Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Juice: Element - Crema / Vaniljekrempudding - Skypumpen

Juice: Element – Crema / Vaniljekrempudding

element_crema
På jakt etter en mild, rund kremet «vanilje»-variant? Element med sin høy VG serie «Drippers» overrasker!

crema-dripper-e-liquid-by-elementJeg legger ikke skjul på at jeg er særdeles kresen når det kommer til lukt, smak, damp og konsistens. Prime Vapor – Vazilla og Claim your throne fra Kings Crown, ble rett og slett for sykelig søtt for meg. Har prøvd å dra de frem flere ganger i etterkant, men blir direkte uvel av både smaken og lukta som sitter igjen lenge. LiQua sine dessert-smaker har vært en smule bedre, men er ikke noe jeg orker å dampe hele dagen.

Element sin Crema er et relativt friskt pust, og jeg har vært veldig positivt overrasket over hele «Dripper» -serien deres. Produktinformasjonen sier at de er spesielt laget med tanke på drippere, men det betyr ikke at du trenger å være en RDA/dripper-entusiast for å ta i bruk denne juicen. Men at den har såpass høyt VG-innhold (80%), gjør den faktisk veldig godt egnet for hele rekka.

Smaken
Veldig rund og god kremet «vanilje» med små hint av karamell. Ikke så mye kanel lignende typer juice, eller kardemomme for den saks skyld. Opplever smaken som veldig ren, uten å ha noen forstyrrende elementer.

Lukt
Den har desverre en liten lukt, men ikke sterk nok til å sitte igjen lenge heldigvis. Noe søtlig vaniljelukt uten å komme i nærheten av f.eks vaniljelys eller vanilje-sigaretter.

11,99 pund hos VapeClub.co.uk! Ca 142 kr for 20 ml.

Kvaliteten er top-notch, og jeg har ikke noe negativt å si om selve juicen. Smaken er som baken, så det blir vanskelig å gi noe ordentlig terningkast. Dette er bare én av mange omtaler som blir lagt ut i juice-seksjonen i den kommende uka. Takk til Vapeclub.co.uk!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper