Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 JUICEOMTALE- MAX VG FOUR ELEMENTS - Skypumpen

JUICEOMTALE- MAX VG FOUR ELEMENTS

250550_1533102826965654_7836531941329996032_n

< Serien Four Elements er laget spesielt for iSmokeKing® NewRide Ltd ligger i Manchester, Storbritannia. Selskapet er stiftet av tidligere tobakksrøykere, med sterk interesse og fasinasjon for elektroniske sigaretter. Dette fantastiske produktet har hjulpet oss til endelig å bli kvitt jerngrepet tobakken hadde på oss. Vi fortalte våre venner om vår erfaring, og oppdaget raskt to viktige ting: for det første, det var mange som hadde det på samme måte, som hver dag kjempet en personlig kamp for å slutte med tobakk. For det andre, de ønsket å prøve dette. De spurte om hjelp til å komme i gang, og det var da ideen om iSmokeKing tok form.

Med mange kopier og «ikke så gode» produkter på markedet, som ofte gir feil førsteinntrykk av e-cig og dermed sender deg skuffet tilbake til tobakken, er vi stolte av å kunne tilby topp kvalitet, KUN ekte varemerkeprodukter. Av erfaring vet vi at for å klare å slutte med tobakk, både trenger og fortjener du det beste markedet har å tilby. Vi har etter vår mening utarbeidet og strukturert et iøynefallende nettsted, som er lett å bruke, og hvor man virkelig får lyst til å bytte ut tobakken.

Vi er iSmokeKing, bedre enn «the real thing». Vi ønsker ikke å etterlate noen i «røyken», og vårt mål er å hjelpe så mange som mulig med å bytte fra tobakk til elektronisk damping, samt gjøre overgangen til en virkelig nytelse!

Vi tar kundestøtte på alvor. Du kan nå oss på telefon, e-post, Facebook og via vårt kundeservicesystem for innloggede kunder. Du kan også møte oss personlig, da iSmokeKing satser på å bygge opp et nettverk av butikker. Du kan forvente å finne ett mye større utvalg i butikkene enn det du blir presentert for på hjemmesiden. Besøk oss gjerne på Svinesund, Charlottenberg, Hamar, Biri eller i Kristiansand. >

iSmokeKing Kristiansand


Nina Snapp er en av juicetesterene for Skypumpen. Denne omtalen er basert på personlige erfaringer. All juice og utstyr er levert vederlagsfritt og har ingen kommersiell verdi. <Red.am>


iSmokeKing Four Elements – MAX VG – is a Premium quality UK made e-liquid. It’s a MAX VG mix made with the highest quality ingredients available and do NOT contain Diacetyl, Acetoin or Acetyl Propionyl (2,3-pentanedione). These amazing e-liquids are taste sensations. Period!! 


iSmokeking har nå også fått laget sin egen serie med max VG som egner seg veldig bra til til subohm og dripper. Den kommer foreløpig i 3 smaker. Cotton Clouds, Milky Way og Mountain Peak.

Jeg fikk også en tank jeg skulle bruke under testing av denne serien.riptide En Amigo Riptide. Dette er en subohm (lungetrekk) tank som kommer med 0.3 ohm (15-100w) og 0,5 ohm (15-50w) coiler/fordamperhoder. Den organiske bomullen og nickel mesh med turbo egenskaper, forhindrer dryhits og forbedrer juiceflow og smak. Den har justerbar 510 pinne og rommer hele 4 ml. Den kommer i sort og sølv. Den bruker samme coiler som Atlantis og Triton. Fylles fra bunnen. Det har dog kommet en ny versjon, som har toppfylling.

Jeg har nå brukt denne tanken i over en uke og opplever ingen problemer med den. Den er brukt fra 15 til 35 watt. Ingen lekkasjer og ikke i nærheten av å bli brent. En meget bra tank syns jeg. Godt munnstykke og god luftjustering. Prismessing ligger den under 300,- kr.

Så var det juicen. Da jeg først fikk denne, var den på 3 mg. Den måtte jeg jaggu bytte til null. Jeg har visst blitt skikkelig pingle her….hehe… Helt tydelig at en trenger mindre nikotin etterhvert som en oppgraderer til bedre tanker og batterier. Jeg startet på 12 mg da jeg begynte å dampe for snart 2 år siden og klarer på det meste nå max 1,5 mg. Heldigvis har jeg nikotin hjemme så jeg selv kan blande i den styrken jeg vil ha.

NB! Det er viktig å bruke riktig utstyr og vite hva en driver med når en selv skal blande inn nikotin!

Så jeg har nå testet alle tre både med og uten nikotin. Og på to av de var det stor forskjell på smak.

Cotton Clouds – Bite into a lush cloud of cotton candy straight from the fun-fair.

Denne juicen lukter mildt søtt sukkertøy. Her ble det litt prøving opp og ned for å finne riktig watt. Alt fra 15 til 34w. Den smaker det samme uansett. Veldig mild i smaken Litt søt på leppa og en søt smak i nesa. Sitter her å vrir hodet. Blir ikke helt enig med meg selv om hva dette smaker. Mulig det kan være mild sukkerlake. Men tar noen trekk til. Prøver meg over flere dager. Det jo godt….men kanskje litt anonym. ( smaker ikke godt til rødvin) Konklusjonen på denne, er at den rett og slett bare smaker litt brent av ett eller annet søtt.

940932_1671562919786310_5620361705313994892_n

Milky Way – The best Strawberry Milkshake in the universe.

Denne har jeg i tillegg til Amigo-tanken, testet på både Uwell Crown og Kangertech subtank mini. Alle tre med o,5 ohm. 23 watt på subtank, 34w på Amigo og 35 på Uwell.

Det lukter mild jorbær. Ikke mye, så derfor har jeg litt vanskelig for å tro at det skal smake så godt som produsenten skal ha det til. Denne forandrer veldig smak med og uten nikotin. Uten smaker det deilig vannmelon med et hint av krem. Og det smaker like godt på alle tankene jeg har testet den med. Men MED nikotin smaker dette bare himmelsk god jordbærmilkshake! Ikke til å ta feil av. Dette gjelder også for alle tanker. Denne har jeg dampet masse på denne uka. Den kan helt klart anbefales både med og uten nikotin, dog med to forskjellige smaker.

MOUNTAIN PEAK – If you like apple pie, then you will love this. Creamy Apple pie with a Twist 

Denne lukter eplekake. Produsenten sier dette skal smake eplepie. Dette regner jeg med ikke er noe de fleste spiser sånn til vanlig. Men eplekake med kanel og krem, eller fastelavensboller med eplemos, kanel og vaniljekrem…..DET tror jeg de fleste vet hva smaker. Den er litt tammere i smak uten nikotin, men smaker fremdeles godt.

Så om eple, kake, bolle, kanel og krem er noe du liker, bør du helt klart teste denne!

Denne serien kommer i nikotinfri, 3 mg og 6 mg. Max VG og 50 ml flasker. Pris kr 200,-

Den er laget for iSmokeking og kan kjøpes på deres hjemmeside, eller i en av deres butikker. Svinesund Damp, Kristiansand Damp, Charlottenberg Damp, Uddevalla Damp, Porto Rico Damp eller Biri Damp.

Om det bestilles fra nett, husk tollgrense på 350,- inkl frakt!

 

 

 

 

  • Tor Lindberg

    Cotton Clouds er den første ejuicen jeg synes fungerer på min dripper. Siden jeg bruker den på en Mad Hatter V2 sammen med en Wismec Noisy Cricket seriell hybrid mod er det viktig at den ikke blir for kraftig i smak i utgangspunktet. Kjører den derfor med o nik. Nå har jeg også Milky Way med 6mg nik. Den prøvde jeg i utgangspunktet på en subohm-tank men fikk lite jordbær ut av det. Har nå spritet den opp med mer jordbærarome og er spent på hvordan den vil være.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper