Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 iStick TC40w

iStick TC40w – Forhåndsomtale

iSTICK TC40w
iStick sin tempmod er snart på vei. Ifølge eLeaf selv så skal den være «nesten like god som Evic VT». Dette gleder vi oss til å verifisere!

Skypumpen er godkjent som prototype-tester av MyVapors som er eLeaf og Joyetech sin distributør i Europa. Jeg har fått bekreftet fra distributør at jeg vil motta en iStick TC40w for testing i løpet av neste uke. Når omtalen er klar så vil jeg oppdatere denne artikkelen slik at den inneholder en videoguide og omtale.

Om modden
Dette er altså det seneste tilskuddet på iStick stammen og vil gi iStick-entusiaster muligheten for temperaturkontroll uten å koste skjorta. Jeg har ikke fått noen eksakt pris på hvor mye denne vil koste, men jeg antar at den vil havne på under 500 kr. Trolig noe rundt 450,- noe som vil gjøre den til den helt klart billigste tempmodden på markedet.

TC40 TEMP MODE

I stedet for å øke effekten, så har de heller valgt å gå i retning av temperaturbegrensning/kontroll, noe som helt klart er riktig retning å peile seg inn på. eLeaf er et datterselskap av Joyetech som tidligere i år ga oss EvicVT 60w som helt klart ble den nye folkefavoritten pga. sitt ekstremt pene utseende. EvicVT var også første masseproduserte mod som ga oss muligheten for å bruke temperaturstyring på titanium i tillegg til nikkel.

Litt overraskende så vil ikke denne støtte titanium, og kun støtte nikkel i førsteutgaven. Men det er helt ok. Jeg regner med at vi bare er 1-2 måneder unna full temperaturkontroll uansett hvilken wire som sitter i. Innokin ITC har allerede annonsert sin tempmod som støtter kanthal, men det foreligger lite informasjon foreløpig.

Designet
Denne er betraktelig mindre enn iStick 50w, og den har bare 2600 mah batterikapasitet noe som gjør det nødvendig å lade den minst én gang om dagen. For meg så gjør det ingenting, og det er jo ikke noe problem å bare klattlade den når jeg har muligheten. Vi bort tross alt i et land hvor stikkontakter er mer vanlig på cafeér enn nok servietter.

Denne er i en klar og tydelig familie med resten av iStick-serien… noe jeg ikke er videre begeistret over, men jeg forstår poenget mtp. at forløperne ble såpass populære og da ønsker å fortsette med gjenkjennelseseffekten.

Det har kommet én ekstra knapp mellom justeringsknappene, som trolig vil forenkle innstillingene, og ikke kreve en haug med kombinasjoner av tastetrykk. eLEAF har alltid lent mer mot «enkelt» enn «avansert», og det er nok det vil kan forvente.

Selve kontruksjonen ser mye mer robust ut enn tidligere. Den har fått seg tøffere knapper, renere coating og blitt enda mer strømlinjeformet. Det er heller ingen rare designelementer, noe som åpner muligheten for wraps og pynting som på forgjengerne.

Det har kommet en festemulighet for bærereim i toppen, noe som er en veldig god ide og gjør det enklere å drasse den med seg på tur.

Strap iSTICK TC40w

De fortsetter med innebygget batteri og du kan lade den med USB-porten som er plassert under modden.

40 watt?
Pga størrelsen, og at den kun har 2600mAH batterikapasitet så er det trygt å anta at det sitter et innebygget lipo-batteri i den. De har valgt å kutte litt på effekten og heller prøve å fokusere på batterilevetid. I temp mode skal den bruke veldig lite strøm kontra andre mods på markedet som regelrett sluker strøm i temp mode. Grunnen til at de har valgt å holde seg på 40w er rett og slett at det ikke er nødvendig med stort mer når den er spesielt designet for temp-mode.

Temperaturstyring fungerer rett og slett slik at watten automatisk justeres til ulike nivåer basert på hvor varm coilen er. Så om det er 20-30-40-50 eller 100 så har det absolutt ingenting å si. Temperaturstyringen trumfer watt og det har ikke noe å si hvilken watt du har justert den på. Det er kun temperaturen som teller.

iSTICK TC40 chargerSpesifikasjoner:

  • Størrelse: 36,2mm x 22,3mm x 77,3 mm – Noe som gjør den veldig liten og hendig
  • Batterikapasitet: 2600 mAh
  • Kobling: 510
  • Watt Mode – 1-40 watt
  • Temp Mode: 0.05- 1.o ohm
  • Power Mode: 0,15-3,5 Ohm
  • Tempetatur: 100-315 grader Celsius og 200-600 grader Fahrenheit
  • Display: OLED skjerm
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper