Omtale: Joyetech E-Roll C!

Joyetech E-Roll C
Enhver eks-røyker med respekt for seg selv må nesten eie minst én «cigalike». E-Roll C er slettes ikke noe dårlig valg, men blir like fort stumpet som røyken.

Å si at den første utgaven av E-Roll var en suksess er nok en liten overdrivelse. Den ble riktignok solgt i masse eksemplarer, men om den ble noe særlig brukt tviler jeg sterkt på. E-Roll C er en bitteliten oppgradering fra forgjengeren, men føles praktisk talt helt lik. Ønsker man en e-sig m Skjermbilde 2015-05-04 kl. 21.57.07ed funksjon og kraft så går man ikke for en cigalike, men hvis det først og fremst er å få bukt på «avhengigheten» så er E-Roll C et helt OK alternativ.

Den har samme størrelse som en tradisjonell sigarett. Den har ingen fyringsknapp, men setter automatisk i gang fordamperen når man tar et trekk fra munnstykket. Den rommer kun 0,4 ml væske (!!) så den må praktisk talt fylles for hver dampeøkt. Denne bruker ikke cartomizers, så du må selv fylle på e-væske når den går tom. Dette kan «enkelt» gjøres med en nåletube eller med en opptrekkssprøyte. Jeg har møtt på noen små utfordringer som vakum i påfyllingen grunnet det ekstremt lille påfyllingshullet. Det kan også oppleves at den lekker litt om man fyller tanken helt full. (Noe man da ikke bør gjøre. I dette tilfelle ER det faktisk fullt før det renner over)

Det lyser et ganske tøfft blått lys i enden av e-sigaretten når man trekker, noe som bidrar til at den føles mer som en sigarett. Men den er betraktelig tyngre enn en vanlig sigarett, så det er ikke like enkelt å bare la den henge i leppa. Batteriet på 90mah varer i ca 30 min i «konstant» bruk, men kan vare i flere dager/uker om den ikke er i bruk.

Et stort pluss er at det følger med 2 e-sigaretter i startpakken, og en liten hendig «iphone-lignende» ladeboks. Selve ladeboksen rommer 1000 mah som drøyt vil vare i ca. et halvt døgn. Det store minuset er at det kun er plass til én i den til enhver tid, noe som gjør at du må ha den ene løst når du er på tur… (noe som gir absolutt ingen mening). Det er forsåvidt plass til e-sigaretten i en vanlig røykpakke, så et lite skritt i røykeavvendingen er å kanskje gjemme en av dem blant de vanlige sigarettene.

Prisen i norske nettbutikker ligger på ca 430,- noe som er temmelig drøyt for noe av denne kvaliteten. Det er på ingen måte noe galt med patenten, den vil bare aldri noensinne bli en fullverdig dampeopplevelse. Den er likevel et billigere alternativ til f.eks dansmoke og har flere muligheter med tanke på at du kan fylle hva som helst på atomizeren.

Helt smak og behag, men jeg tør påstå at det ser BÅDE kult og utrolig teit ut å bruke denne.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper