Illusion Vapor – Spellbound

Linn fortsetter testingen, og har kommet til juice nr 2 i Illusions-serien; Spellbound. Taste of the Gods satte en viss standard, så å gå løs på andre i rekken kan liksom gå begge veier.

Nectarine and Sugarcane – 80VG
A mesmerizing blend of juicy nectarine lightly
sweetened with refreshing sugar cane juice.

Når jeg leser en beskrivelse som sier noe så enkelt som nektarin og sukkerrørjuice, da blir jeg optimistisk + litt forvirret, sukkerrørjuice? Det høres søtt ut, men jeg har dripper klar og dynker bomullen. På første trekket kjenner du smaken av nektarin, og litt etter kjenner du smaken av sukker, sødmen som fyller på og blir værende i munnen på utpust. Lukker du munnen og smaker gjennom nesen, så vil du kjenne nektarin smaken sterkere. Jeg prøvde juicen på tank, men der ble det ikke mye futt. Så jeg holder meg til dripper. Denne juicen grodde på meg, selv om den er mild på smak så hadde jeg den med meg i flere dager.

Denne er som flere i denne serien, ikke av de mest smaks sterke juicene. Og det er ikke alltid det er noe negativt, det betyr bare at den vil kunne passe de fleste som ønsker enkle smaker. Selv om jeg foretrekker en sterkere smaksprofil , så har denne fulgt meg hele uken. Den smaker fersken, jeg setter enormt pris på at ting smaker det de skal, jeg trenger ikke lure eller tenke mer over det. Ren smak, enkel og absolutt en heldags damp!

Skulle jeg si noe om serien så langt, så er dette en av mine fremste favoritter. Så la oss gå videre til neste, og se hva som dukker opp!

Illusions Vapor finner du hos NoSmoke.no fra kr. 199,- (30ml)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper