Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Intervju med Ouhaa78 fra The Coil Collective!

Intervju med Ouhaa78 fra The Coil Collective

Ouhaa78 The Coil Collective

Instagram er verdens største arena for visuell damping. Coilbygging, vaping-models, vaping-tricks og kreative foto tar helt av. I første av Skypumpens IG-Features så tar vi en nærmere prat med Ouhaa78 fra The Coil Collective.

Skypumpen sin Instagram konto er av den internasjonale varianten med over 6000 følgere. Jeg ble faktisk gjenkjent ved 2 anledninger på VapeXpo Paris fra Instagram. Noe jeg syntes var helt rått. Men det er INGENTING i forhold til de virkelige store Instagram-stjernene.

Gutta fra The Coil Collective har over 10 000 følgere på hovedkontoen og et sted mellom 5-20k følgere personlig.. Og da snakker vi svært aktive følgere som kommenterer i det vide og brede på hvert bilde som postes.

Instagram har blitt en utrolig viktig kilde til markedsføring. Det handler ikke lenger om å kun poste bilder av lårene sine i syden, solnedganger eller hva man spiser akkurat nå. Instagram har fått et helt nytt liv med tanke på bruk av riktige hashtags, regrann, reposts og givewaways har blitt et daglig element som tiltrekker seg tusenvis av følgere.

Ouhaa78

For noen så har Instagram blitt en svært god inntektskilde. Da snakker vi nok først og fremst om folk i USA.. men at det i det hele tatt er mulig er veldig inspirerende. Men som i alle andre sosiale medier, så krever det inngående kjennskap til markedsføring. Et godt over gjennomsnittlig godt øye for fotografi og det visuelle, og så trenger man å ha litt kontakter her og der.

Christian OlsenOuhaa78 er en stadig voksende IG-stjerne som ser ut til å gjøre alt «riktig». Jeg tok en nærmere prat med han for å kanskje prøve å lirke ut noen hemmeligheter til suksess, eller bare å få litt mer forståelse om de mer avanserte coilene.

Christian Olsen er dansk, så hele intervjuet er omskrevet fra dansk til norsk. Visse ord og vendinger har vært vanskelige å direkte oversette, så noen setninger har blitt fullstendig omskrevet for å få frem samme budskap. Ouhaa78 som han er mest kjent som, er en av 10 medlemmer i det stadig voksende Coil Collective.

Heisann Ouhaa78 eller Christian Olsen..  Når begynte du å dampe og hva fikk deg til å begynne med RDA og coilbygging?

– Jeg begynte vel å dampe for omkring 2 år siden og fikk en ganske hurtig interesse i å bygge egne coiler. Konseptet med at man kan bygge noe med egne hender som man videre kan dampe på og være tilfreds med var svært interessant for meg.

Hvem er dine inspirasjoner?

– Mine inspirasjoner er jo selvsagt de virkelig store på Instagram. Det være seg squidoode (40k), Twisted Messes (92k), og tomyneque (12.6k) for å nevne noen. Men det er så utrolig mange dyktige byggere der ute at det blir vanskelig å nevne alle. Men alle i mitt eget crew, The Coil Collective har blitt mine største inspirasjoner etter at jeg ble medlem. Super dyktige byggere og hyggelige folk.

Finnes det egentlig et perfekt bygg?

– Nei. :P Det vil alltid være ett eller annet som ikke skal være der. En skeiv tråd, ikke riktig justert, små helninger, ujevn drilling.. kan selvsagt kun tale for meg selv, men jeg tror mange om ikke alle opplever det sånn.

Multifused Staggered Clapton

Multifused Staggered Clapton

Hvordan er det med sponsorer for din del?

– The Coil Collective har 3 hovedsponsorer: Native Wicks som lager ulike typer absorberingsmaterialer til veking, Lightening Vapes som hovedsaklig driver med salg av ulike type wire og verktøy til coilbygging. Siste sponsor er ModernVaporCompany som står for mods, juice og praktisk talt alt annet vi trenger.

Hva trenger man egentlig for å lage en litt mer avansert coil?

– Har man utstyret til å lage en Clapton eller en Fused Clapton så har man allerede det viktigste. (Red Anm. Hånddrill, ulike drillbits, teip, stødig hånd, knipetang, diagonal tang, polstret tang) Ellers så trenger man en god del wire i ulike størrelser og ha massevis av tålmodighet.

Hvor mye tid ligger det bak hvert bilde som postes på Instagram?

– Forutenom selve byggingen som kan ta mange timer, så er det fotografering, redigering, vannmerker og beskrivende tekst. Det går med mange timer.. Men hvis du kun tenker på selve redigeringen så er er det ikke mer en 15-20 minutter :P

Hvordan er det med deg og mods… tempstyring nikkel og sånnt. Hva bruker du selv til å dampe på når du bare skal kose deg?

– Nei, det gidder jeg rett og slett ikke. Jeg har ikke helt forstått poenget med temperaturstyring. Er jo klar over at det skal forhindre dryhits osv, men det klarer jeg fint å unngå uten at en «maskin» skal styre for meg.  Jeg bruker kun ni80 tråd (nichrome) og Kanthal A1 tråd. Jeg pleier å bare stille inn boxmodden min på 4.0-4.2 volt som er omtrentlig det samme som en mekanisk mod vil gi og så bare holder jeg meg der.

Tusen takk for intervjuet! Veldig hyggelig å prate med deg! Husk å følge Skypumpen på Instagram!

Følg også The Coil Collective på Instagram for mer #coilporn

Coil Collective

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper