Juice: LiQua Apple

Du har røde, grønne og gule epler. De har hver sin distinkte smak i den virkelige verden, men når det kommer til «eplesmak» på diverse ting som tyggegummi, vingummi og annet så har «eple» en ganske kunstig bismak.

s511350332438079728_p3_i1_w450Dette gjelder desverre for denne også..

As good as «Grandma’s homemade apple pie», this flavour reflects the freshness of a ripe American Red Delicious Apple, complimented with a delicate yet balanced flavour, and an increadibly sweet aroma. And because of that, it can be enjoyed throughout the day by all and not limited to the apple lovers only!

Slik lyder produktbeskrivelsen hos GoCigarette.co.uk

Jeg vet ikke hvorfor de trenger å gjøre noe «ekstra» med rene fruktsmaker, men det gjør desverre at det smaker veldig kunstig. Denne typiske eplesmaken som man også finner i diverse godteri og brus har en helt distinkt smak.. men smaker ikke i nærheten av ordentlig eple. Men når det er sagt.. Liker du «eplesmak» på godteri og brus, så vil denne levere akkurat som forventet.

Jeg synes egentlig at smaken er nærmere «bluecheese» enn ekte eple.

Blandingsforhold 80/20 PG/VG.

PS: Juice er testet med helt fersk bomull på dripper IGO-W levert av damping.no for å få en helt klar følelse av aroma. Sannsynligvis den beste dripperen til akkurat dette formålet.

Har du funnet en god eplesmak? Bruk kommentarfeltet under!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper