Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: iSUB G Pyrex! Ekstremt enkel og brukervennlig tank

Omtale: Innokin iSUB G Pyrex!

iSub G Pyrex

En gang i blant så dukker det opp revolusjonære produkter som blåser konkurrentene av banen. På visse områder så er nettopp iSub G et slikt produkt.

iSUB G er Pyrexutgaven av iSUB som jeg var særdeles entusiastisk for i en tidligere anmeldelse. Disse fungerer helt likt, så jeg ser ingen grunn til å lage en helt ny video for kun denne utgaven.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag av Dampshop.no. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er baset på personlige erfaringer og preferanser.

>> Kjøp iSUB G hos Dampshop.no for 249 kr her <<

iSUB G AssembledEt par ting som jeg ønsker å trekke frem som gjør denne så unik:

 • Fordamperhodet kan byttes med full tank.
 • Ingen gjenger eller skruing for å bytte fordamperhode. ( ergo ingen lekkasje eller slitasje)
 • Et særdeles godt trekk og luftventilering
 • Meget god smak og dampproduksjon
 • Fyrer optimalt mellom 20 og 35 watt (kan brukes til det meste)

Den er ikke helt identisk til iSUB siden man kan bytte ut munnstykket og også ta ut glasset for rengjøring. Dette er altså en liten oppgradering for de som tar i bruk litt mer krevende juice som kan forårsake at plasttanker sprekker.

Den er utrolig billig og jeg er veldig sikker på at dette er en tank som er særdeles brukervennlig for de aller fleste.

Update: Det er kun én ting som trekker denne tanken litt ned. Av en eller annen merkelig grunn så er den ikke veldig Høy VG-vennlig. Jeg må faktisk ned til 60/40 vg/pg for at det skal bli ok. Når det er sagt så «nidamper» jeg, så det er sikkert ikke meningen at man ikke skal gi den litt naturlig hvile. Uansett så er dette et problem som også innebefattet iSUB plastutgaven, så det er rimelig å anta at det gjelder juiceopptaket til fordamperhodene.

Men har du en juice med max 60% VG så skal du være helt trygg!

Sjekk videoomtalen for iSUB her (plasttankutgaven)

>> Kjøp iSUB G hos Dampshop.no for 249 kr her <<

Funksjoner og spesifikasjoner:

 • «No-Spill Coil Swap System»
 • 0,5 ohm iSub Coil – 20W til 35W
 • Meget god damp og smak
 • 4,5ml Kapasitet
 • Produsert i rustfritt stål og pyrex glass
 • 22mm i diameter

Teknisk informasjon

Type Sub-ohm tank
Volum 4 ml
Standard 510
Materiale Stål, Pyrex glass
Fordamperhode 0,5ohm fra Innokin

Pakkens innhold

1stk iSub G Pyrex tank 4,5ml
2stk Innokin 0,5ohm fordamperhoder
 • Pingback: Videoomtale: Innokin iSUB - Unik og fantastisk()

 • Christian Mathistad

  «Fordamperhodet kan byttes med full tank.»
  Er ikke dette ganske standard?

  • Alt går vel bare man vil det nok.. men det er vesentlig mindre søl i denne prosessen på en iSUB G sjekk videoen så ser du ;) Å demontere en full tank som ikke har en slik løsning er genrelt sett en veldig dårlig idé. Juicefingre, søl, må holde og balansere den en delen mens man bytter fordamperhode med noe annet. Ikke veldig enkelt :P

 • Pingback: Omtale: SMOK Magneto III()

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper