvert trekk. God og søt. Passer supert sammen med en kopp fersk nytrukket kaffe av beste klasse. Klarer ikke for mange trekk om gangen. Da blir det rett og slett for søtt. Er vel derfor denne kalles en dessertvape.

mystique-categorie

Kommer i 24 mg, 18 mg, 12 mg, 6 mg, 3 mg og nikotinfri

Sjefspumpens kommentar:
Nina har beskrevet svært godt akkurat samme følelse som jeg satt igjen med om denne. Den minner veldig om en av de mystiske bløte kakene som dukker opp i konfirmasjoner som folk spekulerer i om inneholder rom eller en annen likør. Jeg er ikke veldig glad i «deig» eller «kake» i damp. Men jeg vet at denne typen juice blir sett på som gourmet og det beste av det beste. Etter litt nærmere omtanke så kan denne minne litt om Tiramisu, også en dessert jeg egentlig ikke liker. For meg var det altså helt stang ut, men er man glad både tiramisu og banan så er nok denne midt i blinken.

Kan kjøpes hos vapeclub.uk.com

NB! Husk tollgrense på 350,- inkl frakt 

 

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper