Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Juiceomtale: Illusions Vapor - Medusa - Skypumpen

Juiceomtale: Illusions Vapor – Medusa

 

Linn fortsetter testingen av Illusions Vapor. Denne gangen er det Medua som står for tur. Den skal smake en salig blanding av Ananas og kake. Tanken er god, men er den god i tanken?

Hele denne omtalen er skrevet av Linnlivet som er en av Skypumpens faste juicetestere. Vi gjør oppmerksom på at omtalen er basert på personlige preferanser og erfaringer, og bør ikke anses som noen fasit eller endelig dom. Det som passer for noen, passer kanskje ikke for andre.

Igjen måtte jeg hive meg over 3 forskjellige drippere og tanker, for å være sikker på at jeg får med meg de variasjoner som kan være. Også fordi det er så mye forskjellig utstyr der ute, og smaken endrer seg fra tank til tank. Så prøver å dekke så mye som mulig.

Denne skulle være en smak av Ananas opp ned kake.. jeg kan ikke si jeg har smakt det før, men vet hvordan den ser ut og går da ut i fra at jeg skulle kunne smake kake aspektet av denne + den skal også ha karamell smak i seg. Så dette hørtes ut som noe jeg mer eller mindre ville bade i. Så da er moddene klare og man drypper i vei!


Eh.. Jeg ble overrasket hvor lite smak det var på juicen, ingenting på inhalering, og bare litt på utpust. Dette var på Vgod tricktank pro, som vanligvis sparker fra seg med smak. Måtte følge etter Skypumpen, for å tvinge han til å smake. Han synes den var god, men enig om at den var mild. Så da henter jeg Hadaly, og her er det ananas for alle penga! Vesentlig stor forskjell i toner og smak. Men gir meg ikke der, så henter min kjære lille Goon også. Der runder smaken seg, og karamell og kake delen kommer frem. Endelig! Er det jeg ville frem til, dette er hva det står den skal smake.

Alt i alt.. Om du ikke ønsker en smakssterk juice, men med hint av både frukt,kake og karamell, da kan den anbefales. For mine smaksløker ble den noe blass. Men jeg gjentar igjen at det varierer veldig i forhold til tank og dripper.

Sjefspumpens kommentar:
Denne likte jeg veldig godt. Jeg er ikke så glad i juice som smaker «altfor mye». Denne har en betydelig mildere smaksprofil enn mange av de andre i serien. Kan så absolutt egne seg som en heldagsvape. Jeg synes kanskje at selve ananasen er litt svak og minner mer om sjasmin enn ananas, men det er på ingen måte noe negativt i min bok.

Illusions Vapor – Medusa finner du hos Nosmoke.no fra kr 199,- (30ml)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper