Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Juiceomtale: Creme De La Crema 100% VG

JUICEOMTALE: CREME DE LA CREMA

1847

Etterspørselen etter høy VG-basert e-juice er på topp. For cloudchasere så er høy VG en absolutt forutsetning. Creme De La Crema er en juiceline produsert av Mountain Oak Vapors med 100% VG.

VG Står for Vegetable Glycerine og er en veldig tyktflytende væske. VG er den delen av innholdet i en ejuice som hovedsaklig står for dampen.

Nina Snapp er en av flere Juicetestere for Skypumpen.  All juice ble levert fritt for vederlag og har derfor ingen annonseverdi. Red. Anm.

Ja da er vi atter i gang med en av juiceseriene jeg fikk i Paris. Det rare er, før jeg reiste til Paris, syntes jeg alt av custard bare smakte ekkelt søtt. Men noe skjedde med smaksløkene mine da vi var der! Nå er det jo det jeg foretrekker. Derfor faller denne serien helt i smak hos meg. Her snakker vi virkelig «Fine Italien Custard» Max VG.

Problemet med at en nå har smakt på så mye «highend» juice, er at en blir kresen. Juice jeg før syntes smakte godt, smaker nå bare syntetisk. Denne serien går under «highend» kategorien.

Smakene er testet på Dripper, 0,5 ohm og 25 watt.

CORLEON- CHOCOLATE CUSTARD

Lukter helnøtt og smaker mild helnøtt. En god sammensetning av sjokolade og hasselnøtt. Vaniljen kommer ikke helt gjennom. Selv om jeg ikke er hell hekta på sjokoladedamp, smaker dette godt.

OMERTA- STRAWBERRY DOLCE

Lukter friske jordbær med vaniljekrem. Smaker litt umodne norske jordbær med et hint av vanilje. Akuratt passe kremette. Mangler litt på den gode jorbærsmaken.

gotti_icon

GOTTI- VANILLA CUSTARD

Lukter lite. Kan minne om softis. Men smaker dyr god vaniljeis. Helt himmelsk rund god vaniljesmak.

CAPONE- BLUEBERRY TORTE

Lukter bær og søt vanilje. Smaker blåbærkrem. Legger igjen blåbærsmaken på leppa.

GAMBINO- BANANA BUDINO

Dette er helt klart en av mine favoritter i denne serien. Noe som helt klart kommer av at jeg elsker banansjokolade! Og dampe på denne var som å putte banansjokolade i munnen. Smaken sitter lenge. Det lukter å smaker helt som forventet. Denne kommer jeg til å verne om :-P

Alle juicene er testet med 0 mg nic.

De kan bestilles fra blant annet vapeandecigstore.co.uk

Husk tollgrense på 350,- inkl frakt

Sjefspumpens kommentar:
Jeg ble veldig overrasket over hvor mye smak det var i denne juicelinen. Normaltvis så kan 100% VG bli litt smakløst. Det er viktig å forstå at juice med 100% VG er relativt uegnet for ferdigfordamperhoder med mindre det er snakk om ekstremt store juicekanaler. Det er bare noen få tanker som faktisk oppfyller Sjefspumpens kriterier på dette området. SMOK TFV4 sine triple coils, SMOK VCT Pro og FreeMax Starre for å nevne noen, men det er alltid fare for dryhit med så tykk juice om man damper raskere enn fordamperhodet klarer å trekke til seg ny juice.. Alt i alt så vil jeg nok kun anbefale 100% VG juice til drippere. (RDA).

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper