Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Halo Shamrock - Skypumpen

Omtale: Halo Shamrock

Skjermbilde 2015-05-13 kl. 14.13.30«Shamrock E-liquid offers a delicious blend of rich dark chocolate, delicately layered with the enchanting taste of Corsican Mint. Offering deep chocolaty top notes in perfect harmony with Minty undertones, Shamrock E-liquid has a flavor similar to many popular Mint Chocolate ice creams and cookies. This unique e-liquid blend is perfect for those seeking a premium dessert flavor with great vaping performance.»

Slik lyder produktbeskrivelsen til Shamrock. Smaken er absolutt som forventet. Jeg tør påstå at smaken minner veldig om After Eight -sjokoladen. Blandingsforholdet mellom PG/VG er ukjent, men den er hverken veldig tykk eller tynn, så det er rimelig å anta at det er ca 50/50. Denne kan være genial til å spice opp andre kaffe/sjokolade og dessert-smaker, men funker helt fint på egenhånd.

Smaken er veldig rund og kraftig. Det store minuset med denne juicen er at den har en lukt-tilsetning som gjør at det regelrett «stinker/dufter» sjokolade i relativt lang tid etter et enkelt trekk. Denne lukta er så sterk at selv om du blander den ut med en luktfri juice så vil den klart og tydelig etterlate seg spor i lufta.

Personlig synes jeg det er en uting at e-væsker lukter noe. For de som er sensitive på lukt så kan det være et stort irritasjonsmoment som ikke er stort bedre enn røyklukta.

Halo Shamrock leveres i en blå klar glassflaske med dråpeteller og kan fint brukes til annet når du går tom.

Halo nekter å oppgi blandingsforhold av PG/VG på nettsidene sine fordi de er redde for at andre selskaper skal klone juicen deres. Dette er selvsagt et fryktelig dårlig argument, og det sier seg selv at det hverken er VG elller PG som lager en signatursmak.

  • Stian Paulsen

    Hei har akkurat kjøpt meg en joytech cuboid med en atlantis 2 tank,men har fått med feile batterier,lurer på om det går ann å bruke den kun med strøm ifra usb-kabelen koblet til pcen?

    • Hei! Desverre, dette er ikke mulig eller anbefalt :/

  • Stian Paulsen

    Har akkurat bestilt meg Halo vape-juice fra en svensk nettside, gleder meg til å teste ut denne(har hørt mye bra om den)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper