Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 INNOKIN ENDURA T18 - STARTSETT - Skypumpen

INNOKIN ENDURA T18 – STARTSETT

endura-t18-unboxing

Innokin Endura T18 er et flott startsett i mange ulike farger. Smart skifte av fordamperhoder, toppfylling og trangt trekk gjør den til et meget bra startsett for nybegynneren og for de med enkle behov.

Nina Snapp vant en Innokin Endura T18 i en giveaway av Jimmith. Alle uttalelser må anses som subjektivt og basert på personlige erfaringer og preferanser. Nina Snapp er en gjesteskribent og dette er hennes første omtale av damputstyr.

t18ladehullDenne søte lille dampedingsen er produsert av Innokin. Et firma som ble startet i 2011. Fabrikken ligger i Kina, og hovedkontor ligger i California. De har tidligere laget produkter som iTaste, iClear, CoolFire, iSub, Gladius, Lily og den helt nye Innokincell.

Jeg vant denne i en konkurranse på Instagram og flere ville gjerne at jeg skulle skrive litt om den, så da gjør jeg det. Premien ble levert av Jimmith.

Visste ikke helt hva jeg skulle forvente. Jeg har tidligere brukt flere produkter fra nevnte leverandør, og alltid vært fornøyd, så jeg regnet med at dette var greit også.

t18allefargerDampesettet kommer i en veldig god eske og leveres i fire farger. Sort, sølv, rosa og turkis. På innsiden av lokket er det en veldig bra oversikt over hva de forskjellige delene heter og hvor de sitter. Det er også en forklaring på hvor og hvordan du fyller juice og bilde av juicepåfylling. Helt klart veldig positivt!

I esken ligger det en ekstra coil/fordamperhode, micro-usb ladekabel og stativ til å sette fra seg damperen på.

Lading skjer med mini usbplugg under batteriet. Et deksel skjuler ladehullet. Ikke sikker på om jeg liker det. Litt for enkelt å skyve det til siden og da er ikke batteriet alltid like stabilt om du setter det på bordet. Men det er vel derfor det ligger et fancy stativ i esken.

Veldig enkel å bruke. 3 trykk for å slå av og på. Knappen lyser rød, gul eller grønn avhengi av hvor mye strøm det er igjen på batteriet. Knappen er god å trykke på, og den ligger godt i hånda. Føler også at den gir god stabil strøm.

t18coilbytteSå var det tanken….. Nå har jo jeg dampet i snart 2 år og er for lenge siden godt over til utstyr som er litt mer avansert, men jeg må si jeg ble positivt overrasket. Den er ganske hard i trekket, uten mulighet til å justere på luften. Dette vil jeg si passer bra til en som går over fra sigaretter. Da har en gjerne for vane å suge for hardt. Og til å være et startsett, gir den også ganske bra smak. Fordamperhodene som følger med er på 1,5 ohm.

Påfylling skjer fra toppen, noe som gjør at du slipper å skru tanken løs fra batteriet. Litt trangt ved påfylling, men med nåleflaske/helletut, gikk det helt fint. Den har også store gode vinduer i pyrexglass som gjør det enkelt å se hvor mye e-juice som er igjen. Coilbytte er også enkelt. Bare å skru av bunnen på tanken å dra den ut. Fordamperhodet/coilen sitter i to spor. Nesten umulig å gjøre feil.

Prismessig til å være et komplett startsett, så får man mye for pengene.

Kan kjøpes hos Dampshop for  kr 349,-

Min konklusjon:

Dette er et veldig bra startsett for nybegynnere. Også må jeg si jeg liker at den også kommer i  «råsa»!

Teknisk informasjon

Batteri 1000 Mah innebygget Li-On
Fordamper Endura Prism 2,5 ml. 1.5 Ohm
Standard 510
Materiale Rustfritt stål
Størrelse 24,5 mm x 145 mm

Pakkens innhold

1stk Innokin Endura T18 Batteri
1stk Innokin Prism 2,5 Ml tank
1stk E-sigarettholder
1stk Micro USB Kabel
2stk 1.5 ohm fordamperhode (1 montert)
1stk Ekstra silikonpakninger
1stk Brukermanual
  • May-Liss Kallekleiv

    Helt sikkert kanon som startsett. Veldig god til å omtale,Nina. Fine farver.Fordel med toppfylling synes nå jeg.

  • Terje Aas

    Hvordan er smaken?

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper