Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Illusion Vapor - Taste of Gods - Skypumpen

Illusion Vapor – Taste of Gods

Nå begynner det å bli en stund siden sist, så slår på stortromma og starter med noe så fengende som Taste of Gods. Med et navn som det, burde juicen være himmelsk!


Illusions Vapor er et juice merke fra Canada, det har vært i Norge en stund, men jeg har ikke sett mye omtaler eller bilder i dampemiljøet. Håper vi kan endre det, for det er absolutt verdt mer snakkis!

Første jeg gjør er å skru opp flasken og lukte, ikke alltid lukten man kjenner samsvarer med dampe smaken, men jeg følte meg optimistisk. Leste gjennom deres egne nettsider for å se hva denne herligheten skulle smake. Solbær, kokos og ananas sorbét! Det i seg selv høres fantastisk godt ut. Da er det bare å røske frem dampeutstyr, ny bomull og ferdig ladede batterier!

Jeg bruker Psyclone Hadaly Rda og Vgod tricktank pro. Fordelen med å kjøre på to forskjellige tanker og forskjellige oppsett er for å kjenne forskjellen i smak. Så over til smaken; På dripper får du frem solbærsmaken først, som overraskende balanseres godt sammen med både kokos og ananas. Jeg vil si at solbær er den smaken som er sterkest, men at den fremhever de to andre godt. Overraskende siden solbær kan være ganske spiss. På VGOD tanken er smaken varmere og rundere, og føler kanskje ananas er den som stikker seg frem der. Hvorpå kokos blir mer tydelig og solbær litt i etterkant.

Alt i alt dette er en fantastisk god juice, den er ikke for sterk eller for søt. Kan fint dampe den hele dagen uten å få lei. Den er mild på innpust og smaksrik på utpust. Kan absolutt anbefales !

Illusions Vapor – Taste of Gods finner du hos NoSmoke fra 199,- (30ml)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper