Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Juiceomtale: The Beard Vape Co..

Juiceomtale: The Beard Vape Co.

 

beardhead

Nina Snapp er en av  Juicetestere for Skypumpen.  All juice ble levert fritt for vederlag og har derfor ingen annonseverdi. Red. Anm.

Må vel innrømme at da jeg først leste hva disse skulle smake, ble jeg litt bekymret. Her var det mye smaker som for meg ikke fristet. Men så feil kan en ta!

beardinnhold1

 

BEARD NR 05- Lukter deilig jorbær. Smaken som kommer i munnen, er som å sette tennene i en frisk jordbærostekake. Jordbærsmaken fyller fyller hele munnen og sitter lenge. Ostekaka kommer helt tydelig frem på utpust.

Testet på Istick 40W TC på 15w med dripper 1,4 ohm, 26 avg, 10 runder og på EgoOne tank 1 ohm.

60/40 VG/PG

BEARD NR 32- Lukter ferske kanelsnurrer. Og det kan jeg love deg det smaker også! Den deilige smaken av kanel og sukker legger seg på innsiden av leppa og ligger der lenge etterpå. Sammen med kaffe, ble denne rett og slett bare fab.

Testet på dripper 1,5 ohm, 26 avg 11 runder. Også testet på Kangertech Aero V2 1,5 ohm med like god smak.

60/40 VG/PG

BEARD NR 51- Ikke så mye annet å si om denne enn at det både lukter og smaker vanlije. Masse vanilje. Kan sammenligne det med å smake på en valijestang.

Like mye på alt av tanker og dripper……

85/15 VG/PG

Beard

BEARD NR 64- Lukter en god blanding av bringebær og vanilje. Smaker som rørte friske bringebær med et hint av vanilje bak på tungen. Hibiscus’n ( Hawairose) gir et litt syrlig drag over hele smaksopplevelsen. En god bringebærjucie.

Testet på dripper 1,4 ohm, 26 avg, 10 runder, 15 w og Kangertech Aero V2 1,5 ohm på 11,5 w.

70/30 VG/PG

BEARD NR 71- Lukter klar og tydelig fersken. Gir en deilig søt fersken på innpust mens syrligheten kommer på utpust. Smaken fyller hele munnen og sitter lenge.

Denne testet jeg først på dripper (1,5 ohm, 26 avg, 10 runder,) så på  Kangertech subohm 0,5 ohm. Begge deler ga for sterk syrlig ettersmak i henhold til hva jeg liker. Men på Kangertech Aero V2 1,5 ohm, 11,5 w, ble det en behagelig smak.

70/30 VG/PG

BEARD NR 88- Lukter som After 8. Nå er ikke jeg fan av sjokoladesmaker, men kan si såpass at denne smaker nesten som After 8. Mangler litt på mintsmaken bare.

Testet på dripper 1,4 ohm, 26 avg, 10 runder, 15 w.

80/20 VG/PG

Alle kommer i nikotinfri- 3 mg- 6 mg-12 mg

Sjefspumpens kommentar:
– The Beard er en av verdens største juiceprodusenter.. og det med særdeles god grunn. Alt med The Beard er utrolig profft. De har et fantastisk markedsapparat og ihuga fans verden over. Sånn rent kvalitetsmessig så er dette noe av det ypperste som er mulig å få tak i. Jeg har null problemer med å putte de i samme ordlag som f.eks Cuttwood. The Beard er betraktelig friskere enn Cuttwood. Mens det meste av Cuttwood heller over mot custards, så er The Beard mer definert og fresht.

 

 • May-Lis Skotheim

  Noen av disse høres spennende ut, må testes, men holder meg unna vanilje og fersken.

  • Min definitive favoritt var nummer No. 71 – Litt overrasket. Aldri en smak jeg ville ha plukket ut i en oversikt. Jeg har hatt altfor mange dårlige erfaringer med nettopp vanilje og fersken selv. Har ote blitt altfor søtt eller med en spiss kunstig bismak. Dette er virkelig noe helt annet for å si det sånn. Synd ting er så dyrt sånn rent generelt, for det er helt klart en fordel å ha muligheten til å smake på ting. Men kvalitetsmessig så er dette i en helt egen klasse. At folk damper så mye Liqua, Mystic Juice, Hangsen osv er nesten litt trist mtp hvor mye bra det egentlig finnes der ute :O

   • May-Lis Skotheim

    Mystic har jeg gitt opp, Liqua har jeg aldri prøvd, men har faktisk funnet en favoritt fra Hangsen og en annen som er brukbar. Må nevnes at jeg sikkert har prøvd rundt 30 forskjellige derfra.

   • Nina Snapp

    Mystic juice har en del bra også da Skypumpen. Men er enig med deg når det gjelder de andre. Men smaken er som baken…..den er delt.

 • samcki

  Må også sies at No. 88 passer mye bedre på skikkelig sub-ohm oppsett, mint smaken kommer skikkelig frem, kjører på quad clapton build på 75w og da kommer denne juicen til sin fulle rett.

 • UNOvaper

  Hangsen favoritt? ble overrasket på pris og gledet meg veldig på min første Hangsen raspberry og vanilla custard (max vg). Raspberry smakte bare smør , vanilla custard smakte jeg sterk caramel, noen ganger også smør :( mt.bakor (7stk..) *hoste* syre, sår hals kanskje ikke steep’et lenge nok? morro at dem sendte en ekstra 20ml og det var den beste juicen (vanishing oatmeal treat) :D.. anyways bare hatt go’erfaring med de såkalt «dyre» merkene. Liker søtaker og kanel, kan Beard #32 sammenliknes med DeRailed by Suicide Bunny?

  • Nina Snapp

   Nå har ikke smakt den fra Suicide Bunny, så det kan jeg ikke svare deg på. Men Nr 32 smaker jo som å sette tennene i en varm kanelsnurre ;.)

 • Kurt Bakke

  Kjekt å se at Beard Vape er kommet til Norge. Det er en av de beste juice merkene som er ute for tida akkurat nå. Favoritten mine er 32 og 71 :)

  • Nina Snap

   Er helt enig med deg! Er vanskelig å finne annet som smaker som dette. Og jeg sliter med å ikke sammenligne alt for mye i testene mine :-)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper